bedazzled Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Θα τιμηθεί στα 20-25 στα Black Friday sales του 2016... Επίσης το Heavy Rain/Beyond combo έχει χαμηλή τιμή (κάπου 25 λίρες το είδα στο hotukdeals). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αν ισχύει η "παράδοση" να είναι τα digital ακριβότερα απο τα retail, για κανένα 30αρι το βλέπω να πιάνει day-one. Εννοείται πως θα πάει και για day-one αγορά αν ισχύει η παραπάνω τιμή. Meh, φτάνει με τα remasters.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2016 Αχχ, αναμνησεις απο το πρώτο Ratcket and Clank..Θυμαμαι ακομη πως πήγαμε με τους γονεις μου να παρουμε το ps1 αλλα βρήκε προβληματικο και το πηγαμε πισω να παρουμε αλλο και τελικα ο πατερας μου ειπε να παρουμε το ps2 αντι για το ps1. Ηταν το 2004, ηταν το grey με δυο μοχλους, το fifa και ενα disc με διαφορα demos.Το βάζω για πρωτη φορα στο ρευμα, το ανοιγω και βαζω το demo μεσα και καταλαθος το ratcket and clank και παιζω μαζι με τον αδελφο μου.~αυριο ειχαμε σχολειο~ και ξενυχτισαμε παιζωντας. Εννοειτε οποια και αν ειναι η τιμη του θα το παρω day1.Ειχα ακουσει οτι θα ειναι στα 40 απο την Ε3.Αν ειναι πιο 30-35 ακομη καλυτερα. ΥΓ:Μη πεταχτει κανεις και πει γιατι πηγαμε να παρουμε ps1 εξ 'αρχρης...δεν ξεραμε τοτε τετοια πραγματα.. ;p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Το Game.Co.uk έχει μερικές καλές προσφορές για όλες τις κονσόλες. Μιας και κοίταζα για PS 4 games αξιοσημείωτες τιμές είναι αυτές: http://www.game.co.uk/en/wolfenstein-the-old-blood-519974?pageSize=40&categoryIdentifier=737261&catGroupId=&sortBy=PRICE_ASC http://www.game.co.uk/en/transformers-devastation-exclusive-edition-only-at-game-647717?categoryIdentifier=683214&catGroupId= http://www.game.co.uk/en/divinity-original-sin-enhanced-edition-738535?categoryIdentifier=737261&catGroupId= http://www.game.co.uk/en/The+Evil+Within+Limited+Edition+-+Only+at+GAME-300502?cm_vc=Prod_1 Εγώ πήρα τα Wolfenstein: The Old Blood και Divinity: Original Sin EE στι2 8 και 20 λίρες αντίστοιχα. Ειδικά για Divinity η τιμή είναι εξαιρετική γι'αυτά που προσφέρει ο τίτλος. Τώρα για κονσόλα μάλλον θα πάω στο πακέτο του You.gr που δίνει το PS 4 500GB+ Shadow of Mordor GOTY στα 339 ειδάλλως θα περιμένω λίγο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Από εδώ μεταχειρισμένα πιο φτηνά βγαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ren_of_Heavens Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν αγοράζω μεταχειρισμένα παρά μόνο καινούρια, ζελατινάτα. Για τα συγκεκριμένα sealed games που έβαλα παραπάνω αυτές οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από αυτές που δίνουν τα ελληνικά καταστήματα όσο scroutz.gr και να ψάξεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonass Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κλασική περίπτωση βλάβης. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2016 από tsakonass 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Δεν αγοράζω μεταχειρισμένα παρά μόνο καινούρια, ζελατινάτα. Για τα συγκεκριμένα sealed games που έβαλα παραπάνω αυτές οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από αυτές που δίνουν τα ελληνικά καταστήματα όσο scroutz.gr και να ψάξεις. Προσωπικα γουστα δεν διαφωνω αλλα ειμαι σιγουρος οτι οι περισσοτεροι πλεον αγοραζουν απο αγγελιες Αρκει παντα να εισαι στις σωστες τιμες και οχι 3-4ευρω διαφορα απο καινουργιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Προσωπικα και γω προτιμαω καινουρια οταν η διαφορα δεν ειναι κατι μεγαλο,ειδικα για διαφορα 10 ευρω και κατω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iceblazer Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Κωδικος εκπτωσης 10% για το store ,μιας που no money no honey here you go. QLKB62QJT8 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2016 Δε μ λετε εβγαλε κανεις ακρη νε την εγγυηση του 4?? Δλδ επιβεβαιωσε κανεις οτι μπορει να παιξει 2ετια??η φαφαρια..?? Να κατσω να αλλαξω παστα κλπ μην περιμενω τον μαρτιο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dkmaster Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε ολες τις ηλεκτρονικές συσκευές ειναι 2 χρόνια. Εχει αναλωθεί το θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε ολες μπορει αλλα η sony δεν το αναγνωριζει αυτο. Και στο λεω γιατι εχω παρει τηλ. και την sony hellas αλλα και εχω στειλει μειλ στην sony europe και στις δυο μου απαντησαν το ιδιο οτι το ps4 εχει 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 χρονια οπως εχουν ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες και ειναι εδω και χρονια ευρωπαικη εντολη για της χωρες της Ευρωπης. Και μην πιστευεις το τι σου λενε τα οποια καταστηματα(μεγαλης αλυσιδας) γιατι πολυ απλα και επεκταση εγγυησης απο 1 σε 2 ή παραπανω χρονια να σου δινουν η sony πολυ απλα δε το αναγνωριζει και αν σου τυχει κατι σοβαρο στη κονσολα σου και εχει περασει ο 1 χρονος τοτε πολυ απλα θα σε κανουν μπαλακι ο ενας(Καταστημα αγορας της κονσολας) στον αλλον(Sony) και ακρη δεν βγαζεις, στο λεω απο προσωπικη πειρα με κολλητο μου. Δε μ λετε εβγαλε κανεις ακρη νε την εγγυηση του 4?? Δλδ επιβεβαιωσε κανεις οτι μπορει να παιξει 2ετια??η φαφαρια..?? Να κατσω να αλλαξω παστα κλπ μην περιμενω τον μαρτιο... Μα απο τη στιγμη που θα ανοιξεις τη κονσολα χανεις την εγγυηση της κονσολας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Το San Andreas στο Ps4 δεχεται cheats? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrossss Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2016 Σε ολες μπορει αλλα η sony δεν το αναγνωριζει αυτο. Και στο λεω γιατι εχω παρει τηλ. και την sony hellas αλλα και εχω στειλει μειλ στην sony europe και στις δυο μου απαντησαν το ιδιο οτι το ps4 εχει 1 χρονο εγγυηση και οχι 2 χρονια οπως εχουν ολες οι ηλεκτρονικες συσκευες και ειναι εδω και χρονια ευρωπαικη εντολη για της χωρες της Ευρωπης. Και μην πιστευεις το τι σου λενε τα οποια καταστηματα(μεγαλης αλυσιδας) γιατι πολυ απλα και επεκταση εγγυησης απο 1 σε 2 ή παραπανω χρονια να σου δινουν η sony πολυ απλα δε το αναγνωριζει και αν σου τυχει κατι σοβαρο στη κονσολα σου και εχει περασει ο 1 χρονος τοτε πολυ απλα θα σε κανουν μπαλακι ο ενας(Καταστημα αγορας της κονσολας) στον αλλον(Sony) και ακρη δεν βγαζεις, στο λεω απο προσωπικη πειρα με κολλητο μου. Και η apple τα ίδια λέει σχετικά με την εγγύηση.Αλλα με μια καταγγελία στον συνήγορο του καταναλωτή τσουπ 2 χρόνια εγγύηση.Νομος 3043/2002 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις