Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kjtzemis η μεγαλύτερη μετάβαση στα γραφικά έγινε πρώτα από τα 2D στα 3D με πρώτα διδάξαντα τα Μyst, 7th Guest, 11th hour, Castle Wolfenstein, τα Doom, το πρώτο Quake και τα Heretic και έπειτα με τις 3dFX κάρτες γραφικών που έφεραν mapping και textures στα παιχνίδια από τα μέσα προς το τέλος της δεκαετίας του 90. Π.χ. GLQuake, Quake II, Need For Speed II SE, FIFA 98, NBA Live 98 κτλ.

Έπειτα από PS1 σε PS2/Χbox/GC είδαμε πολύ μεγαλύτερες διαφορές στα γραφικά απ΄ ό,τι από PS2 σε 360/PS3.

Παιχνίδια της εποχής του PS2 είναι ακόμα απολύτως playable στο μάτι, ειδικά κάποια που είχαν βγει και στο PC. Π.χ. τα δύο Max Payne (1, 2) εκτός του ότι είναι παιχνιδάρες, είναι ακόμα και τώρα πανέμορφα και απολύτως λειτουργικά στα γραφικά. Και πολλά άλλα παιχνίδια ακόμα. Αν δεις το Farcry Insticts στο πρώτο Xbox δε μπορείς να καταλάβεις εύκολα πως αυτά είναι γραφικά γενιάς PS2. Πολλοί ίσως το μπέρδευαν με First generation 360 τίτλο. To ίδιο συμβαίνει με τα Shadow of the Colossus, Ζelda: Twilight Princess και άλλα ακόμα παιχνίδια.

Ακόμα και ορισμένα παιχνίδια του PS1 είναι ακόμα απολύτως playable, όπως π.χ. τα Crash Bandicoot και τα Tekken ή το Parasite Eve. 'Η τα Final Fantasy.

Τα γραφικά δε σημαίνουν το παν, καθώς τίτλοι δέκα και δεκαπέντε-δεκαεφτά χρόνων παλιοί (όταν και το 3D ήταν στα γεννοφάσκια του) εξακολουθούν να είναι playable και διασκεδαστικοί και να αποδεικνύουν πως το σωστό gameplay και η ατμόσφαιρα προσφέρουν πολλά και ίσως περισσότερα από το περιτύλιγμα. Επίσης τις εποχές των 90΄s στα PC έχουν βγει διαμάντια, ιδιαίτερα adventures, που ακόμα και σήμερα έχουν μείνει αναλλοίωτα λόγω του ιδιαίτερου graphic style που έχουν. Παραδείγματα είναι τα FMV adventures και παιχνίδια με art style καρτουνίστικο.

Γιατι αυτο που ειδαμε ειναι παιχνιδι?Mετραει ενα tech demo?
:P

Αν ναι προτιμω να ξεκινησω απο την luminous engine που ετρεχε σε ps3 και ειναι οτι καλυτερο υπαρχει οπτικα αυτη τη στιγμη ανεξαρτητως πλατφορμας.

Όχι δε μίλησα για παιχνίδια.

Έδειξαν όμως την ίδια engine να τρέχει σε PS4/PC και το σχόλιό τους ήταν πως στο PS4 το γραφικό αποτέλεσμα ήταν εμφανώς κατώτερο. Από κει πιάστηκα, γιατί είδα και το βιντεάκι.

Επί εποχές 360/ps3 δεν είχαμε τόσο μπαμ αντίστοιχα φαινόμενα. Μπορεί το αντίθετο :P

Γενικά το hardware των κονσολών αυτής της γενιάς ήταν πολύ μπροστά για εκείνη την εποχή, αντίθετα με το hardware της επόμενης γενιάς που θα το χαρακτήριζα περισσότερο ως hardware ενός mainstream PC.

• Like 1
Δημοσ.

Kjtzemis η μεγαλύτερη μετάβαση στα γραφικά έγινε πρώτα από τα 2D στα 3D με πρώτα διδάξαντα τα Μyst, 7th Guest, 11th hour, Castle Wolfenstein, τα Doom, το πρώτο Quake και τα Heretic και έπειτα με τις 3dFX κάρτες γραφικών που έφεραν mapping και textures στα παιχνίδια από τα μέσα προς το τέλος της δεκαετίας του 90. Π.χ. GLQuake, Quake II, Need For Speed II SE, FIFA 98, NBA Live 98 κτλ.

Έπειτα από PS1 σε PS2/Χbox/GC είδαμε πολύ μεγαλύτερες διαφορές στα γραφικά απ΄ ό,τι από PS2 σε 360/PS3.

Παιχνίδια της εποχής του PS2 είναι ακόμα απολύτως playable στο μάτι, ειδικά κάποια που είχαν βγει και στο PC. Π.χ. τα δύο Max Payne (1, 2) εκτός του ότι είναι παιχνιδάρες, είναι ακόμα και τώρα πανέμορφα και απολύτως λειτουργικά στα γραφικά. Και πολλά άλλα παιχνίδια ακόμα. Αν δεις το Farcry Insticts στο πρώτο Xbox δε μπορείς να καταλάβεις εύκολα πως αυτά είναι γραφικά γενιάς PS2. Πολλοί ίσως το μπέρδευαν με First generation 360 τίτλο. To ίδιο συμβαίνει με τα Shadow of the Colossus, Ζelda: Twilight Princess και άλλα ακόμα παιχνίδια.

Ακόμα και ορισμένα παιχνίδια του PS1 είναι ακόμα απολύτως playable, όπως π.χ. τα Crash Bandicoot και τα Tekken ή το Parasite Eve. 'Η τα Final Fantasy.

Τα γραφικά δε σημαίνουν το παν, καθώς τίτλοι δέκα και δεκαπέντε-δεκαεφτά χρόνων παλιοί (όταν και το 3D ήταν στα γεννοφάσκια του) εξακολουθούν να είναι playable και διασκεδαστικοί και να αποδεικνύουν πως το σωστό gameplay και η ατμόσφαιρα προσφέρουν πολλά και ίσως περισσότερα από το περιτύλιγμα. Επίσης τις εποχές των 90΄s στα PC έχουν βγει διαμάντια, ιδιαίτερα adventures, που ακόμα και σήμερα έχουν μείνει αναλλοίωτα λόγω του ιδιαίτερου graphic style που έχουν. Παραδείγματα είναι τα FMV adventures και παιχνίδια με art style καρτουνίστικο.

Ναι τα γραφικα δεν ειναι το παν στα παιχνιδια αλλα ο καθε gamer δεν μπορει να παιζει παλια παιχνιδια ιδιως παιχνιδια του ps1, εσυ πχ που εχεις μεγαλωσει με το ps1 και με παλαιοτερες κονσολες σιγουρα θα παιζεις πιο ευχαριστα καποια παιχνιδια τους σε σχεση με εμενα που δεν ασχολειθηκα τοτε με πολλους τιτλους λογο ηλικιας...πιστευω πως ειναι και θεμα νοσταλγιας.Πχ μιας και ανεφερες το crash bandicoot ανετα το επαιξα και το ξαναεπαιζα μετα απο 10-15 χρονια το συγκεκριμενο και γενικα οτι φερει στο ονομα crash bandicoot μιας και με αυτο το παιχνιδι μεγαλωσα...οταν εποιασα στα χερια μου joystick ειχα εκεινο το παιχνιδι και εκεινο ελιωνα και με εκεινο περνουσαμε ευχαριστες ωρες ειδικα με οικογενεια/ξαδελφια κλπ...οπως ειπα θα το ξαναεβαζα να το παιξω και επειδη μου αρεσε αλλα και απο νοσταλγια...θελω πχ να θυμηθω την παιδικη μου ηλικια...θελω να θυμηθω εκεινο το παιχνιδι που το ειχα αγαπησει και που με εκανε αργοτερα να ασχολειθω με τον χορο του gaming.

Αν μου πεις να βαλω να παιξω το mgs1 οσο και να θελω δεν θα τα καταφερω, εδω δεν ξερω αν θα καταφερω να παιξω το mgs2 και mgs3 στο ps2 μου μιας και πανω απο χρονο με περιμενει το mgs4 στο ραφι...οσο και να γουσταρω την φαση mgs οσο και να γουσταρω το snake δεν ξερω αν θα τα καταφερω να παιξω  τα προηγουμενα...και απο το να χασω το mgs4 θα κατσω ειτε να δω playthrough στο youtube (το οποιο θα μου παρει μερες) ειτε να κατσω να διαβασω την ιστορια απο ολα τα mgs ετσι ωστε να παω με ολες τις πληροφοριες στο mgs4 και να το απολαυσω.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι δε μίλησα για παιχνίδια.

Έδειξαν όμως την ίδια engine να τρέχει σε PS4/PC και το σχόλιό τους ήταν πως στο PS4 το γραφικό αποτέλεσμα ήταν εμφανώς κατώτερο. Από κει πιάστηκα, γιατί είδα και το βιντεάκι.

Aν και προσπερναμε το σημαντικο γεγονος οτι δουλευουν πανω σε χειροτερα devkits,θα ηθελα να σε ρωτησω αν πιστευεις οτι το ταβανι του ps4 θα ειναι αυτα τα γραφικα.

Για μενα στο launch θα εχει ήδη καλυτερα.

Απο κει και περα συγκρινουμε παιχνιδια που βγηκαν μονο για 360,οπως kameo,geow,με παιχνιδια του pc.

Στην απευθειας συγκριση των multiplatform(παρομοια με την συγκριση του tech demo σημερα,το οποιο κατα καποιον τροπο ειναι multiplatform) ,ειχαν παρει κεφαλι απο την αρχη τα pcs.

Την διαφορα την εκαναν τα αποκλειστικα του 360.

Οποτε ακομα και αν βαλουμε στην ακρη το γεγονος οτι η epic δεν δουλευει με τα τελικα devkits και παλι ειναι λογικο σε multiplatform εκδοσεις(ειτε tech demo,ειτε παιχνιδιων) να εχουμε αναλογα αποτελεσματα.

Παντα αυτο γινοταν.

Δημοσ.

Aν και προσπερναμε το σημαντικο γεγονος οτι δουλευουν πανω σε χειροτερα devkits,θα ηθελα να σε ρωτησω αν πιστευεις οτι το ταβανι του ps4 θα ειναι αυτα τα γραφικα.

Για μενα στο launch θα εχει ήδη καλυτερα.

Απο κει και περα συγκρινουμε παιχνιδια που βγηκαν μονο για 360,οπως kameo,geow,με παιχνιδια του pc.

Στην απευθειας συγκριση των multiplatform(παρομοια με την συγκριση του tech demo σημερα,το οποιο κατα καποιον τροπο ειναι multiplatform) ,ειχαν παρει κεφαλι απο την αρχη τα pcs.

Την διαφορα την εκαναν τα αποκλειστικα του 360.

Οποτε ακομα και αν βαλουμε στην ακρη το γεγονος οτι η epic δεν δουλευει με τα τελικα devkits και παλι ειναι λογικο σε multiplatform εκδοσεις(ειτε tech demo,ειτε παιχνιδιων) να εχουμε αναλογα αποτελεσματα.

Παντα αυτο γινοταν.

Ναι κοίτα κουβέντα κάνουμε. Έχεις και εσύ τα points σου και συμφωνώ μαζί σου πως σίγουρα τα multiplatform είναι πολύ low από τα exclusives. Ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να δω κάτι next gen και να πω wow...Όπως έκανα όταν είχα δει το Kameo στο 360. Ήταν πραγματικά πολύ μπροστά...Επίσης wow έκανα στο GeoW και μετά στο Crysis. Από το Crysis και μετά δε θυμάμαι στιγμή που να είπα Wow...ίσως έχω χάσει όμως μερικά παιχνίδια, ειδικά στο PC με mods για ultra textures. Χμμ, ίσως με το heavy rain. Ναι τώρα που το σκέφτομαι το Heavy Rain μου φάνηκε πολύ όμορφο στα γραφικά και στο art design και το θυμάμαι πιο έντονα ακόμα και από το Lost Odyssey ή το Uncharted.

Αν θες την άποψή μου, δε με εντυπωσιάζει το tech demo της Epic. Πιο πολύ μου φέρνει σε UE 3,5, ενώ και το art design είναι βγαλμένο όσον αφορά στα κτήρια από Gears of War με κολώνες αρχαιοελληνικού ρυθμού. Γενικά πιστεύω το demo δεν αντικατοπτρίζει το βεληνεκές της UE4, η οποία σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί και πάλι κατά κόρον. Με αφήνει αδιάφορο αυτό το demo.

Το τελευταίο demo που με φάνηκε ενδιαφέρον (αν και κάπως τρομακτικό) είναι της activision με τον τυπά χωρίς μαλλιά (που με τη σειρά της το πήρε από την nVidia και άλλαξε το φωτισμό). Το συγκεκριμένο face animation είναι πολύ ρεαλιστικό και σίγουρα πολύ παραπάνω από το tech demo του Cage, ο οποίος για πρώτη φορά με απογοήτευσε.

Ύστερα από το Kara demo που μας είχε δείξει πέρυσι να τρέχει σε PS3.

Για τα γραφικά νομίζω θα δούμε σίγουρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στη νεά γενιά τόσο στο PS4 όσο και στο νέο xbox. Απλά νομίζω πως όσο εξελίσσονται τα γραφικά, όλο και περισσότερο θα είναι πιο επίκαιρο το art design από τη μία και από την άλλη έχω μία αίσθηση πως σε αυτή τη γενιά δε θα μας κάνει κάτι τόσο εύκολα wow. Θα δείξει.

Πιστεύω πως το σημαντικότερο δεν είναι τόσο τα γραφικά όσο τα ίδια τα παιχνίδια. Προς στιγμής και περιμένοντας τίτλους όπως το GTA V, MGS 5, Watchdogs, Βeyond, The Last of Us, κτλ νομίζω πως ακόμα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η νέα γενιά.

Τέλος πιστεύω πως πρέπει να έρθουν νέα IP's. Είμαι υπέρ των νέων εμπειριών όμως. Όχι νέα IP's με content που να αναλώνεται, αλλά νέα IP's με νέες ιδέες. Το Watchdogs μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και νομίζω μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Το Cyberpank 2077 επίσης έχει ωραία concepts. Ειδικά επειδή είμαι υπέρ των Cyber-punk κόσμων γενικά και της αντίστοιχης λογοτεχνίας.

Π.χ. το νέο Killzone, το νέο Infamous, δεν ξέρω με αφήνουν αδιάφορο. Έχω μπουχτίσει στα sequels πραγματικά. Έχω καιρό να παίξω παιχνίδι που να με μαγνητίσει πραγματικά, που να με ρουφήξει στον κόσμο του. Ίσως το τελευταίο ήταν το Mafia II. Εγώ δίνω μεγάλη σημασία στην ατμόσφαιρα και στο σενάριο και γενικά στον κόσμο του παιχνιδιού. Επίσης πολύ έντονο μου έχει μείνει το Mass Effect 1. Απίστευτο παιχνίδι.

Για να κάνω sum up, πιο πολύ με ενθουσίασε το νέο platform που παρουσίασε η Sony, παρά τα νέα sequels. Πιο πολύ με ενθουσιάζει η ιδέα του Destiny, παρά ένα Halo 5 ας πούμε. Γι' αυτό και τον τελευταίο καιρό και έχοντας εξετάσει και πάλι όλα τα hardcore παιχνίδια του Wii, διαπιστώνω πως έχω χάσει πολλά καλά παιχνίδια και μου δημιουργούνται σκέψεις απόκτησης του Wii U. Για μένα, νέα κονσόλα σημαίνει νέος αέρας, νέα Ip's, φρέσκιες ιδέες, νέο gameplay και ΟΚ και καλύτερα γραφικά. Πραγματικά θα ήθελα πολύ το PS4 να έρθει με πολλά καινούρια παιχνίδια και IP's, γιατί νομίζω πως με τα sequels θα ξενερώσω. Δε μου κάνει αίσθηση να παίξω τo Killzone. Ούτε το 3 δεν έχω δει καν. Νομίζω δεν έχουν ψυχή τα Killzone. Τουλάχιστον τα Gears έχουν κάτι που σε κάνει να κολλάς κάπως.

Πιο πολύ με τραβάει το σύμπαν των Resistance. Το δε Resistance 1 το θεωρώ παράδειγμα shooter που έχει μείνει στις καλές χρυσές εποχές των shooters, με καλό δεμένο σενάριο, με στοιχεία fear και χωρίς health regeneratiοn κτλ. (τα 2 και 3 δεν τα έχω δει)

Τεσπά, θα δείξει..να μην το τραβήξω και άλλο το ποστ. Πιστεύω καταλαβαίνεις τι ζητάω και τι περιμένω...:)

• Like 3
Δημοσ.

Ναι κοίτα κουβέντα κάνουμε. Έχεις και εσύ τα points σου και συμφωνώ μαζί σου πως σίγουρα τα multiplatform είναι πολύ low από τα exclusives. Ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να δω κάτι next gen και να πω wow...Όπως έκανα όταν είχα δει το Kameo στο 360. Ήταν πραγματικά πολύ μπροστά...Επίσης wow έκανα στο GeoW και μετά στο Crysis. Από το Crysis και μετά δε θυμάμαι στιγμή που να είπα Wow...ίσως έχω χάσει όμως μερικά παιχνίδια, ειδικά στο PC με mods για ultra textures. Χμμ, ίσως με το heavy rain. Ναι τώρα που το σκέφτομαι το Heavy Rain μου φάνηκε πολύ όμορφο στα γραφικά και στο art design και το θυμάμαι πιο έντονα ακόμα και από το Lost Odyssey ή το Uncharted.

Αν θες την άποψή μου, δε με εντυπωσιάζει το tech demo της Epic. Πιο πολύ μου φέρνει σε UE 3,5, ενώ και το art design είναι βγαλμένο όσον αφορά στα κτήρια από Gears of War με κολώνες αρχαιοελληνικού ρυθμού. Γενικά πιστεύω το demo δεν αντικατοπτρίζει το βεληνεκές της UE4, η οποία σίγουρα θα χρησιμοποιηθεί και πάλι κατά κόρον. Με αφήνει αδιάφορο αυτό το demo.

Το τελευταίο demo που με φάνηκε ενδιαφέρον (αν και κάπως τρομακτικό) είναι της activision με τον τυπά χωρίς μαλλιά (που με τη σειρά της το πήρε από την nVidia και άλλαξε το φωτισμό). Το συγκεκριμένο face animation είναι πολύ ρεαλιστικό και σίγουρα πολύ παραπάνω από το tech demo του Cage, ο οποίος για πρώτη φορά με απογοήτευσε.

Ύστερα από το Kara demo που μας είχε δείξει πέρυσι να τρέχει σε PS3.

Για τα γραφικά νομίζω θα δούμε σίγουρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στη νεά γενιά τόσο στο PS4 όσο και στο νέο xbox. Απλά νομίζω πως όσο εξελίσσονται τα γραφικά, όλο και περισσότερο θα είναι πιο επίκαιρο το art design από τη μία και από την άλλη έχω μία αίσθηση πως σε αυτή τη γενιά δε θα μας κάνει κάτι τόσο εύκολα wow. Θα δείξει.

Πιστεύω πως το σημαντικότερο δεν είναι τόσο τα γραφικά όσο τα ίδια τα παιχνίδια. Προς στιγμής και περιμένοντας τίτλους όπως το GTA V, MGS 5, Watchdogs, Βeyond, The Last of Us, κτλ νομίζω πως ακόμα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο η νέα γενιά.

Τέλος πιστεύω πως πρέπει να έρθουν νέα IP's. Είμαι υπέρ των νέων εμπειριών όμως. Όχι νέα IP's με content που να αναλώνεται, αλλά νέα IP's με νέες ιδέες. Το Watchdogs μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και νομίζω μπορεί να αποδειχθεί ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Το Cyberpank 2077 επίσης έχει ωραία concepts. Ειδικά επειδή είμαι υπέρ των Cyber-punk κόσμων γενικά και της αντίστοιχης λογοτεχνίας.

Π.χ. το νέο Killzone, το νέο Infamous, δεν ξέρω με αφήνουν αδιάφορο. Έχω μπουχτίσει στα sequels πραγματικά. Έχω καιρό να παίξω παιχνίδι που να με μαγνητίσει πραγματικά, που να με ρουφήξει στον κόσμο του. Ίσως το τελευταίο ήταν το Mafia II. Εγώ δίνω μεγάλη σημασία στην ατμόσφαιρα και στο σενάριο και γενικά στον κόσμο του παιχνιδιού. Επίσης πολύ έντονο μου έχει μείνει το Mass Effect 1. Απίστευτο παιχνίδι.

Για να κάνω sum up, πιο πολύ με ενθουσίασε το νέο platform που παρουσίασε η Sony, παρά τα νέα sequels. Πιο πολύ με ενθουσιάζει η ιδέα του Destiny, παρά ένα Halo 5 ας πούμε. Γι' αυτό και τον τελευταίο καιρό και έχοντας εξετάσει και πάλι όλα τα hardcore παιχνίδια του Wii, διαπιστώνω πως έχω χάσει πολλά καλά παιχνίδια και μου δημιουργούνται σκέψεις απόκτησης του Wii U. Για μένα, νέα κονσόλα σημαίνει νέος αέρας, νέα Ip's, φρέσκιες ιδέες, νέο gameplay και ΟΚ και καλύτερα γραφικά. Πραγματικά θα ήθελα πολύ το PS4 να έρθει με πολλά καινούρια παιχνίδια και IP's, γιατί νομίζω πως με τα sequels θα ξενερώσω. Δε μου κάνει αίσθηση να παίξω τo Killzone. Ούτε το 3 δεν έχω δει καν. Νομίζω δεν έχουν ψυχή τα Killzone. Τουλάχιστον τα Gears έχουν κάτι που σε κάνει να κολλάς κάπως.

Πιο πολύ με τραβάει το σύμπαν των Resistance. Το δε Resistance 1 το θεωρώ παράδειγμα shooter που έχει μείνει στις καλές χρυσές εποχές των shooters, με καλό δεμένο σενάριο, με στοιχεία fear και χωρίς health regeneratiοn κτλ. (τα 2 και 3 δεν τα έχω δει)

Τεσπά, θα δείξει..να μην το τραβήξω και άλλο το ποστ. Πιστεύω καταλαβαίνεις τι ζητάω και τι περιμένω... :)

Ωραία εκθεσούλα.

Υπάρχουν πολύ πιο όμορφα παιχνίδια για το PS3 πάντως από το heavy rain χωρίς βέβαια να θέλω να πω πως και αυτό δεν έχει ωραία γραφικά. Εγώ περιμένω πως και πως να δω τι θα μας δώσει το The Last of Us που από όσο φαίνεται θα έχει τα καλύτερα γραφικά της γενιάς.

Τι δεν σου άρεσε πάνω στον παππούλη του Cage? Ήταν πολύ ωραία η τεχνολογία του αν και συμφωνώ αυτό που μας έδειξε η activision ήταν αρκετά πιο εντυπωσιακό.

Το νέο Killzone θα παιχτεί σίγουρα στο ps4 κυρίως για τον τεχνικό του τομέα αλλά πιστεύω θα έχει και ένα καλοστημένο multiplayer. Ωστόσο και εγώ είμαι από αυτούς που γούσταραν περισσότερο Resistance αν και έχω ασχοληθεί μόνο με το 3 (το οποίο ήταν κορυφή).

Από την μία μου λες πως νέα κονσόλα θεωρείς αυτήν με νέα IPs και από την άλλη μου φέρνεις παράδειγμα την Nintendo η οποία συνεχώς βγάζει ίδια παιχνίδια  (mario zelda κλπ). :P Αυτή που πρόσφερε τα περισσότερα νέα IPs σε αυτήν την γενιά πιστεύω ήταν χωρίς αμφιβολία η Sony. Και μιλάω για exclusives οπότε μην αρχίσεις να μου φέρνεις τα παραδείγματα της Microsoft τύπου Alan Wake που έχουν βγει και στο PC :P

http://www.youtube.com/watch?v=ohrsbqmsKa0

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή να δω κάτι next gen και να πω wow...Όπως έκανα όταν είχα δει το Kameo στο 360. Ήταν πραγματικά πολύ μπροστά...Επίσης wow έκανα στο GeoW και μετά στο Crysis. Από το Crysis και μετά δε θυμάμαι στιγμή που να είπα Wow...ίσως έχω χάσει όμως μερικά παιχνίδια,

Δεν επαιξες το Gow3 και uncharted 2 οταν επρεπε :P

Αν θες την άποψή μου, δε με εντυπωσιάζει το tech demo της Epic.

Ουτε εμενα.

Λογικο ειναι να σε απογοητευσε σε απευθειας συγκριση,αλλα μονο αν κοιταξεις επιφανειακα τα 2 ντεμο και οχι με πραγματικοτητες.

Αυτο της activision ηταν unreal.Γραφικα που δεν θα δεις σε προσωπα της γενιας που ερχεται(εκτος αν περιμενεις το cod να εχει τετοια προσωπα :P).Περισσοτερο παρουσιασε την τεχνολογια,παρα τον στοχο.

Απο την αλλη ο Cage παντα εκανε tech demos που ειχαν στοχο πραγματικο αποτελεσμα.Ρεαλιστικες προσδοκιες και τελικα ξεπερνουσε στα παιχνιδια τα tech demo που εκανε.

Με βαση τα παραπανω,εγω περισσοτερο απογοητευτηκα απο τις μπουρδες της Activision και ενθουσιαστηκα για το πως θα δειχνει το επομενο παιχνιδι του Cage.

Eιδες ποσο ευκολα γυρνανε τουμπα τα πραγματα? :P

Πραγματικά θα ήθελα πολύ το PS4 να έρθει με πολλά καινούρια παιχνίδια και IP's, γιατί νομίζω πως με τα sequels θα ξενερώσω.

welcome to sony.gif

:P

Tεσπα στα υπολοιπα συμφωνω.Οσο βελτιωνονται οι δυνατοτητες για γραφικα τοσο θα μετραει περισσοτερο το art direction ή οι ικανοτητες των devs.Πιστευω παντως οτι θα δουμε γραφικα εξαιρετικα σε αυτην την γενια.

Ειδικα τα launch games του ps3 ειναι εντυπωσιακα.Συγκρινε Resistance1 με killzone4.

Δημοσ.

Ναι ειδαμε απο ps1 σε ps2 διαφορα στα γραφικα αλλα σε καμια περιπτωση πιστευω δεν συγκρινετε η μεταβαση απο ps2 σε ps3...αλλα γραφικα...αλλες μηχανες...αλλη τεχνολογια.

Δεν ισχυει. Η μεταβαση απο το PS1 σε PS2 (ή dreamcast αν θελεις) εκεινη την εποχη ηταν πολλαπλασια απο οτι το PS2 -> X360/PS3. Και αυτες φυσικα ηταν μεγαλη η διαφορα αλλα σε καμια περιπτωση δεν συγκρινεται η μεταβαση απο αμορφα, τρεμοπαιζουμενα γεματια pixels πολυγωνα και φυσικα χωρις εφε οπως particles, dynamic φωτισμους και αλλα τετοια ωραια που μας εμαθε η εκτη γενια κονσολων.

Δεν χρειαζεται να σου πω οτι ακομα και σημερα υπαρχουν παιχνιδια στο PS2 που ειναι εξισου ομορφα στα ματια με οτιδηποτε υπαρχει εκει εξω αυτη τη στιγμη ασχετα αν οι τεχνικες που χρησιμοποιουν ειναι παλιου τυπου. Και μονο το γεγονος οτι ενα απλο HD remaster αρκει για να φανουν οι δυναμεις οποιουδηποτε τιτλου (βλεπε Devil May Cry, ZOE, Shadow of the colosus, Metal gear collection και αλλα) απο μονο του αναιρει αυτο που πιστευεις.

Γιατι δεν κανουν HD remasters και σε παιχνιδια του PS1 ας πουμε? Γιατι δεν γινεται, πολυ απλα. Και ετσι για το γαμωτο της υποθεσης παρε ενα παραδειγμα της μεταβασης απο παιχνιδι που ηταν TOP σε γραφικα του PS1 με ενα μετριο του PS2.

Δημοσ.

Αυτη η γενια δεν πιστευω οτι εχει να δειξει κατι πολυ παραπανω απο την προηγουμενη οπως ηταν απο ps2 σε ps3.Επαιζα χθες GOWA και στο σημειο με τα φιδια στον πυργο ποσο πιο τελειο να γινει σε μια 42αρα που παιζω?Ειναι απολυτα ρεαλιστικο και το ps4 δεν νομιζω οτι θα το ξεπερασει κατα πολυ αυτο.Αντε ενα 10-15% πιο ομορφο να γινει.

Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το PS4 το μόνο που θα προσφέρει είναι fullHD και πιθανός καλύτερο framerate (60 αν θυσιάζουν ποιότητα, 30 αν όχι).

Κάτι άλλο μην περιμένετε.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το PS4 το μόνο που θα προσφέρει είναι fullHD και πιθανός καλύτερο framerate (60 αν θυσιάζουν ποιότητα, 30 αν όχι).

wtf?

Τι λετε ρε παιδια? :P

Οντως το gowa εχει γραφικες αλλα η συγκριση των ΠΡΩΤΩΝ παιχνιδιων του Ps4 θα γινει με τα ΠΡΩΤΑ παιχνιδια του Ps3 ,οχι με τα τελευταια που σκανε το μηχανημα(πχ GoWA).

Δηλαδη αυτο

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/711/711080/resistance-fall-of-man-20060602013808722.jpg

vs αυτο

http://666kb.com/i/cbrkcrlrgbeb1eg5g.jpg

Aυτο

http://www.freewebs.com/kore-cod4/resistance-fall-of-man-20060914005217343.jpg

vs

http://img2.generation-nt.com/killzone-shadow-fall-3_090780043801365122.jpg

Aυτη ειναι η σωστη συγκριση και η διαφορα ειναι τεραστια οπως ακριβως καθε φορα οταν παμε σε νεα γενια

παρ'ολο που ειναι alpha boild(killzone S)vs final game(resistance Fom),

Δημοσ.

Αυτη η γενια δεν πιστευω οτι εχει να δειξει κατι πολυ παραπανω απο την προηγουμενη οπως ηταν απο ps2 σε ps3.Επαιζα χθες GOWA και στο σημειο με τα φιδια στον πυργο ποσο πιο τελειο να γινει σε μια 42αρα που παιζω?Ειναι απολυτα ρεαλιστικο και το ps4 δεν νομιζω οτι θα το ξεπερασει κατα πολυ αυτο.Αντε ενα 10-15% πιο ομορφο να γινει.

Μαλιστα με το GOWA πλήσιασαμε τον φωτορεαλισμο...τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...

Δημοσ.

@PDS

Συγκρίνεις κονσόλα (PS3) με mainstream PC (PS4).

Τι παραπάνω δηλαδή περιμένεις να δείς στο PS4? Eγώ το λέω απο τώρα, στην καλύτερη 1080p@60fps, και στην πορεία @30fps.

υγ : προσωπικά δεν εντυπωσιάζομαι τόσο, έχω δεί και καλύτερα γραφικά (PC) εδώ και χρόνια

Επισκέπτης
Δημοσ.

@PDS

Συγκρίνεις κονσόλα (PS3) με mainstream PC (PS4).

Τι παραπάνω δηλαδή περιμένεις να δείς στο PS4? Eγώ το λέω απο τώρα, στην καλύτερη 1080p@60fps, και στην πορεία @30fps.

Γραφεις οτι το μονο που εχει να προσφερει σε συγκριση με το Ps3 ειναι η αναλυση και τα frames.

Εγω σε αυτο απαντησα.

Ηδη η διαφορα των πρωτων παιχνιδιων του ps4 απο τα πρωτα παιχνιδια του ps3 ειναι χαωδης,χωρις να υπολογιζουμε την αναλυση που λες.

Δημοσ.

wtf?

Τι λετε ρε παιδια? :P

Οντως το gowa εχει γραφικες αλλα η συγκριση των ΠΡΩΤΩΝ παιχνιδιων του Ps4 θα γινει με τα ΠΡΩΤΑ παιχνιδια του Ps3 ,οχι με τα τελευταια που σκανε το μηχανημα(πχ GoWA).

Δηλαδη αυτο

http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/711/711080/resistance-fall-of-man-20060602013808722.jpg

vs αυτο

http://666kb.com/i/cbrkcrlrgbeb1eg5g.jpg

Aυτο

http://www.freewebs.com/kore-cod4/resistance-fall-of-man-20060914005217343.jpg

vs

http://img2.generation-nt.com/killzone-shadow-fall-3_090780043801365122.jpg

Aυτη ειναι η σωστη συγκριση και η διαφορα ειναι τεραστια οπως ακριβως καθε φορα οταν παμε σε νεα γενια

παρ'ολο που ειναι alpha boild(killzone S)vs final game(resistance Fom),

Μην νομιζεις ομως οτι η διαφορα του killzone s σαν πρωτο τιτλο του ps4 θα εχει την ιδια διαφορα πχ με τα games που θα βγουμε σε 4 χρονια οπως εχει το resistance 1 με το gowa η με το uncharted 3.

Μαλιστα με το GOWA πλήσιασαμε τον φωτορεαλισμο...τι αλλο θα ακουσουμε εδω μεσα...
Σε μια plasma ολα φαινονται πιο φυσικα απο μια led η lcd.Οπως το βλεπω εγω εκεινο το σημειο που ειπα πιο πανω ειναι απολυτα ρεαλιστικο στα ματια μου.Καποιος αλλος μπορει να θελει να ειναι πολυ καλυτερο.Αλλα γνωμη μου ειναι οτι οπτικα ειναι παρα πολυ ομορφο για αυτη τη γενια.Αποστολή από το U8800Pro με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...