Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέχασα και το Nier 2 που φαίνεται πολύ καλο, αυτό και Ni no Kuni 2(άμα βγει το 16).

Final fantasy 15 δεν θα παιξεις? :P

Κανα Resistance θα δούμε άραγε ή @@...?

Ειχε βγει μια φημη παλια οτι τα δικαιωματα της σειρας τα πηρε εξ ολοκληρου η σονυ(απο την insomnia),και οτι θα τα εφτιαχνε η guerilla πια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μιλούσαμε για first party στο Ps4 απλά ανέφερα και το Ds3/RoTR που θα παίξω στο PC. Το FFXV πολύ πιθανότατα θα το παίξω απλά πρέπει να δω πως θα είναι πρώτα πριν κρίνω. Το Duscae demo μου άρεσε πολύ πάντως.

Ειχε βγει μια φημη παλια οτι τα δικαιωματα της σειρας τα πηρε εξ ολοκληρου η σονυ(απο την insomnia),και οτι θα τα εφτιαχνε η guerilla πια.

Αν δεν κάνω λάθος, ποτέ δεν είχε τα δικαιώματα η Insomniac, ούτε απο Ratchet and Clank. Απλά δουλεύει για τη Sony στις συγκεκριμένες ΙΡ.

Δικιά της ΙΡ είναι σίγουρα το Sunset OverDrive (και ίσως το Fuse), γι' αυτό και το έβγαλε στο One, γιατί η MS δεν ήθελε να εξαγοράσει την ΙΡ (σε αντίθεση με τη Sony) και την άφησε να κάνει "their own thing".

• Like 1

καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...
σημερα θα παω να αγορασω ενα ps4 και δυστηψως μπορω μονο απο τον κοτσοβωλο λογο αλλαγης ενος ταμπλετ....

το θεμα μου τωρα ειναι ποιο ps4 1tb να παρω ? 
ειναι δυο αν ειδα καλα το ενα ειναι το C Chassis και το αλλο το Ultimate Player....

γνωριζει κανεις να μου πει τις διαφορες ? 
θα παω σημερα κατα της 12 οποτε ψηλο βιαζομαι...

υ.γ. εκανα και αλλου την ιδια δημοσιευση, προκαταβολικα συγνωμη αλλα βιαζομαι για απαντησεις 

ευχαριστω πολυ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Holy shit

CWU1YkbWEAAMZyl.png

funamivnr8y.gif

καλημερα παιδια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση...

σημερα θα παω να αγορασω ενα ps4 και δυστηψως μπορω μονο απο τον κοτσοβωλο λογο αλλαγης ενος ταμπλετ....

το θεμα μου τωρα ειναι ποιο ps4 1tb να παρω ? 

ειναι δυο αν ειδα καλα το ενα ειναι το C Chassis και το αλλο το [/size]Ultimate Player....[/size]

γνωριζει κανεις να μου πει τις διαφορες ? 

θα παω σημερα κατα της 12 οποτε ψηλο βιαζομαι...[/size]

Το μονο που σε ενδιαφέρει είναι να λέει CUH-12xx κάτω δεξιά στο κουτί.

Επεξ/σία από Spartan117
  • Like 2

Μεταγραφη κορυφαιου επιπεδου για την Sony ειδικα με τους πορους και τα μεσα που θα εχει "λογικα μιλωντας παντα" για την αναπτυξη του τιτλου..

Ντριπλα Zidane ηταν αυτη απο την Sony αρκει τωρα να εχει και τα τελειωματα του Ροναλντο και του Μεσσι :P

• Like 2

Μεταγραφη αεροδρομιου εκανε η Sony.Ωστοσο το νεο IP παντα ειναι ρισκο και εχει να δουλεψει χρονια σε Tripple A τιτλο περαν του Metal Gear

Ειναι και περιεργος τυπας,μπορει να σκεφτει κατι σπουδαιο στο μυαλο του,ωστοσο στην εφαρμογη να μη βγει τοσο καλο,οποτε περιμενουμε με αισιοδοξια αλλα και επιφυλαξη

• Like 1

Εγω πιστευω θα σκασει σεναριο silent hills τυπου. Ετοιμο το ειχε ως πλανο για την Κοναμι, θα του βαλει αλλο τιτλο και τελος.

Αν τις επομενες εβδομαδες(ημερες)σκασει και καμια ανακοινωση για ντελ τορο απο την kojima productions!!!!τοτε θα βρωμαει απο 1 μετρο για που θα κινηθει το πραγμα.

παιδιά, χρειαζομαι τη βοηθεια σας.. σημερα πηρα το driveclub.. το εβαλα στην κονσολα και το αφησα να κατεβαζει το update (13+ GB αν δεν κανω λαθος ) σε rest mode..ελειπα για αρκετες ωρες.. μολις γυρισα η κονσολα δεν ειχε καμια ανταποκριση.. απλα αναβοσβηνε το πορτοκαλι led.. πατησα αρχικα το ps button.. τιποτα.. πατησα το κουμπι εκκινησης τερματισμου επισης τιποτα..

εγινε ακριβως το ιδιο οταν εκανα το update του witcher. δεν ειναι θεμα παιχνιδιου προφανως, απλα πιθανολογω οτι μετα απο καποιες ωρες σε rest mode, τρωει φλασια; 

αναγκαστικά, αποσυνδεσα το καλωδιο ρευματος.. το εβαλα ξανα.. και ολα καλα με μονη εξαιρεση τον ελεγχο για τυχον διαγραφη δεδομενων.. 

δεν ξερω αν παιζει ρολο, εχω την ειδικη εκδοση του metal gear και παρα το glossy καπακι ειναι απο την καινουρια εκδοση.

συμβαινει σε αλλον αυτο; υπαρχει καποια λυση; κανω κατι λαθος;

ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...