cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Και γιατι δεν αγοραζεις το Fps αυτο στο Pc??? Εκτως αν μιλας για το Killzone που ειναι exclusive. Moυ δάνεισε ένας φίλος το Sniper Elite 3 Ultimate Edition και δεν βολεύομαι με το μοχλό... (απο τις λίγες φορες που παιζω multiplatform στο PS4). Έλεγα αν υπάρχει κανένα φθηνός μετατροπεας ή κανενα (φθηνο) set που να είναι συμβατο με το PC? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Moυ δάνεισε ένας φίλος το Sniper Elite 3 Ultimate Edition και δεν βολεύομαι με το μοχλό... (απο τις λίγες φορες που παιζω multiplatform στο PS4). Έλεγα αν υπάρχει κανένα φθηνός μετατροπεας ή κανενα (φθηνο) set που να είναι συμβατο με το PC? Μα αυτο σου λεω. Και να υπηρχε κατι θα κοστιζει πολυ ακριβοτερα απο το να το αγοραζες το παιχνιδι για Pc και να ησουν αρχοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 A και ένα τελείως "next gen" παιχνίδι είναι το Dreams από Media Molecule. Μπορείς να κανεις asset μέσα στο παιχνίδι και να τα κανεις export σε Unity ή να τα κανεις 3D print πχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekok97 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Ξερουμε αν το battlefront θα εχει d1 edition ? καποιο DLC δωρο , κατι τετοιο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cortaN@ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επειδη συζητηθηκε προηγουμενως.Ποια games θεωρουνται πραγματικα next gen? Απο αποψη gameplay ελαχιστα. Εχουμε πηξει στις remastered εκδοσεις. Θα αναφερω χαρακτηριστικα καποια ελαχιστα που δειχνουν στοιχεια next-gen στο gameplay τους και στον κοσμο τους η στις ιδεες τους : Destiny Witcher 3 Arkam Knight (θα μπορουσε) Star Wars: Battlefront (αναμενεται, multiplayer only) Detroit (αναμενεται) Dreams (αναμενεται) Horizon (αναμενεται) Last Guardian (αναμενεται - θα μπορουσε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorimkian2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Απο αποψη gameplay ελαχιστα. Εχουμε πηξει στις remastered εκδοσεις. Θα αναφερω χαρακτηριστικα καποια ελαχιστα που δειχνουν στοιχεια next-gen στο gameplay τους και στον κοσμο τους η στις ιδεες τους : Destiny Witcher 3 Arkam Knight (θα μπορουσε) Star Wars: Battlefront (αναμενεται, multiplayer only) Detroit (αναμενεται) Dreams (αναμενεται) Horizon (αναμενεται) Last Guardian (αναμενεται - θα μπορουσε) απο τα 8 που μας λες τα 5 αναμενονται! δλδ δεν τα χεις παιξει... πως εχεις την αποψη οτι ειναι next gen? απο βιντεακια? παιδια αν δεν εχετε παιξει μια ευρια γκαμα απο ηδη υπαρχοντα παιχνιδια ας ειμαστε συγκρατημενοι.. Τα remastered δεν μπορω να καταλαβω γιατι σας χαλανε. Υπαρχουν παιχνιδαρες που βγαινουν σε επανεκδοση ps4 με καταπληκτικα γραφικα που για καποιον που δεν ειχε ps3 τον εισαγουν στον κοσμο τους και αργοτερα αναμενει τα ps4 games only 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μ' αρέσει που λέει κι όλας: "Θα αναφερω χαρακτηριστικα καποια ελαχιστα που δειχνουν στοιχεια next-gen στο gameplay τους και στον κοσμο τους η στις ιδεες τους" Όσο για τα remastered, είναι απλά ένας γρήγορος τρόπος να αρμέξουν τον κόσμο, δείχνει οτι δεν έχουνε κάτι καινούργιο να βγάλουνε, εκμεταλλεύονται το όνομα και έχουνε ξεμείνει απο ιδέες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσει που η δικαιολογία για τα remastered είναι οτι κάποιοι δεν είχαν ps3.