Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

το pes 2016 στα 30€ καλά δεν είναι ρε παιδιά?

Φιλε εγω το τσίμπησα ,εχοντας πεταξει αλλου κ αλλου , για το προ που σημαινει λιώσιμο μια χαρα ειναι!

Παντως η πρωτη χτεσινη εντυπωση δν ηταν κ τοσο ενθουσιώδης..

Μονο σε εμενα αρεσε περισσοτερο το '15 ρε παιδια;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και οι δυο κονσόλες μια χαρά πουλάνε απ' ότι φαίνεται, NPD νούμερα(Αμερική) για Νοέμβριο:

img

Και οι δυο καλύτερα από πέρυσι. Η Nintendo προφανώς χρειάζεται το NX, το περιμένουμε μέσα στο 16;

Σκεφτομαι να πουλησω το PS3 Fat 80 GB vesion η με τον δισκο 80 Gb η με τον 500 GB.Μου εχει μεινει μονο 1 χειριστηριο σε κακη κατασταση.Το εχω συντηρησει προσφατα(Αλλαγη παστας και καθαρισμα) και λειτουργει κανονικα και αθορυβα.Εχω και καποια παιχνιδια σε CD.

Ποσο ειναι η λογικη τιμη χωρις παιχνιδια με τον καθε δισκο?

Για να πάρεις μια τάξη μεγέθους αν και όλα σχετικά είναι, εγώ πούλησα πριν 20 μέρες το PS3 slim με 250άρι δίσκο, 2 χειριστήρια (το ένα official) και 13 τίτλους στα 190 ευρώ.

Και οι δυο κονσόλες μια χαρά πουλάνε απ' ότι φαίνεται, NPD νούμερα(Αμερική) για Νοέμβριο:

img

Και οι δυο καλύτερα από πέρυσι. Η Nintendo προφανώς χρειάζεται το NX, το περιμένουμε μέσα στο 16;

Λογικό:

http://www.amazon.com/PlayStation-500GB-Console-Uncharted-Collection-4/dp/B016P6KIFY/

http://www.amazon.com/PlayStation-500GB-Console-Battlefront-Bundle-4/dp/B01574SORE/

Το One θέλει price drop για να περάσει μπροστά, αλλά σαν hardware δεν έχουν γίνει βελτιώσεις ακόμα για αυτό τον σκοπό.

π.χ. η Sony μείωσε τα «ακριβά» RAM GDDR5 chips από 16 σε 8, ενώ η MS έχει μείνει στα 16 «φτηνά» DDR3 chips.

Μέσα στο 2016 θα δούμε και APUs στα 14-16nm, οπότε η ψαλίδα θα ανοίξει κι άλλο...

Κρίμα για το Wii U. Είναι χαμηλές οι πωλήσεις για αυτά που προσφέρει το σύστημα. Είσαι συνέχεια με ένα χαζοχαρούμενο χαμόγελο όταν σηκώνεσαι από το καναπέ αφού παίξεις Nintendoπαίχνιδο.  Θα μου πείτε βέβαια, αφού στον ορίζοντα φαίνεται το NX ποιος ο λόγος να επενδύσεις τώρα στο Wii U; Για πολύ κόσμο η αγορά μιας κονσόλας είναι μια μικρή επένδυση, ένα σύστημα που θα παίζουν και θα βρίσκουν games για χρόνια και όχι ένα μηχάνημα που θα το έχουν για έναν συγκεκριμένο αριθμό τίτλων. Βέβαια από την δική μου οπτική γωνία, σύμφωνα με τις τωρινές πωλήσεις των 3 κονσόλων, το Xbox One φέρνει πιο κοντά στο Wii U από ότι με το PS 4. Καθαρά πάντα στο θέμα hardware sales χωρίς να αναφέρουμε third parties, I.P.s, online και άλλα τέτοια πραγματάκια.

• Like 3

Οχι φιλε μου δεν υο σκοτωσε η ελλειψη  third party αλλα οι βλακειες που εκανε η nintendo και μεσα σε αυτες ειναι και η μη υποστηριξη third party games.

Αντι να εκμεταλευτει στο επακρο την επιτυχια του wii εκανε το εντελως αντιθετο.

• Like 1

^Αυτό ακριβώς πήγε να κάνει, να εκμεταλλευτεί την επιτυχία του Wii, γι' αυτό και κράτησε το ίδιο όνομα σε οικιακή κονσόλα για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Η μόνη βλακεία της, ηταν η λάθος προώθηση, που πάρα πολλοί νόμιζαν οτι πρόκειται για ένα tablet addon του Wii. Επίσης δεν μπορώ να χωνέψω το οτι δεν έχει Metroid τίτλο.

Κάτι άλλο δε νομίζω να έκανε λάθος. Και το online πήγε να διορθώσει, και να προωθήσει πολύ την κονσόλα με τα Direct shows.

Όσο για τους third-party, είναι για φάπες κι αυτοί. Τάχα στην αρχή με τα dev kits είχανε κατα-ενθουσιαστεί, και μόνο στην αρχή έκαναν port κάποια μεγάλα ονόματα..

• Like 1

Μια και uncharted δεν εχω παιξει,λεω να παρω το collection.Ta γραφικα τα εχουν φτιαξει καθολου η θα ξενερωσω?Τωρα τις γιορτες να τερματησω και τα 3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...