Fulgore Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οι νεες κονσολες ειναι αυτες που βλεπεις να γραφουν C chassis .Επισης αν παρατηρησεις ειναι διαφορετικο και το πανω καπακι σε χρωμα https://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4-PS4-500GB.html?from=recommendationπαλια https://www.skroutz.gr/s/7726433/Sony-Playstation-4-PS4-C-Chassis-500GB.html?from=recommendationνεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogero Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Οι νεες κονσολες ειναι αυτες που βλεπεις να γραφουν C chassis .Επισης αν παρατηρησεις ειναι διαφορετικο και το πανω καπακι σε χρωμα https://www.skroutz.gr/s/3444904/Sony-Playstation-4-PS4-500GB.html?from=recommendationπαλια https://www.skroutz.gr/s/7726433/Sony-Playstation-4-PS4-C-Chassis-500GB.html?from=recommendationνεα Ευχαριστώ και πάλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greekmm Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2016 Αντε να δούμε αν παίξει καμμιά καλή προσφορά στις χειμερινές εκπτώσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εχω ενα θεμα με το Wifi του PS4.Το Download speed φτανει τα 0.2 Mbps ενω κανονικα θα πρεπε να χει 12αρια.Και ομολογω οτι κατεβαζε και αργα οταν το πηρα πριν 1 μηνα,ομως νομιζα οτι ηταν θεμα των server της Sony. Ωστοσο τωρα δεν παλευετε αλλο.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο θεμα με το hardware του PS4 γενικα γιατι κατι ειχα διαβασει η εχει καποια ρυθμιση στο network setup που παρελειψα? Διοτι να μην πιανει καλο σημα στο σημειο που το χω μου φαινεται απιθανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Παιδια εχω ενα θεμα με το Wifi του PS4.Το Download speed φτανει τα 0.2 Mbps ενω κανονικα θα πρεπε να χει 12αρια.Και ομολογω οτι κατεβαζε και αργα οταν το πηρα πριν 1 μηνα,ομως νομιζα οτι ηταν θεμα των server της Sony. Ωστοσο τωρα δεν παλευετε αλλο.Γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο θεμα με το hardware του PS4 γενικα γιατι κατι ειχα διαβασει η εχει καποια ρυθμιση στο network setup που παρελειψα? Διοτι να μην πιανει καλο σημα στο σημειο που το χω μου φαινεται απιθανο Αν έχεις το παλιό μοντέλο ( όχι το c chassis δηλαδή) δυστυχώς ο δέκτης/antenna που έχει μέσα του το ps4 είναι γτπκ δυστυχώς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι, αφού βλέπεις ότι σέρνεται, είναι είτε να το βάλεις wired στο rooter είτε με επιπλέον χρέωση να χρησιμοποιήσεις power lines. Εγώ επέλεξα το δεύτερο καθώς το rooter είναι στο σαλόνι του σπιτιού και φυσικά δεν ήμουν πρόθυμος να τραβήξω 7 μέτρα καλώδιο μέχρι το δωμάτιο που έχω το ps. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Μήπως να πας ρυθμίσεις και να βάλεις custom mtu γιατί το psn είναι μπάχαλο . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Αν έχεις το παλιό μοντέλο ( όχι το c chassis δηλαδή) δυστυχώς ο δέκτης/antenna που έχει μέσα του το ps4 είναι γτπκ δυστυχώς. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι, αφού βλέπεις ότι σέρνεται, είναι είτε να το βάλεις wired στο rooter είτε με επιπλέον χρέωση να χρησιμοποιήσεις power lines. Εγώ επέλεξα το δεύτερο καθώς το rooter είναι στο σαλόνι του σπιτιού και φυσικά δεν ήμουν πρόθυμος να τραβήξω 7 μέτρα καλώδιο μέχρι το δωμάτιο που έχω το ps. Μην το ξαναλεμε παιδια αυτο(δεν ειναι ολλα τα μοντελα του 2014 γτπκ) στο συγκεκριμενο θεμα.Μεριμνησε η ιδια η σονυ σε silence αναβαθμιση απο το δευτερο εξαμηνο και επειτα πανω σε αυτο το κομματι.Στο δικο μου που ειναι αγορασμενο σεπτεμβριο του 14 σε ασυρματη συνδεση πιανω φουλ σημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Όπως και να έχει αφού θέλει καλή ταχύτητα και προ πάντων σταθερότητα, το wired είναι μονόδρομος. Δεν γνωρίζω ποια κονσόλα έχει ο φίλος, στην δική μου κονσόλα, αγορασμένη τον Μάιο του 2014, το antenna/δέκτης του Wi-Fi είναι για πέταμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Ούτε εγώ εχω πρόβλημα Δεκ 2014 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 C Chassis εχω παιδια. Το σημα ηταν αρκετα ισχυρο για να μη δικαιολογει το 0.2 Mbps που πιανω σε download,για αυτο μου φαινεται περιεργο. Δοκιμασα να βαλω Google DNS,ωστοσο βοηθαει μονο στο initial connection με servers οποτε η διαφορα ηταν ελαχιστη Θα δοκιμασω να πειραξω το MTU που ειπε ενας φιλος πιο πανω EDIT: Μήπως να πας ρυθμίσεις και να βάλεις custom mtu γιατί το psn είναι μπάχαλο . Τελικα εβαλα 1473 το MTU αντι για 1500 οπως διαβασα σε κατι ποστ στο ιντερνετ και δουλευει πλεον ρολοι.Σε ευχαριστω πολυ man! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Avatar_GR Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2016 Τι ειναι το MTU και πως το αλλαζουμε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Όπως και να έχει αφού θέλει καλή ταχύτητα και προ πάντων σταθερότητα, το wired είναι μονόδρομος. Δεν γνωρίζω ποια κονσόλα έχει ο φίλος, στην δική μου κονσόλα, αγορασμένη τον Μάιο του 2014, το antenna/δέκτης του Wi-Fi είναι για πέταμα. Εισαι δυστυχως απο τους ατυχους!!!μιας και το καινουργιο μοντελο (με το βελτιωμενο δεκτη wifi)ηρθε στην αγορα προς τα τελη του καλοκαιριου του ιδιου χρονου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Για όσους δεν το έχουν διαβάσει νομίζω από χτες μπορείτε να κατεβάσετε το Netflix app για το Ps4 μιας και ήρθε το Netflix στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2016 Και ειναι αχρηστο γιατι δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2016 Ε όχι και άχρηστο! Handicapped ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις