red1 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 US store. Περσι τα χριστουγενα ειχα δει το wrath of the white witch 5 $ και τωρα στην καλυτερη παει δισκακι essentials 17. Αν πάρω 3 μήνες Uk psn για να δοκιμάσω την υπηρεσία now και σχετικά μικρότερη απόσταση servers ισως έχει καλύτερη downlοad speed απο Us. Αγορές σε pounds λόγω ισοτιμίας μάλλον δεν συμφέρει οτι προσφορά και να έχουν. Περί download speed, επειδή ολοι ξέρουμε πόσο χάλια είναι,δοκιμάστε αυτό, it works, πλέον κατεβάζω full ταχύτητα απο το PSN ανεξάρτητα απο την ώρα της ημέρας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 δηλαδη ποια τιμη να ορισουμε το mtu ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 1492 - 27 so set the MTU to 1465 οκ ευχαριστω red. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Που υπάρχει το the last of us με 12 εύρο φίλε ? Εδώ http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Αν δεν θέλεις να πουλάς αξίζει digital.. To φυσικό μέσο έχει πάντα φθορές Εξαρτάται. Τα Blu-Ray έχουν αντιχαρακτική επίστρωση (Durabis), άρα δεν είναι τόσο ευαίσθητα όσο τα CD/DVD. Προσοχή: αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καλή ιδέα να γίνουν frisbee για τον σκύλο σας ή ότι αντέχουν χαρακιές από κλειδιά (είπαμε, δεν είναι Gorilla Glass). Προσωπικά δεν μου έχει χαλάσει ούτε ένα, αλλά τα προσέχω ευλαβικά. Ένα πλεονέκτημα που μπορώ να δεχτώ για το digital είναι το gamesharing, δηλαδή να παίζουν ταυτόχρονα 2 κονσόλες το ίδιο παιχνίδι. Επίσης, έχει μια χρησιμότητα σε Remote Play over the internet, αν θες να κάνεις jukebox την κονσόλα (πως θα αλλάξεις δισκάκι αν είσαι 500km μακριά?). Για το TLOU δεν έχεις άδικο ότι είναι κελεπούρι, αλλά γενικώς αυτά σπανίζουν (δεν έχουμε φτάσει ακόμα σε επίπεδο Steam sales). ΥΓ: Το download speed έχει φτιάξει με το v3.00 firmware. Για το MTU η ιδανική τιμή είναι 1492 για xDSL/PPPoE συνδέσεις. Έχει λιγότερο fragmentation έτσι λόγω καλύτερου "alignment". http://www.dslreports.com/faq/5793 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Emulators παιζει το ps4?πχ mame Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2015 παιδιά πήρα το Ps4 μαζί με το ucharted collection , ποιά άλλα παιχνίδια θα προτείνατε να παίξει κάποιος που έχει ps4? (αποκλειστικότητες πάντα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 παιδιά πήρα το Ps4 μαζί με το ucharted collection , ποιά άλλα παιχνίδια θα προτείνατε να παίξει κάποιος που έχει ps4? (αποκλειστικότητες πάντα) The Order(ενοικιαση/used) Infamous Bloodborne Killzone Final Fantasy X-X2 αν δεν τα εχεις παιξει στο ps2 ή αν το θες για συλλογη The last of Us(αν δεν το επαιξες στο Ps3) Journey(αν δεν το επαιξες στο Ps3) Driveclub Disgaea 5(αν σου αρεσουν τετοια Rpg) God Of war 3(αν δεν το επαιξες στο Ps3 ενοικιαση ή used καλυτερα) Until Dawn LittleBigPlanet3 Dragon Quest Heroes 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα.Σε καινουριο ps4 του αδερφου μου οταν ξεκιναει να διαβαζει το bluray κανει θορυβο αρκετο εως ενοχλητικο,ειχα και εγω ps4 αλλα δεν εκανε ετσι. Το περιεργο ειναι οτι οταν βαλω το χερι μου στο αριστερο καπακι και το πιεσω ελαχιστα σταματαει ο θορυβος. Τι μπορει να ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Συντονισμός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johngamer Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Καλησπερα.Σε καινουριο ps4 του αδερφου μου οταν ξεκιναει να διαβαζει το bluray κανει θορυβο αρκετο εως ενοχλητικο,ειχα και εγω ps4 αλλα δεν εκανε ετσι. Το περιεργο ειναι οτι οταν βαλω το χερι μου στο αριστερο καπακι και το πιεσω ελαχιστα σταματαει ο θορυβος. Τι μπορει να ειναι? Το κάνει και το δικό μου. Τα καινούρια νομίζω έχουν 2 βάσεις από κάτω στην μέση περίπου. Όταν έβαλα το δικό μου στην άκρη του επίπλου ώστε να μην στηρίζεται στο μπροστά, σταμάτησε ο συντονισμός. Γενικά η ποιότητα είναι χειρότερη του XBone. έπρεπε να δώσουν λίγο περισσότερη σημασία στην συναρμολόγηση, δεν είναι κάτι δαπανηρό και δίνει και την αίσθηση πως δεν παίρνεις απλά ένα πλαστικοκούτι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Το κάνει και το δικό μου. Τα καινούρια νομίζω έχουν 2 βάσεις από κάτω στην μέση περίπου. Όταν έβαλα το δικό μου στην άκρη του επίπλου ώστε να μην στηρίζεται στο μπροστά, σταμάτησε ο συντονισμός. Γενικά η ποιότητα είναι χειρότερη του XBone. έπρεπε να δώσουν λίγο περισσότερη σημασία στην συναρμολόγηση, δεν είναι κάτι δαπανηρό και δίνει και την αίσθηση πως δεν παίρνεις απλά ένα πλαστικοκούτι... Eγω μολις το σηκωσα ειχαν φυγει και τα 2 μεσεα ποδαρακια μονα τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kmanikas13 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 The Order(ενοικιαση/used) Infamous Bloodborne Killzone Final Fantasy X-X2 αν δεν τα εχεις παιξει στο ps2 ή αν το θες για συλλογη The last of Us(αν δεν το επαιξες στο Ps3) Journey(αν δεν το επαιξες στο Ps3) Driveclub Disgaea 5(αν σου αρεσουν τετοια Rpg) God Of war 3(αν δεν το επαιξες στο Ps3 ενοικιαση ή used καλυτερα) Until Dawn LittleBigPlanet3 Dragon Quest Heroes Το καλό είναι ότι η sony βγάζει επανεκδόσεις παιχνιδιών του ps3 και για μένα που δεν είχα μου έκατσαν κουτί . Σκέφτομαι να πάρω σίγουρα the last of us , until dawn , god of war 3 , the order έχετε ακόυσει τιποτα για επανέκδοση resistance η heavy rain? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Geosim79 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 έχετε ακόυσει τιποτα για επανέκδοση resistance η heavy rain? το heavy rain μαζί με το beyond two souls πακέτο (quantic dream bundle ίσως)....release date tbc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2015 Μπορείς να τα βρεις μεταχειρισμένα με 10 ευρώ πχ από public παρα να σκάσεις 60-70 για ενα re-release πακέτο που ίσως βγει του άγιου π .Το beyond two souls για χρόνια είχε πολύ τσουχτερή τιμή , τώρα τελευταία έπεσε σαν essential . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις