Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στις προσφορές που βγάζει πάντως δεν συγκρίνεται με το Ευρωπαϊκό ps store.. Τιμές μέρα με την νύχτα διαφορά..

Να βρίσκεις μόνο τις prepaid σε καλές τιμές και είσαι άρχοντας.

• Like 1
Δημοσ.

Μπερδευτικα το αμερικανικο psn store εννοουσα.

Α, μπορείς να το κάνεις αυτό; Ωραία! Και μπορείς να παίζεις στον ένα με content που έχεις κατεβάσει από τον άλλον;

Εννοειτε γιατι να μην μπορεις?

Αρκει να κανεις και τους δυο λογαριασμους primary.

Ακόμα και το αμερικάνικο δεν πολυσυμφέρει πλέον... κοντεύει να εξισωθεί το ευρώ με το δολάριο, χώρια το region lock στα DLC.

Αν εχεις κανει και τους 2 λογαριασμους primary account δεν υπαρχει κανενα dlc lock και καλο ειναι να μην παραπληροφορεις τον κοσμο.

Και στο κατω - κατω τι σε ενδιαφερει εσενα το dlc lock και να υπαρχει απο τη στιγμη που οτιδηποτε κατεβαζεις απο το αμερικανικο psn store θα το κατεβαζεις στο psn usa primary acc.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρε φιτσμαν ποιός παραπληροφορεί τον κόσμο; Άσε τα primary, γιατί τα ξέρω από εποχή που η Sony έδινε primary σε 5 κονσόλες. Εσύ δεν είχες PS3 τότε.

Όταν λέω region lock εννοώ να αγοράσεις ευρωπαϊκό παιχνίδι και αμερικάνικο DLC. Ε δεν παίζει έτσι, πως να το κάνουμε.

Αμερικάνικο και αγγλικό συνέφεραν πολύ πριν 5 χρόνια λόγω ισοτιμίας, όχι σήμερα...

Σιγά μην αγοράσω ψηφιακό παιχνίδι των 60 δολαρίων να το παντρευτώ για μια ζωή. Παίρνω retail, παίζω, το πουλάω και τέλος.

Και επειδή μ' αρέσει να μιλάω με στοιχεία, ας το δούμε και πρακτικά:

http://www.xe.com/currency/usd-us-dollar

Call of Duty Black Ops 3 = $59.99 (αν βάλουμε και sales tax βγαίνει παραπάνω)

Μετατροπή σε ευρώ: 59,99 x 0,93092 = 55,84€

Να βάλω και έξοδα μετατροπής συναλλάγματος 2% (όλες οι τράπεζες έχουν); Άρα 55,84 x 1,02 = 56,96€

https://www.skroutz.gr/s/6687331/Call-of-Duty-Black-Ops-III-PS4.html

Φτηνότερη τιμή: €54,55

Στην 2η περίπτωση βοηθάς κι ένα μικρό μαγαζί, πληρώνεις φόρους (23% ΦΠΑ κλπ.) στο (διαλυμένο) κράτος μας και έχεις χειροπιαστό προϊόν, αντί για κοπανιστό αέρα.

Need I say more?

ΥΓ: Παράδειγμα είναι το CoD, δεν χρειάζεται να κολλήσει κανείς εκεί.

Επεξ/σία από bedazzled
  • Like 2
Δημοσ.

Aσχετο με το US store/ισοτιμιες κτλπ αλλά...θυμάστε τότες (στην αρχή αυτής της γενιάς) που τα παιχνίδια πωλούνταν στην "προνομιακή" τιμή των 75-φεύγα/80€ στις "γνωστές" αλυσίδες καταστημάτων ? Good times μαγκες, good times... :P

In other news : ΘΑΝΑΤΟΣ στo digital !11!1

Δημοσ.

Εννοεις απο το μοντελο cuh-11... σε cuh-12,,,?

Δηλαδη εσυ ειχες και τα δυο μοντελα και ειδες μεγαλες διαφορες?

Τι διαφορες ειδες δηλαδη περα απο αυτα που ηδη ξερουμε(Λιγοκοτερη καταναλβση ρευματος, λιγοτερος θορυβος, καλυτερη κεραια wifi)?

Είχα και τα δύο. Το παλιό πουλήθηκε. Για το θόρυβο και μόνο αξίζει κάποιος να πάρει το καινούριο. Είναι μεγάλη διαφορά!

Δημοσ.

Ωραίος ο μοντεράτορας... έκανα τόσο κόπο να γράψω γιατί δεν συμφέρει πλέον το US store και έφαγε όλο delete. Good job.

Το post του φίλτατου που λέει ότι «παραπληροφορώ» θα μείνει εκεί άραγε;

Δημοσ.

Αν δεν θέλεις να πουλάς αξίζει digital.. To φυσικό μέσο έχει πάντα φθορές

Φίλε Argi, μέχρι το φυσικό μέσο να αρχίσει να έχει φθορές...θα έχει γίνει 200% πρώτα de-listing απο τους servers της εκάστοτε υπηρεσίας :)

Δες το προσφατο P.T demo, τα Οutrun HD, Afterburner HD, Double Dragon μεταξύ άλλων και το digital δεν δείχνει ωραίο μέλλον (οχι οτι έδειχνε ποτέ αλλά τέσπα)

Εντωμεταξύ, εχω δισκάκια απο εποχή PS1 τα οποία ακόμα τρέχουν μια χαρά, μπορώ (ακόμα) να τα δανείσω σε φιλαράκι, να το κάνω σουβέρ, κτλπ κτλπ - κατι το οποιο δεν πρόκειται ποτε να ισχύσει με digital (προφανώς).

Το αλλο, που λέμε για "καλές τιμές" σε προσφορές digital...κάθε μα κάθε φορά μπορείς να το βρείς φτηνότερα σε φυσική μορφή, είτε απο αγγελία, ειτε απο ξεστοκάρισμα μαγαζιού είτε...

"Προσφορές" στο εκάστοτε store της ταξεως των 40€ (lol)...μας κάνουν και το χατήρι (και καλά) :D

• Like 1
Δημοσ.

Ωραίος ο μοντεράτορας... έκανα τόσο κόπο να γράψω γιατί δεν συμφέρει πλέον το US store και έφαγε όλο delete. Good job.

Το post του φίλτατου που λέει ότι «παραπληροφορώ» θα μείνει εκεί άραγε;

Έχεις δίκιο πιστεύω. Γιατί να σβήσουν και το συγκεκριμένο ποστ; Ήταν αρκετά καλό και δεν έθιγε κάποιον...

• Like 1
Δημοσ.

Φίλε Argi, μέχρι το φυσικό μέσο να αρχίσει να έχει φθορές...θα έχει γίνει 200% πρώτα de-listing απο τους servers της εκάστοτε υπηρεσίας :)

Δες το προσφατο P.T demo, τα Οutrun HD, Afterburner HD, Double Dragon μεταξύ άλλων και το digital δεν δείχνει ωραίο μέλλον (οχι οτι έδειχνε ποτέ αλλά τέσπα)

Εντωμεταξύ, εχω δισκάκια απο εποχή PS1 τα οποία ακόμα τρέχουν μια χαρά, μπορώ (ακόμα) να τα δανείσω σε φιλαράκι, να το κάνω σουβέρ, κτλπ κτλπ - κατι το οποιο δεν πρόκειται ποτε να ισχύσει με digital (προφανώς).

Το αλλο, που λέμε για "καλές τιμές" σε προσφορές digital...κάθε μα κάθε φορά μπορείς να το βρείς φτηνότερα σε φυσική μορφή, είτε απο αγγελία, ειτε απο ξεστοκάρισμα μαγαζιού είτε...

"Προσφορές" στο εκάστοτε store της ταξεως των 40€ (lol)...μας κάνουν και το χατήρι (και καλά) :D

δεν διαφωνώ καθόλου..

Νομίζω πλέων κοιτάμε τι μας συμφέρει.. θα το πάρω όπου είναι φτηνότερα.. Το digital για μένα δεν είναι φρένο.. Έχω μαζέψει τόσο χρόνια πολλά.. cartridge cd dvd.. Τώρα λόγω περιορισμένο χρόνου.. Αν θέλω κάτι θά το πάρω όπου το βρω φτηνότερα.. Πάντως πιστευω ότι τα 60 και 70 είναι πλέον απαγορευτικα.. Το έχω γράψει και πιο πίσω last of us με 12.50 ευρώ digital δεν το βρίσκεις ούτε μτχ.. Με αυτή την τιμή δεν το σκέφτεσαι...

Δημοσ.

δεν διαφωνώ καθόλου..

Νομίζω πλέων κοιτάμε τι μας συμφέρει.. θα το πάρω όπου είναι φτηνότερα.. Το digital για μένα δεν είναι φρένο.. Έχω μαζέψει τόσο χρόνια πολλά.. cartridge cd dvd.. Τώρα λόγω περιορισμένο χρόνου.. Αν θέλω κάτι θά το πάρω όπου το βρω φτηνότερα.. Πάντως πιστευω ότι τα 60 και 70 είναι πλέον απαγορευτικα.. Το έχω γράψει και πιο πίσω last of us με 12.50 ευρώ digital δεν το βρίσκεις ούτε μτχ.. Με αυτή την τιμή δεν το σκέφτεσαι...

Που υπάρχει το the last of us με 12 εύρο φίλε ?

Δημοσ.

US store. Περσι τα χριστουγενα ειχα δει το wrath of the white witch 5 $ και τωρα στην καλυτερη παει δισκακι essentials 17.

Αν πάρω 3 μήνες Uk psn για να δοκιμάσω την υπηρεσία now και σχετικά μικρότερη απόσταση servers ισως έχει καλύτερη downlοad speed απο Us. Αγορές σε pounds λόγω ισοτιμίας μάλλον δεν συμφέρει οτι προσφορά και να έχουν. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...