Spartan117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά θέλω λίγο τα φώτα σας γιατί τα έχω λίγο χαμένα. Σκέφτομαι να πάρω ένα PS 4 τις επόμενες μέρες. Βλέπω ότι το ελληνικό PS Store είναι αρκετά υποδεέστερο από άποψη περιεχομένου σε σχέση με το Αγγλικό. Για παράδειγμα θέλω να κατεβάσω τα δωρεάν DLC του Witcher 3 και στο ελληνικό Store δεν υπάρχουν. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Φτιάχνω Αγγλικό λογαριασμό και αν θέλω να αγοράσω DLC προμηθεύομαι με προπληρωμένες κάρτες Αγγλίας ή και οι Ελληνικές κάνουν δουλειά. Αν πάρω PAL retail παιχνίδια μπορώ να αγοράσω ότι DLC θέλω από Ευρωπαϊκό store ή πάει ανά χώρα; Υπάρχουν τα DLC στο Ελληνικό, γενικά το Ευρωπαϊκό PSN (και το Αγγλικό) έχουν τα ίδια πράματα στις ίδιες τιμές, ακόμα και τα discount είναι παρόμοια. Link για τα add-on του Witcher 3 στο Ελληνικό: https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/the-witcher-3-wild-hunt/cid=EP4497-CUSA01439_00-0000000000000001%3AADD-ONS Άμα κανεις Ελληνικό λογαριασμό έχεις όλα τα προνόμια που έχουν λογαριασμοί στην Ευρώπη (τιμές, εκπτώσεις, PS+ games κτλ). Αυτό που κάνουν μερικοί είναι ότι παράλληλα έχουν ένα Αμερικανικο λογαριασμό για να παίρνουν games πιο φτηνά (59 δολάρια vs 69 ευρώ) μιας και οι αμερικανοι βάζουν φόρους ανάλογα με το κάθε state μετά την αγορά και άμα βάλεις Oregon πχ που έχουν 0% φόρο πληρώνεις 59 δολάρια. Γι' αυτό υπάρχουν και τέτοιες διαφορες στις τιμές btw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μολις ηρθε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ^ Καλο κάψιμο, είναι παρα πολύ καλο collection και να μην ξεχάσεις, έχει Uncharted 4 beta την επομενη εβδομάδα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Το περιμένω και 'γω το collection, άντε να δούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 ^ Καλο κάψιμο, είναι παρα πολύ καλο collection και να μην ξεχάσεις, έχει Uncharted 4 beta την επομενη εβδομάδα Ναι θα το παρω και το 4 μολις βγει .Γενικα δεν γινοταν νομιζω να μην εχω παιξει την σειρα θα ηταν σοβαρη παραλειψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ε ναι, μιλάμε για τον μεγάλο τίτλο του Ps, σαν να λέμε θα έχεις Xbox και δεν θα παίξεις τα Halo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Να αναφερω για ενα απο τα τελευταια παιχνιδια για το Playstation 4 το Until Dawn,οτι σημερα που ειπα να δω τι λεει και το νοικιασα απο τα Seven παρατηρησα οτι ζηταει 11.5Gb update παρακαλω. Για το παιχνιδι γενικα εχω ακουσει καλα λογια(ειναι και Exclusive)αλλα για την διαρκεια που εχει η τωρινη τιμη του ειναι απαγορευτικη https://www.skroutz.gr/s/6902920/Until-Dawn-Extended-Edtion-PS4.html η καλύτερη τιμή που έχει βγει μέχρι τώρα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UV7IQGC?refRID=9502ZG58SMHQVWE4G2N9&ref_=pd_cart_vw_1_1_p 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 η καλύτερη τιμή που έχει βγει μέχρι τώρα http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00UV7IQGC?refRID=9502ZG58SMHQVWE4G2N9&ref_=pd_cart_vw_1_1_p Άνετα το προτείνω, παιχνιδάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petran91 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Πήγα να πάρω το drive club από το store. Όμως δεν βλέπω κάπου να λέει + Season Pass όπως ανέφερε ένας φίλος προηγουμένως, αλλά είναι και unavailable για κάποιον λόγο. Ξέρει κανείς γιατί? Θα γίνει ξανά available? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KoGi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Πήγα να πάρω το drive club από το store. Όμως δεν βλέπω κάπου να λέει + Season Pass όπως ανέφερε ένας φίλος προηγουμένως, αλλά είναι και unavailable για κάποιον λόγο. Ξέρει κανείς γιατί? Θα γίνει ξανά available? Εδω: https://store.playstation.com/#!/en-gr/games/driveclub-full-game-for-playstationplus-season-pass-bundle/cid=EP9000-CUSA00003_00-XXDRIVECLUBPSUSP 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Destiny: The Taken King - Legendary Edition στα 44,71 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Άνετα το προτείνω, παιχνιδάρα. Ταινιάρα Τρομερή τιμή idd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Destiny: The Taken King - Legendary Edition στα 44,71 Μήπως όμως είναι region locked γιατί έχει μέσα και DLC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagos1983 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μήπως όμως είναι region locked γιατί έχει μέσα και DLC. οχι αδερφε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Έχω ξεχωρίσει second son στα 16, God of War 3 στα 20 και drive club+session pass στα 20 Τι λέτε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις