Vassilis_24 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 το gaming πλεον δεν κανει αλματα στη ποσοτητα αλλα στη ποιοτητα! στα κορυφαια στουντιο εχουν μπει τα στανταρτ απο την ps3 εποχη και πλεον γινεται λεπτομερης προγραμματισμος στα next gen games ωστε να περασουμε σε μια εικονικη πραγματικοτητα. Πού το έχεις δει αυτό, στα δεκάδες remastered που έχουν σχεδόν το ίδιο επίπεδο γραφικών με τα πρωτότυπα, πολλές φορές και χειρότερα; Τα παιχνίδια τα οποία είναι πραγματικά next gen σε κονσόλες είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού για την ώρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorimkian2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Πού το έχεις δει αυτό, στα δεκάδες remastered που έχουν σχεδόν το ίδιο επίπεδο γραφικών με τα πρωτότυπα, πολλές φορές και χειρότερα; Τα παιχνίδια τα οποία είναι πραγματικά next gen σε κονσόλες είναι στα δάχτυλα του ενός χεριού για την ώρα... ναι το εχω δει και στα remastered. στο Last of Us για παραδειγμα σου λεει κατι ??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 να ενημερώσω εδώ, ότι η νέα εκδοση του Ps4 (Jet black), είναι η μέρα με τη νύχτα απο θέμα θορύβου. χωρίς καμία υπερβολή. Τώρα που έχει αρχίσει και χειμωνιάζει και το ps4 μου είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το καλοκαίρι . Να συνέβαλε τόσο η μείωση των chip της ram στη μείωση της θερμοκρασίας μου φαίνεται δύσκολο. Η μεγάλη διαφορά θα έρθει όταν μειωθεί το μέγεθος του επεξεργαστή.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγώ εκανα συγκριτικό σήμερα στις δύο κονσόλες. στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια θερμοκρασία στα ίδια παιχνίδια. σε χαρακτηριστικά σημεία που το CUH 11xx γινότανε ηλεκτρική σκουπα, το καινούριο ακουγόταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Σε θερμοκρασίες πάντως η κονσόλα πιάνει τις ίδιες ίσως και ελάχιστα περισότερο απο την προηγούμενη. Τι έχει κάνει και πως το έχει δουλέψει η σόνυ, ρωτήστε τη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gRim Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εγώ εκανα συγκριτικό σήμερα στις δύο κονσόλες. στο ίδιο δωμάτιο με την ίδια θερμοκρασία στα ίδια παιχνίδια. σε χαρακτηριστικά σημεία που το CUH 11xx γινότανε ηλεκτρική σκουπα, το καινούριο ακουγόταν ΕΛΑΧΙΣΤΑ. Σε θερμοκρασίες πάντως η κονσόλα πιάνει τις ίδιες ίσως και ελάχιστα περισότερο απο την προηγούμενη. Τι έχει κάνει και πως το έχει δουλέψει η σόνυ, ρωτήστε τη... Υπάρχει περίπτωση να έχει πιάσει πολύ σκόνη το CUH 11; Πάντως από ότι διαβάζω και πάλι είναι λαχείο να βρεις αθόρυβη κονσόλα. Εγώ πάντως του χρόνου το καλοκαίρι παίζει να πάω σε νεότερο μοντέλο γιατί πραγματικά μου είχε σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος όταν είχε ζέστη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παίζει και να έχει μαζέψει η προηγουμενη σου κονσόλα σκόνη από μέσα + να θέλει άλλαγμα η θερμοαγώγιμη. Εγώ το άνοιξα τελείως το δικό μου που είναι CUH-1004A άλλαξα θερμοαγώγιμη και το καθάρισα πλήρως και είναι αθόρυβο ότι και να έχω παίξει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirdou Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Επειδη συζητηθηκε προηγουμενως.Ποια games θεωρουνται πραγματικα next gen? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gkalas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Σε γραφικά εννοεις; Για μένα driveclub και Order έχουν κάνει την διαφορά στα γραφικα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Υπάρχει περίπτωση να έχει πιάσει πολύ σκόνη το CUH 11; Πάντως από ότι διαβάζω και πάλι είναι λαχείο να βρεις αθόρυβη κονσόλα. Εγώ πάντως του χρόνου το καλοκαίρι παίζει να πάω σε νεότερο μοντέλο γιατί πραγματικά μου είχε σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος όταν είχε ζέστη. Όχι φίλε. Ήταν διαμάντι πεντακάθαρη και η άλλη. Καρατσεκαρισνενη. Σε συγκεκριμένα σημεία παιχνιδιού γινόταν σκούπα ηλεκτρική. Στα ίδια σημεία με την καινούρια απλά ακουγόταν ένας ελαφρύς ήχος. Μου έκανε εντύπωση τόση διαφορά. Αθόρυβο στα επίπεδα του Χ1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekok97 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Όχι φίλε. Ήταν διαμάντι πεντακάθαρη και η άλλη. Καρατσεκαρισνενη. Σε συγκεκριμένα σημεία παιχνιδιού γινόταν σκούπα ηλεκτρική. Στα ίδια σημεία με την καινούρια απλά ακουγόταν ένας ελαφρύς ήχος. Μου έκανε εντύπωση τόση διαφορά. Αθόρυβο στα επίπεδα του Χ1. Σε τι χωρο το ειχες ? Τιποτα ραφι ή ανοικτο απο πανω ? Το λεω γιατι αντιμετωπισα κατι παρομοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επειδη συζητηθηκε προηγουμενως.Ποια games θεωρουνται πραγματικα next gen? The Order,Driveclub,Killzone Shadowfall,Infamouse κοινως οτι ειναι exclusive. Επισης το Bloodborne εχει φοβερη ατμοσφαιρα και μουσικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cpttony Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδια, καμιά οικονομική λύση για να παίξω fps στο PS4 με πληκτρολογιο + ποντίκι? Δεν βολεύει ο μοχλός στο sniping! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Παιδια, καμιά οικονομική λύση για να παίξω fps στο PS4 με πληκτρολογιο + ποντίκι? Δεν βολεύει ο μοχλός στο sniping! Και γιατι δεν αγοραζεις το Fps αυτο στο Pc??? Εκτως αν μιλας για το Killzone που ειναι exclusive. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Σε τι χωρο το ειχες ? Τιποτα ραφι ή ανοικτο απο πανω ? Το λεω γιατι αντιμετωπισα κατι παρομοιο Πάνω σε σβηστη βάση λαπτοπ και τα δύο, σε γραφείο. Ανοιχτό από παντού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Επειδη συζητηθηκε προηγουμενως.Ποια games θεωρουνται πραγματικα next gen? Next gen τι εννοείς, ότι δεν μπορούσαμε να δούμε τέτοια games στην προηγουμενη γενιά όπως είναι στο Ps4 (και όχι μονο σε γραφικά); Witcher 3, Bloodborne, Infamous Second Son/First Light, Driveclub, Star Wars Battlefront απ' όσα έπαιξα. Αυτά τουλάχιστον μέχρι να βγούν περισσότερα first party games και third party games που δεν χρησιμοποιούν το 360/Ps3. Και σίγουρα περιμένω μεγάλη έκπληξη από το πρώτο game της Rockstar σε αυτή τη γενιά, τα παλικαρια κάνουν παιχνιδάρες. RDR 2 pls 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις