Moderators Malthador Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2015 Unofficial Remote Play app lets you play your PS4 on your PC Cool. 1
Alastor192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-c-chassis-and-uncharted-nathan-drake-collection-and-god-of-war-3-remastered-and-ps-plus-3-minon/prod7861083pp/ Παιδια λετε να τσιμπησω αυτο το πακετο η να περιμενω προς Χριστουγεννα μπας και βγει τιποτα καλυτερο? Επισης τα 500 GB ειναι αρκετα γενικα?(δεν χρησιμοποιω digital εκδοσεις)
lupus_Hegemonia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Υπέρ-αρκετά είναι τα 500, εκτός κι αν θες όλη την... βιβλιοθήκη σου από παιχνίδια (πχ. 10-15) να τα 'χεις ΟΛΑ εγκατεστημένα!Αρχικά ΚΑΙ ΕΓΩ έτσι ήθελα, αλλά μετά κατάλαβα ότι είναι ηλίθιο - τελειώνεις κάποιο παιχνίδι και το απεγκαθιστάς. 1
Fulgore Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-c-chassis-and-uncharted-nathan-drake-collection-and-god-of-war-3-remastered-and-ps-plus-3-minon/prod7861083pp/ Παιδια λετε να τσιμπησω αυτο το πακετο η να περιμενω προς Χριστουγεννα μπας και βγει τιποτα καλυτερο? Επισης τα 500 GB ειναι αρκετα γενικα?(δεν χρησιμοποιω digital εκδοσεις) Οταν η κονσολα ειναι εκτως εγγυησης μπορεις να βαλεις ενα μεγαλυτερο ή και γρηγοροτερο δισκο βλεπε Hybrid αρα μην νομιζεις οτι ο χωρος ειναι θεμα που δεν αλλαζει. Αν σου αρεσει την χτυπας,μην περιμενεις τρελες προσφορες τα Χριστουγεννα,καθως βλεπω τα περισσοτερα πακετα να ειναι με ποδοσφαιρακια μαζι+controllers.
Alastor192 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Ναι και γω ετσι το βλεπω,σαν πακετο value for money ειναι πολυ καλο και στην χειροτερη βγαζω καμια αγγελια για τα games του bundle διοτι τα χω παιξει ολα εκτος απτο πρωτο Uncharted οποτε θα μου φερει πισω ενα μερος των χρηματων.(Δεν νομιζω να εχουν τεραστιες διαφορες τα remasters,ετσι δεν ειναι?) και απ'οτι βλεπω στο skroutz μονο ο Κωτσοβολος εχει αμεσα διαθεσιμο το GOTY του Bloodborne οποτε θα το τσιμπησω full price δυστυχως.Χαλαλι να μπουμε δυναμικα στην εποχη PS4
InspectoR95 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Παιδιά πριν λιγο μου ηρθε mail απο την sony playstation και λεει για "τρελες" προσφερες και εκπτωσεις την παρασκευη ( black friday ). Για να ειμαι έτοιμος, σε περιπτωση που βρω κατι που να μου αρεσει και σε καλη τιμη, ειναι δυνατη η αγορα με προπληρωμένη πειραιώς; υπάρχει κάποιος ευκολότερος τρόπος; paysafe ας πουμε.. γενικα δεν το κατεχω το αθλημα του ps store, οπότε γενικα αν υπαρχει και καποιο διαφωτιστικο αρθρο/thread στειλτε το μου. ευχαριστω!
vag.patrick Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2015 κοιτα , εμενα και paypal Περασε και χρεωστικη της alpha. κανε ενα τεστ. αγορασε κανα θεμα
Federer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Οταν η κονσολα ειναι εκτως εγγυησης μπορεις να βαλεις ενα μεγαλυτερο ή και γρηγοροτερο δισκο βλεπε Hybrid αρα μην νομιζεις οτι ο χωρος ειναι θεμα που δεν αλλαζει. Αν σου αρεσει την χτυπας,μην περιμενεις τρελες προσφορες τα Χριστουγεννα,καθως βλεπω τα περισσοτερα πακετα να ειναι με ποδοσφαιρακια μαζι+controllers. Η αλλαγή hdd στο PS4 δεν επηρεάζει την εγγύηση 3
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Η αλλαγή hdd στο PS4 δεν επηρεάζει την εγγύηση Αν ισχυει οντως,ακομα καλυτερα.
Federer Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Αν ισχυει οντως,ακομα καλυτερα. Ναι μέχρι και στο επίσημο site η ίδια η Sony έχει οδηγίες για την αλλαγή
blanka Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Όποιος ακούσει καλή προσφορά PS4 για την BLACK FRIDAY να ενημερώσει. είμαι έτοιμος με τα λεφτά στο χέρι να πάρω όποια έκδοση αξίζει, ανεξαρτήτου πακέτου Αυτό πιστεύετε αξίζει παρότι είναι το B-Chassis? http://mustshop.gr/ilektronika-paixnidia/konsoles-paixnidion/sony-playstation-4-lbp3-dc-tlou-bk-500gb-schwarz-b-chassis-cuh-1116a.html?sl=el
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Όποιος ακούσει καλή προσφορά PS4 για την BLACK FRIDAY να ενημερώσει. είμαι έτοιμος με τα λεφτά στο χέρι να πάρω όποια έκδοση αξίζει, ανεξαρτήτου πακέτου Αυτό πιστεύετε αξίζει παρότι είναι το B-Chassis? http://mustshop.gr/ilektronika-paixnidia/konsoles-paixnidion/sony-playstation-4-lbp3-dc-tlou-bk-500gb-schwarz-b-chassis-cuh-1116a.html?sl=el Απο την στιγμη που θα παρεις τωρα κονσολα,κοιτας αναγκαστικα στο νεο σασι. Αλλωστε νομιζω οτι απο τα καλυτερα bundle ειναι το http://www.plaisio.gr/games/playstation4/ps4-konsola/Sony-PS4-500GB-Uncharted-Nathan-Drake-Collection-PSPlus90-GodofWarIII-Remastered.htm?cm_sp=HomePagePromos-_-Offer-_-PS4-500GB-Uncharted-Nathan-Drake τα παραπανω παιχνιδια που κοιτας τα βρισκεις φθηνα και στα μεταχειρισμενα αν δεις.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε κάνα νέο ΑΝ και ΠΟΤΕ θα 'ναι διαθέσιμο το νέο in-ear headset για PS4;
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Έχουμε κάνα νέο ΑΝ και ΠΟΤΕ θα 'ναι διαθέσιμο το νέο in-ear headset για PS4; Το ποιο???Ασε που τι να τα κανεις αυτα παρε καλυτερα ενα headset απο αυτα που κυκλοφορουν ηδη(θα το εχεις και για PC).
Προτεινόμενες αναρτήσεις