Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξεχώρισα Ratchet & Clank, Horizon, GT Sport, Detroit!

Και το Matterfall φάνηκε κάπως εντυπωσιακό, αλλά θέλω να δώ gameplay.

Αφου η Naghty Dog τα παρατησε αυτου του ειδους τα παιχνιδια(που ουτως ή αλλως αυτα την ξεχωρισαν απο το πληθος παλι Crash Bandicoot και Jak παρολες τις παιχνιδαρες που υπηρχαν τοτε σε σχεση με τωρα σε ps1 και ps2),ας περιμενουμε το Ratchet που ελπιζω να πετυχει και η εν λογω ταινια που θα βγει σε πωλησεις. Απο μενα για το Ratchet απο gameplay που ειδα hyped περισσοτερο απο το Uncharted που ξερω τι να περιμενω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κοιτα που φτασαμε σε σημειο να μου διαφημιζουν το Playstation exclusive γμω :P

Λογικο και αναμενομενο παντως η ανακοινωση ενως GT παιχνιδιου,ειδικα οταν η MS εχει βγαλει ηδη δυο Forza παιχνιδια.

Το ιδιο παιχνιδι ειναι απλα το κυκλοφορησαν για Ps3/Ps4/Ps vita δεν ειναι remastered που το ειχαν βγαλει πριν βγει το Playstation 4 ....

να ρωτησω κατι-ειδα αναφορες για την νεα προσφορα με το uncharted 4 οτι ειναι το νεο μοντελο πσ4,

τι σημαινει αυτο?εχει διαφορες με το κλασσικο??

παιζει να ειναι αναβαθμισμενο οπως ειχε γινει στο παρελθον με τα διαφορα μοντελα πσ3??

ο λογος ειναι γιατι εχω δει πολλες αναφορες για θερμοκρασια και εντονο θορυβο στο αρχικο πσ4

να ρωτησω κατι-ειδα αναφορες για την νεα προσφορα με το uncharted 4 οτι ειναι το νεο μοντελο πσ4,

τι σημαινει αυτο?εχει διαφορες με το κλασσικο??

παιζει να ειναι αναβαθμισμενο οπως ειχε γινει στο παρελθον με τα διαφορα μοντελα πσ3??

ο λογος ειναι γιατι εχω δει πολλες αναφορες για θερμοκρασια και εντονο θορυβο στο αρχικο πσ4

σχεδιαστηκα το γυαλιστερο μαυρο γινεται μαυρο ματ. τα κουμπια ειναι μηχανικα και οχι αφης και αυτο ειναι καλο γιατι στο πρωτο ηταν πολυ ευαισθητα αν και τα μηχανικα τρεμουν λιγο οταν εγκαθιστας ενα παιχνιδι.  ειναι ελαφρυτερο και με χαμηλοτερη καταναλωση. ως προς τον ηχο ειναι σαφως πιο ''ησυχο'' επειτα και απο προσωπικη εμπειρια. απο θεμα θερμοκρασιας ειναι μετρημενο 1 με 2 βαθμους πιο ζεστο αλλα επειδη ειμαι ψειρας σ αυτα το χω μετρησει και σε φουλ ρυθμους εφτασε στους 44 βαθμους οσο και το πρωτο μοντελο. Για μενα πηγαινεις σαφως στο καινουργιο μοντελο cuh-1216a με 500gb και cuh-1216b με 1tb.

• Like 1

Η θερμοκρασία μην σας απασχολεί, γιατί τα σύγχρονα τσιπάκια αντέχουν μέχρι 90-95 βαθμούς. Μετά κλείνουν μόνα τους.

Το να πάει από τους 42 στους 44 είναι klein mein... δεν τρέχει τίποτα και κερδίζετε πολύ σε θόρυβο με το νέο μοντέλο.

• Like 1

Η θερμοκρασία μην σας απασχολεί, γιατί τα σύγχρονα τσιπάκια αντέχουν μέχρι 90-95 βαθμούς. Μετά κλείνουν μόνα τους.

Το να πάει από τους 42 στους 44 είναι klein mein... δεν τρέχει τίποτα και κερδίζετε πολύ σε θόρυβο με το νέο μοντέλο.

σωστος!!! οποιος παρει ps4 δεν εχει να φοβηθει τιποτα μπορει να το λιωσει στο gaming. Προσωπικη συμβουλη μην το δουλευετε σε ορθια θεση και η πισω πλευρα του να εχει τουλαχιστον δεκα ποντους ''αερα''

Είμαι ο μοναδικός στον οποίο το προηγούμενο revision PS4 είναι εντελώς αθόρυβο εκτός λίγων εξαιρεσεων;

Τώρα που πιάσανε τα κρύα ή και στον καλοκαιρινό καύσωνα;

Εγώ με CUH-1116A πάντως, πέρα από 2-3 φορές το καλοκαίρι που δεν είχα ανάψει το ερκοντίσιο όταν έπαιζα, δεν έχω φτάσει ποτέ σε σημείο να πω οτι μου 'χει σπάσει τα νεύρα ο θόρυβος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...