Μπορεί να μην είχαν όμως ούτε ps2 ούτε ps1 οπότε πάμε για φουλ remaster.Δεν είμαι εντελώς αντίθετος μιας και κανείς δε με αναγκάζει να τα αγοράσω αλλά μη τους δικαιολογούμε κι όλας.Εύκολες αρπαχτες είναι που απλά βολευουν και μερικούς gamers που όντως δεν είχαν last gen κονσόλες. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μα αυτο σου λεω. Και να υπηρχε κατι θα κοστιζει πολυ ακριβοτερα απο το να το αγοραζες το παιχνιδι για Pc και να ησουν αρχοντας. Το θέμα είναι ότι το PS4 το έχω στο άλλο σπίτι (long story) και δεν έχω πολλά game... Ο μοχλός δεν με βολευει.. Γι'αυτο ρώτησα.. Φυσικα και θα το έπαιρνα στο PC.. αλλα... Υπάρχει τίποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorimkian2 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Μου αρέσει που η δικαιολογία για τα remastered είναι οτι κάποιοι δεν είχαν ps3.Μπορεί να μην είχαν όμως ούτε ps2 ούτε ps1 οπότε πάμε για φουλ remaster.Δεν είμαι εντελώς αντίθετος μιας και κανείς δε με αναγκάζει να τα αγοράσω αλλά μη τους δικαιολογούμε κι όλας.Εύκολες αρπαχτες είναι που απλά βολευουν και μερικούς gamers που όντως δεν είχαν last gen κονσόλες. εγω παντως προτιμω remastered κορυφαιων παιχνιδιων και κυκλοφορια λιγων και προσεκτικα φτιαγμενων νεων τιτλων παρα το χαλι που γινοταν στο παρελθον σε ps3 ps2 kai ps1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Να γίνει remastered ένα παιχνίδι που είναι 2-3 γενιές πίσω να το καταλάβω.Να γίνονται Remastered παιχνίδια που είχαν βγει στην προηγούμενη γενιά είναι ξεφτιλα. Άρμεγμα κανονικό είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το οτι θα φταναμε να ακουσουμε ατομο να αποθεωνει τα remastered και να'' κραζει'' τις προηγουμενες κονσολες μαλιστα το ειδαμε και αυτο. εγω παντως προτιμω remastered κορυφαιων παιχνιδιων και κυκλοφορια λιγων και προσεκτικα φτιαγμενων νεων τιτλων παρα το χαλι που γινοταν στο παρελθον σε ps3 ps2 kai ps1 Μεγαλο χαλι οι χρυσες εποχες του ps1 και Ps2. Ουτε Dlc πληρωνες,ουτε patch ειχες οπως τωρα,ουτε Season pass ε...μερικα παιχνιδια ειχαν και πολλα CD αρα ησουν στο βαλε βγαλε.....Αστα να πανε ε πως την παλευαμε αυτα τα χρονια. Λιγοι και προσεκτικα φτιαγμενοι νεεοι τιτλοι ειναι τα Sequel με τα Day One patch 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για μένα χρυσή εποχή ήταν επί Master System/Mega Drive. Περί ορέξεως... Όσο για τις αρπαχτές/milking, όλα τα remaster ίδια είναι; Δηλαδή και τα Halo/Gears είναι αρπαχτές; Εγώ αρπαχτή π.χ. θεωρώ το God of War 3 remaster (ελάχιστες αλλαγές, έλλειψη AA, στο PS3 έφτανε μέχρι 45fps), όχι το Uncharted Trilogy που έχει πέσει αρκετή δουλειά. Αρπαχτή επίσης είναι και το Dishonored, που με γραφικά της πλάκας (τρελή θολούρα στο PS3) το remaster παίζει σε 1080p30 αντί για 1080p60 όπως το Uncharted Trilogy. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Για μένα χρυσή εποχή ήταν επί Master System/Mega Drive. Περί ορέξεως... Όσο για τις αρπαχτές/milking, όλα τα remaster ίδια είναι; Δηλαδή και τα Halo/Gears είναι αρπαχτές; Εγώ αρπαχτή π.χ. θεωρώ το God of War 3 remaster (ελάχιστες αλλαγές, έλλειψη AA, στο PS3 έφτανε μέχρι 45fps), όχι το Uncharted Trilogy που έχει πέσει αρκετή δουλειά. Αρπαχτή επίσης είναι και το Dishonored, που με γραφικά της πλάκας (τρελή θολούρα στο PS3) το remaster παίζει σε 1080p30 αντί για 1080p60 όπως το Uncharted Trilogy. Μην τα βάζουμε όλα στο ίδιο τσουβάλι... Αλλο ποια εποχη θεωρη χρυση ο καθενας για τον εαυτο του και αλλο ποιες ειναι οι χρυσες κονσολες που εκανε γνωστους τους τοτε τιτλους/multiplatform για να φτασουμε μεχρι σημερα,ειδικα το Ps2. Οσο για τα remastered προφανως και δεν ειναι ολα τα ιδια αλλα οχι οτι βλεπουμε και τα λιγα παιχνιδια και καλα που λεει ο συμφορουμιτης παραπανω χαρη στα remastered. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Το ότι στην Ελλάδα πολλοί έμαθαν το gaming με τα PS1/PS2 είναι γνωστό. Επίσης υπήρξε τεράστιο paradigm shift (πολλά 2D games από την προηγούμενη γενιά εξαφανίστηκαν και εμφανίστηκαν καινούρια 3D-only). Από εκεί και πέρα παίζει ρόλο και το προσωπικό γούστο. π.χ. εμένα μου αρέσουν τα platformers τα οποία έφτασαν στο απόγειο τους επί εποχής 16-bit (Mega Drive/SNES). Σε άλλον όμως αρέσουν τα JRPG (προσωπικά δεν μου αρέσουν, απεχθάνομαι το ψυχαναγκαστικό gameplay/grinding), οπότε για αυτόν χρυσή εποχή είναι τα PS1/PS2... Για τα remasters, να υπενθυμίσω στους παλαιότερους ότι είναι μια αρκετά παλιά μόδα. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η μισή βιβλιοθήκη και βάλε του Game Gear ήταν remasters/ports από το Master System (είχαν παρόμοιο hardware). Και δεν ήταν καθόλου φτηνά τα παιχνίδια τότε. Βέβαια τότε δεν είχαμε sites να κράζουμε και να λέει ο καθένας τον πόνο του... πήγαινες στο μαγαζί, αγόραζες το παιχνίδι (χωρίς να έχεις δει ούτε reviews/Metacritic, μόνο word of mouth, άντε και κανά περιοδικό) και τέλος. Το ότι τα remasters χρηματοδοτούν εν μέρει τα next-gen only games είναι αληθές. Πλέον το κόστος ανάπτυξης ενός AAA game είναι δεκάδες, μερικές φορές και εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια. Τα παιχνίδια όμως εδώ και 15 χρόνια είναι καρφωμένα στα $60. Προφανώς και δεν βγαίνουν τα κουκιά, γι' αυτό και βλέπουμε remasters, DLCs, season passes, microtransactions (η μεγαλύτερη πληγή). Συνηθίστε το, γιατί δεν γίνεται διαφορετικά, αλλιώς ρίχτε το στο MAME. Πάντως κι εγώ προτιμώ λίγα και καλά. Το να βγάζει ο κάθε πικραμένος remaster δεν βοηθάει σε κάτι (νομίζουν ότι θα κάνουν τις τρελές εισπράξεις, αλλά δεν πάει έτσι). Δηλαδή κάτι Dishonored/Prototype/Darksiders δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης. Τα TLOU/Uncharted/Halo/Gears/GTAV ορθώς βγήκαν σε remasters και μακάρι να δούμε και κανά RDR/Mass Effect Trilogy. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις