JohnVani18 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 In other news, για οποιον θέλει να ξενυχτήσει έχει 4 το πρωί αύριο TGA (the game awards) με τον dorito pope(Geoff Keighley). Το Σάββατο στις 8 νομίζω έχει η Sony στην PSX. Και τα δυο conference πρέπει να είναι γύρω στις 2 ώρες.F*ck τα χάνω και τα δύο.. EE ας παρουν τοτε και τα 2.Πλεον ετσι που αρχιζουν και πεφτουν οι τιμες δεν ειναι δυσκολο να εχει καποιος και τις 2 κονσολες. 250 ευρω κανει μτχ το one,το εχω δει και 220.Του χρονου ακομα λιγοτερα θα κανει.Τι ασχολειστε τωρα ποιο εχει περισσοτερα λιγοτερα .Το θεμα ειναι ποια παιχνιδια θελουμε να παιξουμε.Πχ one θα παρω με το gears 4 ,τελος. Προσωπικά, όπως και σε κάθε γενιά, θα κοιτάξω να πάρω πάλι και τις τρείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
woolfy Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Δεν ξερω εσεις , εγω παντως εχω ξενερωσει με τα πρωτα δυο games που δινει σε χριστουγεννιάτικη προφορά.. Ελπιζω τα υπολοιπα deals να περιέχουν πιο δυνατούς τίτλους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Mad max και Metal gear δεν ειναι δυνατη τιτλοι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το Gears Of War οντως ειναι πολυ δυνατο μιας και εχω παιξει την υπολοιπη σειρα στο pc θα ηθελα να δω και το 4, αλλα φανταζομαι οτι το καινουργιο στο pc μου θα μπορω μονο να το κανω install χωρις να το παιξω ποτε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Το Gears Of War οντως ειναι πολυ δυνατο μιας και εχω παιξει την υπολοιπη σειρα στο pc θα ηθελα να δω και το 4, αλλα φανταζομαι οτι το καινουργιο στο pc μου θα μπορω μονο να το κανω install χωρις να το παιξω ποτε Ας μεινουμε ομως στα παιχνιδια του Ps4 στο εν λογω θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Άκυρη απορία: Τo Rise of the Tomb Raider, όταν με το καλό σε κανά χρόνο κυκλοφορήσει για ps4, παίζει να τρέχει στα 60fps όπως το definitive edition στο ps4? Ή 30fps όπως και στο Xone? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Άκυρη απορία: Τo Rise of the Tomb Raider, όταν με το καλό σε κανά χρόνο κυκλοφορήσει για ps4, παίζει να τρέχει στα 60fps όπως το definitive edition στο ps4? Ή 30fps όπως και στο Xone? Αλλο πραγμα η Definite edition του πρωτου Tomb raider το οποιο στην ουσια ηταν παιχνιδια του ps3/360 και αλλο το Rise of the tomb raider που ειναι παιχνιδι που κυκλοφορησε ταυτοχρονα και για παλια και νεα γενια. Η απορια σου αυτη βεβαια δεν μπορει να απαντηθει για παιχνιδι το οποιο δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και δεν εχει υπαρξει και σχετικη ανακοινωση αρα ειναι οντως οπως το λες ακυρη απορια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Ας μεινουμε ομως στα παιχνιδια του Ps4 στο εν λογω θεμα. Καλα ναι, απλα το ανεφερα επειδη υποθηκαν τα exclusives, ps φαν αλλωστε απο τα 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλα ναι, απλα το ανεφερα επειδη υποθηκαν τα exclusives, ps4 φαν αλλωστε απο τα 7 Ουτε επι Ps3 εποχης σε τοσο συντομο διαστημα ειχε η κονσολα πολλα και αξιολογα exclusives και ηταν και σε πολυ χειροτερη μοιρα απο οτι ειναι τωρα. Και μιας και το ανεφερε η κουβεντα και για να μην πεσουμε παλι στις γνωστες αχρηστες κοντρες ας φρεσκαρω λιγο την μνημη σε ορισμενους για την πορεια του Ps3 το οποιο κυκλοφορησε τελη 2006. Δειτε λοιπον την παραπανω λιστα των exclusives και ποτε ξεκινησαν να βγαινουν οι μεγαλες κυκλοφοριες των γνωστων παιχνιδιων τυπου GOW3,Demons Souls,Killzone 2,Infamous,Journey,Uncharted 2(το μεγαλο μπαμ της σειρας που εγινε αλλωστε και τοσο γνωστη η σειρα),The Last Of Us κλπ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_video_game_exclusives_(seventh_generation) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Μεσαιο δακτυλο ομως για το Bloodborne που αν και νεο Ip και το καλυτερο exclusive του ps4 ως τωρα με αρκετα καλες πωλησεις,δεν καταφερε να αποσπασει ουτε ενα βραβειο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μεσαιο δακτυλο ομως για το Bloodborne που αν και νεο Ip και το καλυτερο exclusive του ps4 ως τωρα με αρκετα καλες πωλησεις,δεν καταφερε να αποσπασει ουτε ενα βραβειο. Ναι καλά όλα αυτά, μπορείς όμως να μας πεις ποσο σου άρεσε το Battlefront; Το δοκίμασες; Ποιος είναι ο αγαπημένος σου ήρωας; Πέρα από την πλακα, και το Ori και το Witcher 3 άξιζαν οποτε δεν μπορώ να πω πως στεναχωρέθηκα. Το Bloodborne είναι για niche κοινό και δεν περιμένω να κερδίσει τίποτα σε τέτοια μεγάλα event. <3 Jade Raymond όμως high af Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από Spartan117 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Τουλάχιστον μέσα στο '16 το One θα έχει ένα σκασμό exclusive παιχνίδια. Quantum Break, Crackdown 3, Inside, Scalebound, Below, Gears of War 4, Killer Instinct Season 3, Sea of Thieves και ποιός ξέρει τι άλλο. Θα ανέβει πολύ το One, το PS4 απο την άλλη θα αρχήσει να "ξεφουσκώνει". Οσο και να "ξεφουσκωσει" οπως λες που δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο το xbox one δεν προκειτε ποτε να φτασει τις πωλησεις του ps4 παγκοσμιως(Κατι που παραδεχεται και ο ceo της microsoft για το xbox one phil spencer) στη μονη χωρα που θα ξεπερναει παντα το xbox one το ps4 ειναι η αμερικη και ολοι ξερουμε γιατι γινεται αυτο. Για τον ιδιο λογο που στην ιαπωνια δεν προκειτε να βγει δευτερη η sony. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2015 από JUST-GAMER Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα, σημερα επιτελους εγινα κατοχος ps4, πηρα αυτην με το uncharted collection +3 μηνες ps+. Aφου κοιταξα καιρο για το πια θα παρω μεχρι να μαζεψω και τα λεφτα ηθελα να ρωτησω, αν καποιος γνωριζει, τι ειναι το C chassis, εγω το διαβαζω χασις παντως . Ρωταω γιατι η κονσολα που πηρα ειναι στα 380, ενω με το metal gear ειναι στα 370 αλλα δεν γραφει το c chassis, οποιος ξερει ας μου πει, μονο απο περιεργια δηλαδη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alejandro Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Καλημερα, σημερα επιτελους εγινα κατοχος ps4, πηρα αυτην με το uncharted collection +3 μηνες ps+. Aφου κοιταξα καιρο για το πια θα παρω μεχρι να μαζεψω και τα λεφτα ηθελα να ρωτησω, αν καποιος γνωριζει, τι ειναι το C chassis, εγω το διαβαζω χασις παντως . Ρωταω γιατι η κονσολα που πηρα ειναι στα 380, ενω με το metal gear ειναι στα 370 αλλα δεν γραφει το c chassis, οποιος ξερει ας μου πει, μονο απο περιεργια δηλαδη Google is your friend... http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-playstation-4-cuh-1200-c-chassis-review Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις