Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι το αμέσως επόμενο που θα πάρω , είδα κάποια βιντεάκια στο youtube και μου άρεσε πάρα πολύ . Επειδή όμως βλέπω κάποιους να διαμαρτύρονται γιατί μιλάμε για παιχνίδια του ps3 ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ για εμένα που δεν είχα την προηγούμενη κονσόλα της sony και δεν είχα παίξει τα προηγούμενα διαμαντάκια του ps3 και απο την στιγμή που είμαι συλλέκτης θεωρώ οτι οι επανεκδόσεις των παιχνιδιών στο ps4 ειναι ευκαιρια , μέχρι να βγεί κάτι πολύ δυνατό για να αφοσιωθώ πλήρως στο ps4 .

Εγώ είχα Ps3 αλλά για κάποιο λόγο δεν μου έκανε να το αγοράσω, όταν αγόρασα ps4 το είχε δώρο και τότε πραγματικά κατάλαβα τι είχα χάσει τόσο καιρό, ίσως το καλύτερο game που έχω παίξει. Όσον αφορά το κομμάτι των γραφικών πραγματικά δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από νέες κυκλοφορίες αποκλειστικά σε next-gen κονσόλες. 

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πραγματικά η Star Wars έκδοση του PS4 ΔΕΝ μου αρέσει. Ειδικά όταν στο παρελθον έχει βγει κονσόλα με theme StarWars η οποία απλά ήταν καταπληκτική (Xbox 360 Star Wars Edition). Μην κοροιδευόμαστε οι Special Editions του PS4 (πλην Metal Gear και ίσως Destiny) είναι λίγο απαράδεκτες.

Δημοσ.

Εμένα πραγματικά η Star Wars έκδοση του PS4 ΔΕΝ μου αρέσει. Ειδικά όταν στο παρελθον έχει βγει κονσόλα με theme StarWars η οποία απλά ήταν καταπληκτική (Xbox 360 Star Wars Edition). Μην κοροιδευόμαστε οι Special Editions του PS4 (πλην Metal Gear και ίσως Destiny) είναι λίγο απαράδεκτες.

Και του Batman απαραδεκτη ειναι? :P

Δημοσ.

Ο ήχος που βγάζει η έξοδος ακουστικών από το χειριστήριο είναι λίγο χαμηλός σε ένταση για τα γούστα μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσουμε την ένταση;

Δημοσ.

Ο ήχος που βγάζει η έξοδος ακουστικών από το χειριστήριο είναι λίγο χαμηλός σε ένταση για τα γούστα μου. Υπάρχει κάποιος τρόπος να αυξήσουμε την ένταση;

Nαι, να τα συνδέσεις σε ενισχυτή 

:-D  :-D  :-D

Απο το joypad δεν γίνεται φίλε μου, τόσο output δίνουνε, άμα δίνανε περισσότερο...θα έπρεπε να φορτίζεις το joypad ανα 3ωρο ;)

Eδω πολλά smartphone και δεν εχουν δυνατό output, το joypad Θα έχει ? :D

YΓ : Τι συνδεσμολογία έχεις ? ήχο απο που "τραβάει" το μηχανημα ?

• Like 1
Δημοσ.

Nαι, να τα συνδέσεις σε ενισχυτή 

:-D  :-D  :-D

Απο το joypad δεν γίνεται φίλε μου, τόσο output δίνουνε, άμα δίνανε περισσότερο...θα έπρεπε να φορτίζεις το joypad ανα 3ωρο ;)

Eδω πολλά smartphone και δεν εχουν δυνατό output, το joypad Θα έχει ? :D

YΓ : Τι συνδεσμολογία έχεις ? ήχο απο που "τραβάει" το μηχανημα ?

Χαχαχα δεν έχεις άδικο. Απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάτι και δεν το έχω πάρει είδηση.

Το συνδέω σε Home Cinema, το οποίο παίρνει τον ήχο μέσω οπτικής. Δεν έχει έξοδο για να συνδέσω ακουστικά.

Δημοσ.

Χαχαχα δεν έχεις άδικο. Απλά έλεγα μήπως υπήρχε κάτι και δεν το έχω πάρει είδηση.

Το συνδέω σε Home Cinema, το οποίο παίρνει τον ήχο μέσω οπτικής. Δεν έχει έξοδο για να συνδέσω ακουστικά.

Ωραιος ο φιλος ;)

Οπότε, οι επιλογές σου είναι οι εξής :

1) Tραβάς καλωδιακι μέχρι την HDTV σου (πάλι πιο δυνατά θα είναι απο το joypad)

2) Aγοράζεις mini-amp και συνδέεις εκει τα ακουστικά σου

Aυτή εδώ είναι φτηνή και καλούτσικη επιλογή...

Περίεργο μου φαίνεται πάντως φίλε που το home cinema σου δεν εχει μια 3.5αρα jack έξοδο... :)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ! Και όμως δεν έχει. Και εμένα μου έκανε εντύπωση όταν το χρειάστηκα. Ήμουν σίγουρος ότι είχε.

Ο amplifier φαίνεται καλή επιλογή. Θα την κοιτάξω.

Δημοσ.

μια καλή ευκαιρία όποιος ψάχνει το περσυνο φιφα

Θα παρω 4 :P

Καλα το οτι οι περισσοτερες αγγελιες εχουν τραγικες τιμες ειναι απλα τραγικο. Ακομα και το Tomb raider ρε γμτ γινεται να το βλεπω στα 19.5ευρω στα καταστηματα και να το πουλανε Used στις αγγελιες 20ευρω????

Δημοσ.

Καλημέρα. Πήρα το ps4 500 GB με το uncharted collection. Αγόρασα Driveclub, pes 16, Assassins creed black flag, syndicate και bloodborne. Έχω βάλει μέχρι στιγμής να παίξω το uncharted 3, το Driveclub και το pes 16. Αυτά τα 3 παιχνίδια λοιπόν μου έχουν φάει 100 GB απο τον σκληρό. Γιατί γίνεται αυτό?  Δηλαδή αν βάλω να δώ και τα υπόλοιπα που πήρα τι θα γίνει? Μήπως έπρεπε τελικά να πάρω με το 1 TB? 

Δημοσ.

kai 1tb να πάρεις, αν δε σβήνεις, πάλι θα στουμπώσεις. κρατάς ολα τα saves και αφήνεις στο σκληρό τα παιχνίδια που παίζεις ταυτόχρονα.

τωρα αν παίζεις ταυτόχρονα πάνω απο 6-7 παιχνίδια, τότε μπορείς να βάλεις και τώρα 1τβ σκληρό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Πήρα το ps4 500 GB με το uncharted collection. Αγόρασα Driveclub, pes 16, Assassins creed black flag, syndicate και bloodborne. Έχω βάλει μέχρι στιγμής να παίξω το uncharted 3, το Driveclub και το pes 16. Αυτά τα 3 παιχνίδια λοιπόν μου έχουν φάει 100 GB απο τον σκληρό. Γιατί γίνεται αυτό?  Δηλαδή αν βάλω να δώ και τα υπόλοιπα που πήρα τι θα γίνει? Μήπως έπρεπε τελικά να πάρω με το 1 TB? 

Αν αγοραζεις συχνα παιχνιδια και τα παιζεις ταυτοχρονα,σε 1 χρονο ουτε ο 1tb δεν θα σου φτανει. Φυσικα οπως αναφερθηκε μπορεις και στο δικο σου Playstation να βαλεις μεγαλυτερο ή και πιο γρηγορο σκληρο απο τους σαπιους που βαζει η Sony και MS(ελεος τοσο δυσκολο να βαλουν ενα σκληρο δισκο 7200στροφων...)οι λεγομενοι Hybrid Hdd που βοηθανε κυριως στο loading στα παιχνιδια.

Οσον αφορα τα παιχνιδια τωρα,οταν μιλαμε για παιχνιδια οπως Uncharted τα οποια μολις τα τερματησεις και παρεις και ολα τα trophy(αν σε ενδιαφερουν)μετα το παιχνιδι πιανει τσαμπα χωρο στον σκληρο δισκο γιατι δεν προκειται να το ξανα παιξεις αμεσα αφου δεν εχει multiplayer αρα προφανως και το σβηνεις απο το σκληρο δισκο. Αλλα παιχνιδια οπως το pro πχ αν εχεις τωρα το 2016 και μετα παρεις και το 2017 ή 2018 προφανως και το προηγουμενο το σβηνεις. Το ιδιο παει γενικα στα παιχνιδια που δεν θα παιζεις πολυ κυριως λογω Multiplayer.

Τελος να τονισω λιγο το παραπανω

kai 1tb να πάρεις, αν δε σβήνεις, πάλι θα στουμπώσεις. κρατάς ολα τα saves και αφήνεις στο σκληρό τα παιχνίδια που παίζεις ταυτόχρονα.

τωρα αν παίζεις ταυτόχρονα πάνω απο 6-7 παιχνίδια, τότε μπορείς να βάλεις και τώρα 1τβ σκληρό.

Ενα μεγαλο ΟΧΙ σε αυτο καθως αν το κανει αυτο τωρα θα χασει την εγγυηση που εχει η κονσολα εκτως αν θελει να παρει αυτο το ρισκο.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Παίδες, πρόσφατα σε μια συζήτηση που είχα με κάτι φίλους ψαγμένους, ειπώθηκε το εξής...

Η Sony και η Microsoft συνάπτουν ένα ιδιωτικό συμφωνητικό όσο αφορά τις κονσόλες και τα παιχνίδια που βγαίνουν για αυτές.

Έτσι βλέπουμε τώρα και το Tomb Rider που είναι TIMED Exclusive για το Xbox (σημαίνει οτι αργότερα θα βγεί και στο ps4).

Το ιδιωτικό συμφωνητικό ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ τις εταιρίες να βγάζουν παιχνίδια παρόμοια σε γραφικά κτλ και αυτό για να μοιράζεται το marketing...

Όταν λήξει το συμφωνητικό τότε η κάθε κονσόλα "ξεκλειδώνει" και γίνεται optimized σε full επιδώσεις και έτσι βλέπουμε παιχνίδια αρκετά καλύτερα απο τα προηγούμενα. (Βλέπε Heavy rain, Beyond two souls, The Last of Us κτλ).

Ρωτάω λοιπών και εδώ, ισχύει κάτι τέτοιο? εσείς τι πιστεύετε? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...