Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 https://www.youtube.com/watch?v=-alKQTkvTFE Τρελο Hype για το συγκεκριμενο παιχνιδι. Αντε να αρχισει απο του χρονου να παιρνει τα πανω της η κονσολα σιγα σιγα. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα.. Πήρα και εγώ την C με το Uncharted. Έκανα και ένα us account και για όποιον ενδιαφέρεται κυκλοφορεί redeem κωδικός για last of us remaster στα 13.50$.. Το τσίμπημα βέβαια.. Σου είναι εύκολο να δώσεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα και πάλι.. Αγορά κωδικό από εδώ http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/ Και τον έκανα redeem από το us account... Υπάρχει και εδώ... http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Καλημέρα και πάλι.. Αγορά κωδικό από εδώ http://gamedealdaily.com/playstation-4/the-last-of-us-remastered-full-game-download/ Και τον έκανα redeem από το us account... Υπάρχει και εδώ... http://boxeddeal.com/gaming/playstation-4.html Ευχαριστώ , θα φτιάξω δεύτερο account στο ps4 US ή στη συσκευή , sorry άλλα είμαι και πρωτάρης στο playstation ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Όπου σε βολεύει.. Εγώ τον έκανα μέσα από την εφαρμογή playstation στο ταμπλετ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
V-a-c Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Όπου σε βολεύει.. Εγώ τον έκανα μέσα από την εφαρμογή playstation στο ταμπλετ... Δεν υπάρχει κανά θέμα για ban εε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Θέλει μόνο US account? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
argi73 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κάνενα θέμα. Υπάρχει καιρό το κόλπο. Απλός για να βλέπουν και οι δύο λογαριασμοί το παιχνίδι πρέπει να έχουν το ίδιο ps4 active.. Τα λέει εδώ.. http://www.nowgamer.com/ps4-how-to-buy-us-digital-psn-games/ Νομίζω για το us account έχει αναφερθεί και εδώ κάποιες σελίδες πίσω.... Πάντως με 12 και κάτι ευρώ παίρνεις παιχνίδαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
isspro98 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 απο χθες ειμαι κατοχος ps4. εχω αγορασει ολα τα μοντελα PlayStation ολα αυτα τα χρονια και αποψη μου ειναι οτι γενικα σαν εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης το PS3 Slim και μετα το PS3 ηταν το καλυτερο. επισης στο θεμα γραφικων παλι δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. δηλαδη η μεταβαση απο ps1 σε ps2 ηταν ακρως θεαματικη. απο ps2 σε ps3 ηταν τρομακτικα αριστη. ενω απο ps3 σε ps4 δεν βλεπω κατι το super. απλα τα χρωματα οι σκιες η αναλυση γενικα καλυτερευει κατα ενα 20-30%. απο ο,τι φενεται δεν νομιζω απο εδω και περα να δουμε τιποτα τρελες διαφορες...δεν συνεχιζω παντως με την επομενη γενια..μεχρι το ps4 καλα ηταν. κλεινω τον κυκλο consoles... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Το ιδιο ισχυει γενικα και στα pc.... πλεον δεν υπαρχει χαωδης διαφορα στα γραφικα....μονο ποιοτητα στην γκαμα των παιχνιδιων...την οποια ακομα περιμενουμε να εμπλουτιστει...η λογικη π εχεις εχει ξεπεραστει τα τελευταια 5 χρονια.δλδ οτι παιρνεις κονσολα για να ανεβεις τεχνολογικο σκαλι στα γραφικα...Πλεον τα στΟυντιο ειναι τοσα πολλα αλλα τοκαλο ειναι οτι ξεχωριζουν ελαχιστα και αυτο γιατι λιγα κατεχουν ατομα που σχεδιαζουν και προγραμματιζουν σε επιπεδο επιστημονα.....Βλ. Naughty Dog.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 απο χθες ειμαι κατοχος ps4. εχω αγορασει ολα τα μοντελα PlayStation ολα αυτα τα χρονια και αποψη μου ειναι οτι γενικα σαν εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης το PS3 Slim και μετα το PS3 ηταν το καλυτερο. επισης στο θεμα γραφικων παλι δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. δηλαδη η μεταβαση απο ps1 σε ps2 ηταν ακρως θεαματικη. απο ps2 σε ps3 ηταν τρομακτικα αριστη. ενω απο ps3 σε ps4 δεν βλεπω κατι το super. απλα τα χρωματα οι σκιες η αναλυση γενικα καλυτερευει κατα ενα 20-30%. απο ο,τι φενεται δεν νομιζω απο εδω και περα να δουμε τιποτα τρελες διαφορες...δεν συνεχιζω παντως με την επομενη γενια..μεχρι το ps4 καλα ηταν. κλεινω τον κυκλο consoles... Άμα θες να δεις γραφικά παίξε Driveclub, The Order και Infamous Second Son/First Light Και τα τρία είναι αρκετά σκαλιά πάνω από οτιδήποτε στο Ps3. The Order Driveclub Infamous First Light Μερικά δείγματα απο screenshot που έβγαλα απλά 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jorimkian2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 απο χθες ειμαι κατοχος ps4. εχω αγορασει ολα τα μοντελα PlayStation ολα αυτα τα χρονια και αποψη μου ειναι οτι γενικα σαν εμφανιση και ποιοτητα κατασκευης το PS3 Slim και μετα το PS3 ηταν το καλυτερο. επισης στο θεμα γραφικων παλι δεν μπορω να πω οτι ξετρελαθηκα. δηλαδη η μεταβαση απο ps1 σε ps2 ηταν ακρως θεαματικη. απο ps2 σε ps3 ηταν τρομακτικα αριστη. ενω απο ps3 σε ps4 δεν βλεπω κατι το super. απλα τα χρωματα οι σκιες η αναλυση γενικα καλυτερευει κατα ενα 20-30%. απο ο,τι φενεται δεν νομιζω απο εδω και περα να δουμε τιποτα τρελες διαφορες...δεν συνεχιζω παντως με την επομενη γενια..μεχρι το ps4 καλα ηταν. κλεινω τον κυκλο consoles... το gaming πλεον δεν κανει αλματα στη ποσοτητα αλλα στη ποιοτητα! στα κορυφαια στουντιο εχουν μπει τα στανταρτ απο την ps3 εποχη και πλεον γινεται λεπτομερης προγραμματισμος στα next gen games ωστε να περασουμε σε μια εικονικη πραγματικοτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 να ενημερώσω εδώ, ότι η νέα εκδοση του Ps4 (Jet black), είναι η μέρα με τη νύχτα απο θέμα θορύβου. χωρίς καμία υπερβολή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά βοήθεια. Πήγα να ανοίξω το ps4 και ανοίγει σε safe mode .δοκιμασα restart πατημένο το κουμπί έναρξης για αρκετά δευτερόλεπτα και τιποτα .. Τι ειναι τι να κάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekok97 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε να το βγαλεις απο το ρευμα για 5 λεπτα , να το ξαναβαλεις και να το ανοιξεις μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις