jorimkian2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το οτι θα φταναμε να ακουσουμε ατομο να αποθεωνει τα remastered και να'' κραζει'' τις προηγουμενες κονσολες μαλιστα το ειδαμε και αυτο. Μεγαλο χαλι ε οι χρυσες εποχες του ps1 και Ps2. Ουτε Dlc πληρωνες,ουτε patch ειχες οπως τωρα,ουτε Season pass ε...μερικα παιχνιδια ειχαν και πολλα CD αρα ησουν στο βαλε βγαλε.....Αστα να πανε ε πως την παλευαμε αυτα τα χρονια. Πραγματικα η εννοια του facepalm το παραπανω. Λιγοι και προσεκτικα φτιαγμενοι νεεοι τιτλοι ειναι τα Sequel με τα Day One patch Ε ρε τρελα ο κοσμος μετα τις πρωτες μερες των Capital.... απο τα σχολια που κανεις εδω μεσα εχουμε καταλαβει ποιος τρελαινεται και μιλαει με μανια για καποιο θεμα ή οπως κανεις τωρα σε μενα, εναντιον καποιου ατομου. Δεν εχω καταλαβει το ρολο σου εδω μεσα παντως καλο θα ηταν αν δεν εχεις τροπους να μη μιλας για τα παντα! εκφραζω μια αποψη προσωπικη μου που μπορει να εχει καποιους που να συμφωνουν μπορει και οχι. Το να ειρωνευεσαι ομως νομιζω πως αυτο ειναι απαραδεκτο και επειδη το χεις κανει επανειλημμενα σε μενα προσωπικα θα σου ζητησω για πρωτη και τελευταια φορα να εισαι πιο προσεκτικος. Μπορεις να πεις οτι ειπεις χωρις την κοροιδεια. Σκεψου να σου απανταει ο κοσμος στα χιλιαδες μηνυματα που γραφεις εδω μεσα με το ιδιο υφος που γραφεις εσυ...
cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτο σου λεω. Και να υπηρχε κατι θα κοστιζει πολυ ακριβοτερα απο το να το αγοραζες το παιχνιδι για Pc και να ησουν αρχοντας. Συμφωνώ, στο PC θα πηγαινε (βασική πηγή gaming).... Αλλά στο PS4 μαζευόμαστε παρέα και παιζουμε Sniper, CoD κ.α και δεν παιζω οσο καλά μπορώ στο PC λογω του μοχλου... Συνιθιζεται.. αλλα αν παιζεις για καποιο καιρο... Εγω παιζω αραια και που! Γι'αυτο έλεγα αν υπήρχε καποιο εξάρτημα φθηνό... Μην φυγει και μια περιουσια.... Αλλίως θα υποστω το μοχλό!
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 απο τα σχολια που κανεις εδω μεσα εχουμε καταλαβει ποιος τρελαινεται και μιλαει με μανια για καποιο θεμα ή οπως κανεις τωρα σε μενα, εναντιον καποιου ατομου. Δεν εχω καταλαβει το ρολο σου εδω μεσα παντως καλο θα ηταν αν δεν εχεις τροπους να μη μιλας για τα παντα! εκφραζω μια αποψη προσωπικη μου που μπορει να εχει καποιους που να συμφωνουν μπορει και οχι. Το να ειρωνευεσαι ομως νομιζω πως αυτο ειναι απαραδεκτο και επειδη το χεις κανει επανειλημμενα σε μενα προσωπικα θα σου ζητησω για πρωτη και τελευταια φορα να εισαι πιο προσεκτικος. Μπορεις να πεις οτι ειπεις χωρις την κοροιδεια. Σκεψου να σου απανταει ο κοσμος στα χιλιαδες μηνυματα που γραφεις εδω μεσα με το ιδιο υφος που γραφεις εσυ... Προσωπικα σε σενα δεν το εχω κανει επανειλημμενα(ενω το κανεις τωρα εσυ και κατα τα αλλα το κατακρινεις αυτο)γιατι πολυ απλα δεν σε γνωριζω. Επισης οταν λεμε μια γνωμη καλο ειναι να ειναι πιο ολοκληρωμενη απο το γενικευουμε οπως το παραπανω που εγραψες,ποσο μαλλον οταν δεν ισχυουν αυτα οπως ακριβως και εγραψα παρακατω(απο οτι φενεται οχι με τον καταλληλο τροπο). Και η πλακα ειναι οτι και οι αλλοι 2 συμφορουμιτες σου απαντησαν για το τι ρολο βαρανε περισσοτερο τα περισσοτερα remastered(ενω ο Bedazzled λεει αναφερει σωστα και περιπτωσεις καλων remastered). Τελος οπως εχει προβλημα με αυτα που γραφω και τον θιγουν υπαρχει το pm και το Ignore αλλα και η ειρωνια οταν στεκει δεν βλαπτει(τις πιο πολλες φορες τουλαχιστον).
jorimkian2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Προσωπικα σε σενα δεν το εχω κανει επανειλημμενα(ενω το κανεις τωρα εσυ και κατα τα αλλα το κατακρινεις αυτο)γιατι πολυ απλα δεν σε γνωριζω. Επισης οταν λεμε μια γνωμη καλο ειναι να ειναι πιο ολοκληρωμενη απο το γενικευουμε οπως το παραπανω που εγραψες,ποσο μαλλον οταν δεν ισχυουν αυτα οπως ακριβως και εγραψα παρακατω(απο οτι φενεται οχι με τον καταλληλο τροπο). Και η πλακα ειναι οτι και οι αλλοι 2 συμφορουμιτες σου απαντησαν για το τι ρολο βαρανε περισσοτερο τα περισσοτερα remastered(ενω ο Bedazzled λεει αναφερει σωστα και περιπτωσεις καλων remastered). Τελος οπως εχει προβλημα με αυτα που γραφω και τον θιγουν υπαρχει το pm και το Ignore αλλα και η ειρωνια οταν στεκει δεν βλαπτει(τις πιο πολλες φορες τουλαχιστον). δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεω.. το τι ισχυει και τι οχι ειναι αλλο απ το να λες οτι κουβαλαω τρελα και να εχεις ειρωνικο υφος. Οι αλλοι δυο συμφορουμιτες ειπαν την γνωμη τους χωρις κοροιδειες οπως εσυ. Και κατι αλλο για να ξερεις οτι το gaming ειναι κατι το πολυ προσωπικο που περα απο γενικες μετρησεις, πωλησεις και οτιδηποτε αλλο στατιστικο μπαινει ο παραγοντας γουστο ιδιοσυγκρασια του καθενος μας. εν ολιγοις..... αποψη μου και αποψη σου και αποψη του καθενος. αλλα αυτη την αποψη να την εκφραζουμε κοσμια και οχι να προσπαθουμε να καπελωσουμε-ταπεινωσουμε οτι δεν μας αρεσει. Αν ειμαι καπου λαθος μου λες και σε pm μη χαλαμε και το topic. φιλικα
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δεν καταλαβαινεις αυτο που σου λεω.. το τι ισχυει και τι οχι ειναι αλλο απ το να λες οτι κουβαλαω τρελα και να εχεις ειρωνικο υφος. Οι αλλοι δυο συμφορουμιτες ειπαν την γνωμη τους χωρις κοροιδειες οπως εσυ. Και κατι αλλο για να ξερεις οτι το gaming ειναι κατι το πολυ προσωπικο που περα απο γενικες μετρησεις, πωλησεις και οτιδηποτε αλλο στατιστικο μπαινει ο παραγοντας γουστο ιδιοσυγκρασια του καθενος μας. εν ολιγοις..... αποψη μου και αποψη σου και αποψη του καθενος. αλλα αυτη την αποψη να την εκφραζουμε κοσμια και οχι να προσπαθουμε να καπελωσουμε-ταπεινωσουμε οτι δεν μας αρεσει. Αν ειμαι καπου λαθος μου λες και σε pm μη χαλαμε και το topic. φιλικα Αποψη σου οτι η εποχη του ps4 ειναι η καλυτερη ever.Αποψη μου οτι η εποχη του ps2 ηταν η καλυτερη ever. Γεγονος ή πραγματικοτητα οτι η χρυση εποχη του gaming απο πλευρας πωλησης κονσολων/ποιοτητας και ποσοτητας exclusives και γενικης βιβλιοθηκης παιχνιδιων παει με κλειστα ματια στο ps2 και αυτο ειναι γεγονος. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο κραζεις την Ps1 και ps2 εποχη σε σχεση με το ps4 μιας και δεν το αναλυεις κιολας,κοινως δεν βοηθας και πολυ.
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το Uncharted είναι ένα παράδειγμα στο οποίο έγινε δουλειά, μέσα στον πανικό. Θέλεις τα Prototype, Darksiders2 που είναι port απο το WiiU, GoW3 που ανέφερες? Ένα παράδειγμα στα δύο χρόνια ζωής της κονσόλας.. Κι εγώ τίμησα remastered, αλλά στο PS3 που δεν έζησα πλήρως τη γενιά του PS2. Aλλά εντάξει, έχει παραγίνει το κακό, PS3 remastered έγινε το PS4.. Άντε σύντομα και τα Resistance, inFamous, Killzone..
jorimkian2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Αποψη σου οτι η εποχη του ps4 ειναι η καλυτερη ever.Αποψη μου οτι η εποχη του ps2 ηταν η καλυτερη ever. Γεγονος ή πραγματικοτητα οτι η χρυση εποχη του gaming απο πλευρας πωλησης κονσολων/ποιοτητας και ποσοτητας exclusives και γενικης βιβλιοθηκης παιχνιδιων παει με κλειστα ματια στο ps2 και αυτο ειναι γεγονος. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο κραζεις την Ps1 και ps2 εποχη σε σχεση με το ps4 μιας και δεν το αναλυεις κιολας,κοινως δεν βοηθας και πολυ. στειλε μου το μηνυμα που εκραξα την ps1 και ps2 εποχη? επειδη ειπα οτι εβγαιναν με το σωρο παιχνιδια? η αληθεια ειναι. θυμασαι τι σαβουρα βρισκαμε στα videoclub? προφανως η χρυση εποχη παει στο ps2 καθως ο κυκλος ζωης του εχει κλεισει και ξερουμε τι πωλησεις εκανε ολα τα χρονια κυκλοφοριας του. και αλλες εποχες καθως το απλο pc gaming δεν υπηρχε γιατι ηθελες μια περιουσια να στησεις ενα θηριο pc. Το ps4 ειναι ακομα μωρο οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε πωλησεις. επισης με 500 ευρω παιρνεις αξιοπρεπεστατο λαπτοπ και παιζει καποιος που δεν ειναι τρελος gamer με πολυ φθηνοτερα η δωρεαν τα παιχνιδια. περα απο ολα αυτα ομως νομιζω πως η gaming βιομηχανια δεν στηριζεται πλεον στην ποσοτητα αλλα στην ποιοτητα οπως εχω ξαναπει. και για μενα προσωπικα το καταφερνει και θα το καταφερει ακομα πιο πολυ στο μελλον. Ουτε εμενα μ αρεσουν τα season pass και ολα τ αλλα κολπα που εχουν βρει για να στα παιρνουν αλλα εφοσον θελουμε να παιζουμε προσαρμοζομαστε στην υπαρχουσα κατασταση
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 στειλε μου το μηνυμα που εκραξα την ps1 και ps2 εποχη? επειδη ειπα οτι εβγαιναν με το σωρο παιχνιδια? η αληθεια ειναι. θυμασαι τι σαβουρα βρισκαμε στα videoclub? προφανως η χρυση εποχη παει στο ps2 καθως ο κυκλος ζωης του εχει κλεισει και ξερουμε τι πωλησεις εκανε ολα τα χρονια κυκλοφοριας του. και αλλες εποχες καθως το απλο pc gaming δεν υπηρχε γιατι ηθελες μια περιουσια να στησεις ενα θηριο pc. Το ps4 ειναι ακομα μωρο οποτε δεν μπορουμε να συγκρινουμε πωλησεις. επισης με 500 ευρω παιρνεις αξιοπρεπεστατο λαπτοπ και παιζει καποιος που δεν ειναι τρελος gamer με πολυ φθηνοτερα η δωρεαν τα παιχνιδια. περα απο ολα αυτα ομως νομιζω πως η gaming βιομηχανια δεν στηριζεται πλεον στην ποσοτητα αλλα στην ποιοτητα οπως εχω ξαναπει. και για μενα προσωπικα το καταφερνει και θα το καταφερει ακομα πιο πολυ στο μελλον. Ουτε εμενα μ αρεσουν τα season pass και ολα τ αλλα κολπα που εχουν βρει για να στα παιρνουν αλλα εφοσον θελουμε να παιζουμε προσαρμοζομαστε στην υπαρχουσα κατασταση Θα μεινω μονο σε αυτο που τονιζω παραπανω με μεγαλα γραμματα απο αυτα που εγραψες που νομιζω οτι θα σε φερει αντιθετο και με τους υπολοιπους που συμμετεχουν στο topic αλλα οπως ειπα και πιο πριν γνωμη ειναι. Το τελευταιο ομως που εχω υπογραμμισει ομως δεν ισχυει. Εμεις καθοριζουμε για την μοιρα των Season pass και Dlc αν δεν το εχεις παρει χαμπαρι.Πως γινεται αυτο???Απλα αν τα αγοραζουμε ή δεν τα αγοραζουμε. Νομιζεις πχ οτι αν δεν αγορασει ο κοσμος τα season pass για 2 Call Of Duty συνεχομενα,να κατσουν να ασχοληθουν με season pass στο 3ο ?? 1
jorimkian2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 δεν με ξερεις γι αυτο και σου λεω πως δεν εχω αγορασει ποτε ουτε ''καρφιτσα'' μεσα απο το store γενικα. απλα δυστυχως δεν εχουν ολοι την ιδια αποψη με μας οτι ο καταναλωτης διαμορφωνει την αγορα γι αυτο και ειπα το παραπανω ως δεδομενο πλεον δυστυχως. Πες μου σε τι δεν σ αρεσει η σημερινη ποιοτητα της gaming βοιομηχανιας.? εμενα δε μ αρεσε παλια που υπηρχαν μεν τρομερα παιχνιδια αλλα εβγαινε και τρομερη σαβουρα. Σημερα δε το βλεπω αυτο και νομιζω πως εχουν μπει υψηλοτεροι στοχοι και στανταρτ ωστε στο μελλον να δουμε ακομα καλυτερα παιχνιδια
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τι δεν μου αρεσει στο σημερα???Οτι οι παραγωγοι βγαζουν παιχνιδια ''broken'' και αντε περιμενε εσυ που πηρες το παιχνιδι να βγαλουν τα διαφορα patch γιαυτο. Επισης παλια δεν υπηρχε η κοροιδια με τα Dlc οπως τα τελευταια χρονια. Αγοραζες παιχνιδι ολοκληρωμενο και το απολαμβανες. Επισης δεν ειχαμε τοσα πολλα Sequel που εχουμε τωρα. Ακομα και το Online φτασαμε να πληρωνουμε στην Sony....
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ο λόγος που βλέπουμε DLC είναι γιατί πια το κόστος των παιχνιδιών (βλ. μέγεθος των studio, η Naughty Dog πχ από 100 άτομα περίπου τώρα είναι πάνω από 280) ανεβαίνει υπερβολικά και οι τιμές στα παιχνίδια παραμένουν ίδιες. Γί αυτό βλέπουμε και πολλά indies τώρα σε αντίθεση με πιο παλιά. Όσο για μισοτελειωμένες δουλειές αυτό έχει να κάνει με το QA που κάνει το κάθε στούντιο και μάλλον φαίνεται πως δεν πέφτει εκεί αρκετό χρήμα για να μην ανεβεί κι' άλλο το κόστος. Όλα έχουν να κάνουν με τα λεφτά δυστυχώς. Πάντως βλέπουμε το ποσο κράξιμο τρώνε οι εταιρίες για τα games που βγάλανε το 14 και φαίνεται πως έχουν συμμορφωθεί ή αν όχι ακόμα μέσα στο 16 θα είναι καλύτερα τα πράματα. Ποιος ο λόγος που μέσα στο 15 είδαμε 15 χιλιάδες beta; Μεταφέρουν το QA στους παίκτες (beta testing) για να μειωθεί το κόστος. Στο 14 δεν είχαμε ούτε τις μισές beta... 1
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 To 2014 με το ζορι ειχαμε παιχνιδια ουτως ή αλλως
xavier Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 καλα αυτο με τα σικουελς ειναι παραμυθι... απο τον μαριο, τον σονικ και το wonderboy... και εγω θα ηθελα μεγαλυτερη παραγωγη ΑΑΑ παιχνιδιων, αλλα δεν νομιζω οτι ουτε η αγορα μπορει να ανταποκριθει στο κοστος, ουτε υπαρχουν τοσσα στουντιος που να μπορουν να μας δινουν 4-5 ΑΑΑ παιχνιδια καθε μηνα...με τις λεπτομερειες στα γραφικα που θελουμε και χρονο 2-3 χρονια δημιουργιας για καθε παιχνιδι... 1
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 To 2014 με το ζορι ειχαμε παιχνιδια ουτως ή αλλως Alien Isolation ρε! Το (ξανα)παίζω τώρα και ακόμα απορώ πως βγάλανε τέτοια παιχνιδάρα στην εποχή που το trend στα horror είναι jump scares. 1
bedazzled Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Τι δεν μου αρεσει στο σημερα???Οτι οι παραγωγοι βγαζουν παιχνιδια ''broken'' και αντε περιμενε εσυ που πηρες το παιχνιδι να βγαλουν τα διαφορα patch γιαυτο. Επισης παλια δεν υπηρχε η κοροιδια με τα Dlc οπως τα τελευταια χρονια. Αγοραζες παιχνιδι ολοκληρωμενο και το απολαμβανες. Επισης δεν ειχαμε τοσα πολλα Sequel που εχουμε τωρα. Ακομα και το Online φτασαμε να πληρωνουμε στην Sony.... Εγώ πάντως έχω δει κόσμο να παρακαλάει στην κυριολεξία να βγει 2ο season pass για το MK8. Μετά θα φταίει η Nintendo;;; Κάπως έτσι φτάσαμε να πληρώνουμε DLC και στην Nintendo... προσοχή: δεν λέω ότι δεν είναι ποιοτικά, το concept σχολιάζω μόνο. Να δεις που αν το NX είναι mega hit, θα πληρώνουμε κι εκεί το online... έτσι πάνε αυτά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις