georgekok97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Σιγά το παιχνίδι: http://www.metacritic.com/game/playstation-4/f1-2015 Για κάποιον που δεν τα έχει παίξει, είναι system seller (όπως είναι και το Halo MCC): http://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-the-nathan-drake-collection €359 έχει η κονσόλα σκέτη (θα χτυπάνε το κεφάλι τους στον τοίχο όσοι την πήραν πριν λίγες μέρες), άρα πρακτικά παίρνεις το παιχνίδι τζαμπέ. Not bad! Κι άμα δεν σ' αρέσει, δεν τρέχει κάτι... το πουλάς ένα 50άρικο ζελατινάτο. Άντε πούλα €50 το F1 2015. Εμεις που το πηραμε λιγο πιο πριν , το χτυπαμε λιγακι... Χασαμε ενα 20€-25€ :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εμεις που το πηραμε λιγο πιο πριν , το χτυπαμε λιγακι... Χασαμε ενα 20€-25€ :/ Φίλε μου στην θέση σου θα έκανα επιστροφή προϊόντος (γίνεται εντός 14 ημερών)... είναι μεγάλο ξενέρωμα αυτό. :\ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgekok97 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ειμαι γυρω στις 30 μερες , πριν ακουστει κατι περι μειωση τιμης γενικα ... Τι να πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Εμεις που το πηραμε λιγο πιο πριν , το χτυπαμε λιγακι... Χασαμε ενα 20€-25€ :/ Φίλε μου στην θέση σου θα έκανα επιστροφή προϊόντος (γίνεται εντός 14 ημερών)... είναι μεγάλο ξενέρωμα αυτό. :\ Κανείς δεν τα βρίσκει στο έδαφος τα χρήματα αλλά...20-25€, δεν πρόκειται να "μπείτε" μέσα και ουτε πρόκειται να καταρρεύσει η οικονομία της χώρας λόγω αυτού. Οταν αγοράζουμε πράματα έτσι είναι - εκτός και αν είστε/είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε/τε πάντα για το "καλύτερο" ή την καλύτερη προσφορά, δεν γίνεται, και στην τελική πλησιάζουν γιορτές και στην εορταστική περίοδο πάντα υπάρχουν καλές προσφορές Που να αγοράζατε δλδ και κανα' όχημα αξίας 30.000€ τέτοια εποχή και σας πετούσε η εταιρία το redisgned Μ.Υ 2016 Ιανουάριο μεριά - με πυρσούς εξώ απο τα κεντρικά να φανταστώ :-D Παρακαλώ παιδιά μη με παρεξηγήσετε, απλά, αυτό που εννοώ είναι : "it happens" To πήρατε τώρα, ευχαριστηθείτε το και ολα good, σπαστικό μεν αλλά...4 μπύρες διαφορά λέμε Σχετικά με τα exclusives : μαγκες, μη νομίζετε οτι ολοι ειναι καμμενοι σαν εμενα και εσάς, ΔΕΝ κοιτάνε ολοι τα "exclusives", πλατφορμα για να παιξουν παιχνιδάκια ψαχνουν. Κανουμε λες και οταν παιζει ξηρασία απο exclusives = no games, δε πάει έτσι...Ο λαός οταν αγοράζει κονσόλα θέλει και το COD του, το FIFA του τα Ass.Creed, τα Pro evo και θέλει τα Diablo του, Alien, MGS, witcher κτλπ κτλπ. Oλος ο κοσμος δεν ισούται insomnia.gr και neogaf... Τι μανια είναι αυτή με τις "αποκλειστικότητες" δεν την καταλαβαίνω, ολη μερα exlusives παίζετε ? για το Θεο δλδ... - ναι - μπορεί μερικές απο αυτές να σε σπρώξουν στο να προτιμήσεις να πάρεις την μια πλατφόρμα σε σχέση απο την άλλη αλλά μεχρι εκει, ολα τα αλλα είναι για list wars. H δε πλάκα ειναι οτι πολλοί κράζουμε το "ΑΑΑ" gaming αλλά...λεμε για exclusives μετά τα οποία είναι και αυτά "AAA", ειρωνικό - και μιας που λεμε για exclusives αυτο τον καιρό : Το Dragon quest heroes exclusive ειναι, δεν ειδα κανενα να το συζητάει/αναφερει όμως ή να το εχει αγοράσει να μας πει και την γνωμη του αμα ειναι καλο, υποθέτω όμως πως δεν είναι "ΑΑΑ" αρκετά ωσάν τα Infamous/Halo/Gears/KZ σωστά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Όλο αυτό το κατεβατό για την επιστροφή; Jesus... Τα είπαμε ρε συ red1, πάλι τα ίδια θα λέμε; Το Uncharted είναι για αυτούς που γουστάρουν το Indiana Jones στυλάκι, aka pulp action adventure. Εσένα δεν σ' αρέσει, σεβαστό. Κι εμένα δεν μ' αρέσει το Star Wars. Πάει να πει ότι δεν είναι καλό; Να αρχίσω να το ακυρώνω; Προφανώς δεν είναι όλα για όλους και προφανώς τα 50άρικα (ποιά 20-25?) δεν πέφτουν από τον ουρανό... πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε το price drop, οπότε είναι λίγο κάπως που έσκασε τώρα αυτή η προσφορά. Το παιδί βέβαια το πήρε πριν 30 μέρες, οπότε αλλάζει το πράγμα. Όσο για τα ΑΑΑ, θα με αναγκάσεις να πω πάλι περί hipsterισμού (είπαμε, συμβαίνουν και στην μουσική αυτά)... να σου θυμίσω λοιπόν ότι εσύ ο ίδιος έκραζες την hipsterομόδα με τα indies (και πολύ καλά έκανες, το' χει παραχέσει η Sony στο PS+). Ποιό είναι το πρόβλημα σου τώρα με τα ΑΑΑ και εν προκειμένω με τα exclusives; Εγώ θεωρώ ότι είναι must αυτό το πακετάκι (αρκεί να είσαι fan του είδους), όπως είναι must και το Halo MCC στην απέναντι όχθη. Τα exclusives είναι ο κύριος λόγος αγοράς κονσόλας... τα ΑΑΑ είναι που σπρώχνουν κονσόλες και hardware στα PC (βλ. GTX 970). Είδες κανέναν να αγοράζει PS4 για το Pix the cat ας πούμε; Ή GTX 970 για να παίζει Limbo; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξαναματαεξηγούμε τα αυτονόητα... Όσο για τα 3rd party, καλά-χρυσά αυτά, αλλά πολλή open worldίτιδα έχει πέσει τελευταία και κουράστηκε ο κόσμος. Πού είναι το πρόβλημα να παίξει κανά linear για αποτοξίνωση; Ειλικρινά το μόνο open world που δεν με κούρασε (βλ. collectathon φάση) στο PS4 είναι το Infamous και αυτό λέει πολλά... το ότι δε κάποιοι το προσπερνάνε βολικά όταν γίνεται συζήτηση περί PS4 exclusives, λέει επίσης πολλά. Τρίβει τα χέρια της η Ubi που πάει να γίνει standard η map cleaning συνταγή της... αυτή είναι η τεράστια ποικιλία των 3rd party μέχρι στιγμής. Ένα πατρόν για όλα. Πραγματικά νιώθω λες και μιλάμε για ποδόσφαιρο και σε «ενοχλεί» που κάποιος γουστάρει ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ και όχι π.χ. Λεβαδειακό/Πανσερραϊκό... ή να θέλει Champion League υπερθέαμα αντί για πρωτάθλημα Γ εθνικής. Ή αν θες, είναι σαν να στην λέει κάποιος επειδή έχεις PS4 (mainstream) και όχι Wii U (niche). Ε δεν αρέσουν σε όλους τα niche. Πού είναι το μεμπτό και γιατί θα πρέπει κάποιος να «απολογηθεί» για τα γούστα του; Παντού υπάρχουν "tiers" σε αυτή την ζωή και ο καθένας διαλέγει αυτό που γουστάρει. Για τις επιστροφές, στο εξωτερικό ούτε καν σε ρωτάνε γιατί επέστρεψες κάτι... αυτά γιατί έτσι και γιατί γιουβέτσι είναι ελληνικές νοοτροπίες, μην πω αφρικανικές. Αν κάτι το πήρες πριν 2-3 μέρες, απλά το γυρνάς πίσω (με όλα τα παρελκόμενα) και το δέχονται χωρίς σούξου-μούξου. Είναι θεσμοθετημένο δικαίωμα των καταναλωτών/πελατών δια νόμου. Οπότε ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το κουράζουμε... μάλλον κουβέντα να γίνεται υποθέτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Κανείς δεν τα βρίσκει στο έδαφος τα χρήματα αλλά...20-25€, δεν πρόκειται να "μπείτε" μέσα και ουτε πρόκειται να καταρρεύσει η οικονομία της χώρας λόγω αυτού. Οταν αγοράζουμε πράματα έτσι είναι - εκτός και αν είστε/είμαστε διατεθειμένοι να περιμένουμε/τε πάντα για το "καλύτερο" ή την καλύτερη προσφορά, δεν γίνεται, και στην τελική πλησιάζουν γιορτές και στην εορταστική περίοδο πάντα υπάρχουν καλές προσφορές Που να αγοράζατε δλδ και κανα' όχημα αξίας 30.000€ τέτοια εποχή και σας πετούσε η εταιρία το redisgned Μ.Υ 2016 Ιανουάριο μεριά - με πυρσούς εξώ απο τα κεντρικά να φανταστώ :-D Παρακαλώ παιδιά μη με παρεξηγήσετε, απλά, αυτό που εννοώ είναι : "it happens" To πήρατε τώρα, ευχαριστηθείτε το και ολα good, σπαστικό μεν αλλά...4 μπύρες διαφορά λέμε Σχετικά με τα exclusives : μαγκες, μη νομίζετε οτι ολοι ειναι καμμενοι σαν εμενα και εσάς, ΔΕΝ κοιτάνε ολοι τα "exclusives", πλατφορμα για να παιξουν παιχνιδάκια ψαχνουν. Κανουμε λες και οταν παιζει ξηρασία απο exclusives = no games, δε πάει έτσι...Ο λαός οταν αγοράζει κονσόλα θέλει και το COD του, το FIFA του τα Ass.Creed, τα Pro evo και θέλει τα Diablo του, Alien, MGS, witcher κτλπ κτλπ. Oλος ο κοσμος δεν ισούται insomnia.gr και neogaf... Τι μανια είναι αυτή με τις "αποκλειστικότητες" δεν την καταλαβαίνω, ολη μερα exlusives παίζετε ? για το Θεο δλδ... - ναι - μπορεί μερικές απο αυτές να σε σπρώξουν στο να προτιμήσεις να πάρεις την μια πλατφόρμα σε σχέση απο την άλλη αλλά μεχρι εκει, ολα τα αλλα είναι για list wars. H δε πλάκα ειναι οτι πολλοί κράζουμε το "ΑΑΑ" gaming αλλά...λεμε για exclusives μετά τα οποία είναι και αυτά "AAA", ειρωνικό - και μιας που λεμε για exclusives αυτο τον καιρό : Το Dragon quest heroes exclusive ειναι, δεν ειδα κανενα να το συζητάει/αναφερει όμως ή να το εχει αγοράσει να μας πει και την γνωμη του αμα ειναι καλο, υποθέτω όμως πως δεν είναι "ΑΑΑ" αρκετά ωσάν τα Infamous/Halo/Gears/KZ σωστά ? Εδω εισαι λαθος ομως.Ξερεις?! οτι ειχα αναφερει πριν παρω ps4 και εδω και στο τμημα του Wii U οτι ενας για τους λογους αγορας Ps4 για μενα σε αντιθεση με αρκετους ειναι για το επομενο Dragon Quest VIII(ps2)και Ni No kuni(ps3).Το Dragon Quest λοιπον(το οποιο λογικα θα το ενοικιασω λογικα για το 3ημερο ΔΕΝ ειναι Dragon Quest παιχνιδι σαν το 8,αλλα στην ουσια ενα Dynasty warriors/One piece Pirate warriors στυλακι,πιο πολυ προς το One piece,που στην Ιαπωνια πουλανε αρκετα τα παιχνιδια αυτα. Αν ηταν σαν το Dragon Quest VIII σε πληροφορω οτι θα ημουν απο τους πρωτους που θα εγραφα εδω περα γιαυτο(και οχι βεβαια για το σχεδιο by toriyama)οπως αλλωστε και περιμενω πως και πως και το Xenoblade Chronicles. Ισα ισα που η μονη καταρα που εχουν τα παραπανω RPG οταν βγαινουν στις αντιστοιχες κονσολες,ειναι οτι βγαινουν προς τα τελη του κυκλου ζωης της κονσολας δυστηχως. Γιαυτο αλλωστε και ανεφερα και το FF X remastered μεχρι να βγει καποιο δυνατο exclusive σαν το παραπανω. Ο Skanjos πχ ανεφερε και αλλο PS4 exclusive που εχει βγει και εχει παρει και καλες βαθμολογιες και δεν το αναφερει κανεις και ειναι το Disgaea 5 http://www.metacritic.com/game/playstation-4/disgaea-5-alliance-of-vengeance.Τοσυγκεκριμενο παιχνιδι πχ εγω του εριξα ακυρο (αν και μου αρεσε το ολο σχεδιο του) γιατι δεν μου αρεσει το στυλ μαχης που εχει. Αλλωστε βλεπουμε και στα γνωστα μας video club οτι τα περισσοτερα αντιτυπα ειναι αυτα των Pro,GTA,Fifa,Nba και Call Of Duty/BF παρα τα αλλα γνωστα παιχνιδια. Οταν πχ πηγαινα στο κοντινο μου Seven με μεγαλη μου εκπληξη(λεμε τωρα)εβλεπα πχ το Ni No Kuni να μην ειναι νοικιασμενο ποτε ενω ακομα και Pro 2 χρονια πριν τα ειχανε νοικιασει ή ξερω γω παλια Call Of Duty. Όλο αυτό το κατεβατό για την επιστροφή; Jesus... Τα είπαμε ρε συ red1, πάλι τα ίδια θα λέμε; Το Uncharted είναι για αυτούς που γουστάρουν το Indiana Jones στυλάκι, aka pulp action adventure. Εσένα δεν σ' αρέσει, σεβαστό. Κι εμένα δεν μ' αρέσει το Star Wars. Πάει να πει ότι δεν είναι καλό; Να αρχίσω να το ακυρώνω; Προφανώς δεν είναι όλα για όλους και προφανώς τα 50άρικα (ποιά 20-25?) δεν πέφτουν από τον ουρανό... πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε το price drop, οπότε είναι λίγο κάπως που έσκασε τώρα αυτή η προσφορά. Το παιδί βέβαια το πήρε πριν 30 μέρες, οπότε αλλάζει το πράγμα. Όσο για τα ΑΑΑ, θα με αναγκάσεις να πω πάλι περί hipsterισμού (είπαμε, συμβαίνουν και στην μουσική αυτά)... να σου θυμίσω λοιπόν ότι εσύ ο ίδιος έκραζες την hipsterομόδα με τα indies (και πολύ καλά έκανες, το' χει παραχέσει η Sony στο PS+). Ποιό είναι το πρόβλημα σου τώρα με τα ΑΑΑ και εν προκειμένω με τα exclusives; Εγώ θεωρώ ότι είναι must αυτό το πακετάκι (αρκεί να είσαι fan του είδους), όπως είναι must και το Halo MCC στην απέναντι όχθη. Τα exclusives είναι ο κύριος λόγος αγοράς κονσόλας... τα ΑΑΑ είναι που σπρώχνουν κονσόλες και hardware στα PC (βλ. GTX 970). Είδες κανέναν να αγοράζει PS4 για το Pix the cat ας πούμε; Ή GTX 970 για να παίζει Limbo; Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ξαναματαεξηγούμε τα αυτονόητα... Όσο για τα 3rd party, καλά-χρυσά αυτά, αλλά πολλή open worldίτιδα έχει πέσει τελευταία και κουράστηκε ο κόσμος. Πού είναι το πρόβλημα να παίξει κανά linear για αποτοξίνωση; Ειλικρινά το μόνο open world που δεν με κούρασε (βλ. collectathon φάση) στο PS4 είναι το Infamous και αυτό λέει πολλά... το ότι δε κάποιοι το προσπερνάνε βολικά όταν γίνεται συζήτηση περί PS4 exclusives, λέει επίσης πολλά. Τρίβει τα χέρια της η Ubi που πάει να γίνει standard η map cleaning συνταγή της... αυτή είναι η τεράστια ποικιλία των 3rd party μέχρι στιγμής. Ένα πατρόν για όλα. Πραγματικά νιώθω λες και μιλάμε για ποδόσφαιρο και σε «ενοχλεί» που κάποιος γουστάρει ΟΣΦΠ/ΠΑΟ/ΑΕΚ και όχι π.χ. Λεβαδειακό/Πανσερραϊκό... ή να θέλει Champion League υπερθέαμα αντί για πρωτάθλημα Γ εθνικής. Ή αν θες, είναι σαν να στην λέει κάποιος επειδή έχεις PS4 (mainstream) και όχι Wii U (niche). Ε δεν αρέσουν σε όλους τα niche. Πού είναι το μεμπτό και γιατί θα πρέπει κάποιος να «απολογηθεί» για τα γούστα του; Παντού υπάρχουν "tiers" σε αυτή την ζωή και ο καθένας διαλέγει αυτό που γουστάρει. Για τις επιστροφές, στο εξωτερικό ούτε καν σε ρωτάνε γιατί επέστρεψες κάτι... αυτά γιατί έτσι και γιατί γιουβέτσι είναι ελληνικές νοοτροπίες, μην πω αφρικανικές. Αν κάτι το πήρες πριν 2-3 μέρες, απλά το γυρνάς πίσω (με όλα τα παρελκόμενα) και το δέχονται χωρίς σούξου-μούξου. Είναι θεσμοθετημένο δικαίωμα των καταναλωτών/πελατών δια νόμου. Οπότε ειλικρινά δεν ξέρω γιατί το κουράζουμε... μάλλον κουβέντα να γίνεται υποθέτω. Ασε γιατι και το Wii U με απογοητευσε τρελα οπως ειχα δηλωσει και στο αλλο topic πριν αγορασω την κονσολα.Τρελος οπαδος της σειρας Metroid(η οποια ολως τυχαιως αν και εχει παρει τρελες βαθμολογιες δεν εχει πουλησει αναλογα,ειδικα αν σκεφτει καποιος ποσες κονσολες Wii πουληθηκαν και ποσα κομματια Metroid Prime 3)και η Nintendo δεν θα βγαλει metroid στο U(γαμω το κερατο τους γαμω,συγνωμη για την εκφραση) Επισης στα forum,ακομα και στα exclusive εγω αυτο που καταλαβαινω ειναι οτι ολοι αναφερουν μονο το Bloodborne πλεον επειδη εχει παρει υψηλοτατες βαθμολογιες απο αλλα παιχνιδια οπως το Killzone πχ. Γιατι και για το Killzone που ο κοσμος το εκραζε πχ για το Story,ας μου πουνε οσοι εχουν ασχοληθει απο το Killzone 1 στο ps2 και Killzone 2 και 3 στο ps3 αν το παιχνιδι εγινε γνωστο και δημοφιλες για το Story του, ή τα πολυ καλα γραφικα(το πιο ωραιο παιχνιδι το 2009 οταν βγηκε οπως και το Shadowfall στο Ps4)αλλα και το Multiplayer του. Αλλα οπως λεγανε και σε καποια forum δεν εχει μπροστα το ονομα Call Of Duty ή battlefield και ουτε μας κοροιδευουν οπως οι αλλες γνωστες εταιριες με Season pass..... Και οσο για τα παραπανω Bundle την ειχα πατησει και εγω εν μερη ετσι οταν πηρα το Ps3 το 2009 που την ιδια χρονια μετα απο 1-2μηνες απο οταν το αγορασα βγηκε η Slim 120gb νομιζω εκδοση του ενω μεχρι τοτε υπηρχε η Fat 80gb εκδοση. Αλλα δυστηχως επρεπε να παιξω το Killzone 2 δεν γινοταν αλλιως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
red1 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Βeda, "Οτι δεν γουσταρω εγω και ολοι οι αλλοι σαν εμενα = hipster", καλά τα λέω ? Στο ξαναλέω για 2η φορά.Επίσης - και αυτό το εχω αναφέρει ξανά - οταν πάμε να επιχειρηματολογήσουμε καλο θα ηταν να μην αντιφασκουμε, διάβασε τις 2 παραγράφους που εγραψες πριν την τελευταία, κάνεις αυτό ακριβώς που κράζεις "κουβεντα για την κουβεντα" οντως, αμα ομως δεν εγραφες απλα για να "την πεις" σε κάποιον και διάβαζες αυτο που έγραφε... Το dragon quest - αμα δεν βιαζόσουν να πετάξεις πάλι την μπηχτή σου και να πατήσεις "reply", θα καταλάβαινες οτι το ανέφερα επειδή στην προηγούμενη σελίδα κάποια κυριοι λέγανε πάλι για έλλειψη exclusives, το DQH ΕΙΝΑΙ exclusive, κυριολεκτικά όμως, το οτι κανείς δεν το αναφέρει αποτελεί και αυτο γεγονός.Για τι exclusive games μιλάμε συνήθως εδώ μεσα ? Bloodborne, Infamous,Halo,MGS κτλπ κτλπ,ορθά ? Αντικειμενικά πραματα ρε παιδί μου, μιλαμε/γράφουμε για τα "heavy hitters" 9 στις 10 φορές ? ναι ή ου ? Το οτι ειμαι μ@κακας και εσυ σωστός (γιατι γουστάρεις τα UC ενω εγώ οχι μεταξυ άλλων ) δεν αναιρεί το γεγονός οτι το DHQ παραμένει exclusive.:Όπως και μια arcade-ιλα που θα βγει σε λίγο καιρό στο store που μου διαφεύγει το όνομα του και που πάλι, ως καλοθελητής μπήκες και πάτησες reply για να γραψεις "hipster";Exclusive και εκείνο, ή μήπως το γεγονός οτι δεν θα ειναι του βεληνεκούς των "μεγαλύτερων" τίτλων το κάνει λιγότερο παιχνίδι ή exclusive ? Exclusive = αποκλειστικό (για μια πλατφόρμα), κυριολεκτικά... Eπίσης: Τα 3rd party ειναι ολα open world ? Δεν υπάρχουν linear 3rd party για να κανεις "αποτοξίνωση" ? Εντάξει λοιπόν, το Alien Isolation, EW, Child of Light μεταξυ άλλων που έπαιξα δεν ηταν single player. Τα 1st party ειναι αυτα που σπρώχνουν κονσόλες μονο ? Tα FIFA/COD/GTA/Red Dead Redemption/Deus Ex/Devil May Cry/MGS/Burnout/Fallout κτλπ ,multiplat, εκατομμύρια πωλήσεις καθε χρόνο/καθε φορα που κυκλοφορούν, μια χαρά "σπρώχνουν" κονσόλες. Για να τελειώνω, ειμαστε σε gaming forum και δεν υπαρχει πιο ανούσιο πράμα απο τα μαλώνεις για Παιχνίδια, το θεμα στην συγκεκριμένη περίπτωση ομως ειναι οτι δεν μιλαμε για παιχνίδια αυτη την στιγμή αλλά για εμπάθεια, το να απαντάμε απλά για να απαντάμε σε "αγαπημένους" poster νομίζοντας οτι μοιράζουμε -e-δικαιοσυνη®..."κούραση" και "κουβέντα να γίνεται" οπως ανέφερες και εσύ, την επόμενη φορά, βαλτε με ελεύθερα στο ignore list η στειλτε κατευθείαν μηνυματακι στους mods αμα σας ενοχλούν τόσο πολύ αυτά που γράφω κύριε, μόνιμες μπηχτές απο ξένους σε φόρα κιόλας...οχι...Καλο θα είναι επίσης να πράττουμε αυτά που (προσπαθούμε) να διδάξουμε. Οχι τίποτα άλλο αλλά ψάχνω ο πστς και για tablet στις αγγελίες αυτόν τον καιρό και δεν με συμφερει να φαω το ban αμα αρχίσω να "γαβγίζω". Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να ασχολείσαι μονίμως με εμένα, στο ζητάω ευγενικά... ΥΓ : Fulgoreάκο μου, ωραία τα λές φίλαράκιδι αλλά...το Hyrule Warriors μια χαρά παιχνιδάκι είναι παρόλο που δεν είναι Zelda - και ? To οτι κατι το φτιαχνει η omega force = αυτομάτως άθλιο ? Ποτε έπαιξες τελευταία φορά musou παιχνίδι ? To Fist of the North Star πλακα είχε και εκείνο αμα γούσταρες Hokuto no Ken, και που είσαι, το Dragon quest heroes φίλε πιο πολύ tower defence θυμίζει (ναι, καλά διάβασες ) παρά musou. Δοκίμασε το, έχει καλή παραγωγή - πολύ καλύτερη απο τα κλασσικά Samurai/Dynasty κτλπ κτλπ, έριξε φράγκα η SE και φαίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Βeda, "Οτι δεν γουσταρω εγω και ολοι οι αλλοι σαν εμενα = hipster", καλά τα λέω ? Στο ξαναλέω για 2η φορά. Επίσης - και αυτό το εχω αναφέρει ξανά - οταν πάμε να επιχειρηματολογήσουμε καλο θα ηταν να μην αντιφασκουμε, διάβασε τις 2 παραγράφους που εγραψες πριν την τελευταία, κάνεις αυτό ακριβώς που κράζεις "κουβεντα για την κουβεντα" οντως, αμα ομως δεν εγραφες απλα για να "την πεις" σε κάποιον και διάβαζες αυτο που έγραφε... Το dragon quest - αμα δεν βιαζόσουν να πετάξεις πάλι την μπηχτή σου και να πατήσεις "reply", θα καταλάβαινες οτι το ανέφερα επειδή στην προηγούμενη σελίδα κάποια κυριοι λέγανε πάλι για έλλειψη exclusives, το DQH ΕΙΝΑΙ exclusive, κυριολεκτικά όμως, το οτι κανείς δεν το αναφέρει αποτελεί και αυτο γεγονός.Για τι exclusive games μιλάμε συνηθως εδώ μεσα ? Bloodborne, Infamous,Halo,MGS κτλπ κτλπ,ορθά ? Αντικειμενικά πραματα ρε παιδί μου, μιλαμε/γράφουμε για τα "heavy hitters" 9 στις 10 φορές ? ναι ή ου ? Το οτι ειμαι μ@κακας και εσυ σωστός (γιατι γουστάρεις τα UC ενω εγώ οχι μεταξυ άλλων ) δεν αναιρεί το γεγονός οτι το DHQ παραμένει exclusive.:Όπως και μια arcade-ιλα που θα βγει σε λίγο καιρό στο store που μου διαφεύγει το όνομα του και που πάλι, ως καλοθελητής μπήκες και πάτησες reply για να γραψεις "hipster";Exclusive και εκείνο, ή μήπως το γεγονός οτι δεν θα ειναι του βεληνηκούς των "μεγαλύτερων" τίτλων το κάνει λιγότερο παιχνίδι ή exclusive ? Exclusive = αποκλειστικό (για μια πλατφόρμα), κυριολεκτικά... Eπίσης: Τα 3rd party ειναι ολα open world ? Δεν υπάρχουν linear 3rd party για να κανεις "αποτοξίνωση" ? Εντάξει λοιπόν, το Alien Isolation, EW, Child of Light μεταξυ άλλων που έπαιξα δεν ηταν single player. Τα 1st party ειναι αυτα που σπρώχνουν κονσολες μονο ? Tα FIFA/COD/GTA/Red Dead Redemption/Deus Ex/Devil May Cry/MGS/Burnout/Fallout κτλπ ,multiplat, εκατομμύρια πωλήσεις καθε χρόνο/καθε φορα που κυκλοφορούν, μια χαρά "σπρώχνουν" κονσόλες. Για να τελειώνω, ειμαστε σε gaming forum και δεν υπαρχει πιο ανουσιο πραμα απο τα μαλώνεις για Παιχνίδια, το θεμα στην συγκεκριμένη περίπτωση ομως ειναι οτι δεν μιλαμε για παιχνίδια αυτη την στιγμή αλλά για εμπάθεια, το να απαντάμε απλά για να απαντάμε σε "αγαπημένους" poster νομίζοντας οτι μοιράζουμε -e-δικαιοσυνη®..."κούραση" και "κουβέντα να γίνεται" οπως ανέφερες και εσύ, την επόμενη φορά, βαλτε με ελεύθερα στο ignore list η στειλτε κατευθείαν μηνυματακι στους mods αμα σας ενοχλούν τόσο πολύ αυτά που γράφω κύριε, μόνιμες μπηχτές απο ξένους σε φόρα κιόλας...οχι...Καλο θα είναι επίσης να πράττουμε αυτά που (προσπαθούμε) να διδάξουμε. Οχι τίποτα άλλο αλλά ψάχνω ο πστς και για tablet στις αγγελίες αυτόν τον καιρό και δεν με συμφερει να το ban αμα αρχίσω να "γαβγίζω". Θα σε παρακαλούσα να σταματήσεις να ασχολείσαι μονίμως με εμένα, στο ζητάω ευγενικά... Φανταζομαι αναφερεσαι στον απο πανω συμφορουμιτη. Ασχετη ερωτηση αλλα αφου σε ενοχλει η συμπεριφορα του για ποιο λογο δεν τον βαζεις εσυ σε ignore??? Απο περιεργεια πιο πολυ το λεω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα Ps4 για το Shadowfall ή το The Order. Προσωπικά τα fav games μέχρι στιγμής για εμενα στο Ps4(από exclusive) είναι Bloodborne, Resogun, Helldivers, Driveclub, Second Son και First Light. Επίσης, άμα δεν έχεις πρόβλημα με τα remaster το TLOU, Uncharted collection και Journey είναι πολύ προσεγμένες δουλειές και όλα ακόμα παιχνιδάρες imo. Το Shadowfall και το The Order είναι δυο τεχνικά άρτια games που δείχνουν τι μπορεί να τρέξει στο hardware αλλα σαν games είναι ρηχά (αν και βεβαια το Shadowfall είναι μια κλάση πάνω από The Order από άποψη gameplay), ποσο μάλλον να δώσεις 350+ για να τα παίξεις. Ευτυχώς πάντως φαίνεται η Sony άφησε την Guerilla να πειραματιστεί με κάτι πέραν του Killzone και το αποτέλεσμα μιλάει από μονο του (Horizon: Zero Dawn). Ένα αρκετά ωραίο βίντεο που εξηγεί πως η ND/Valve/TGC και η Dice στο Mirrors Edge σε καθοδηγούν στα επίπεδα χωρίς hud, χάρτες και pointers με έξυπνο game design: Το ίδιο έκανε και η CDPR στο τελευταίο quest του Hearts of Stone: Εκεί που κυνηγάς τον O'Dimm στον εφιάλτη που δημιουργεί Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2015 από Spartan117 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 red1 δυστυχώς βλέπω ότι σε τρώει για καυγά... αν δεν ήθελες ανούσια συζήτηση, ας μην έγραφες το flamebait σεντόνι με αφορμή την επιστροφή (εγώ για να βοηθήσω το έγραψα, όχι γιατί έχω να κερδίσω κάτι, έλεος!). Κατά τα άλλα έχεις και το θράσος να λες ότι εγώ ασχολούμαι μαζί σου, ε; Τώρα που μπήκες στον χορό, θα χορέψεις όμως. Αντίφαση δεν υπάρχει καμία, απλά απαντώ στο σεντόνι με σεντόνι. Να απαντήσω μονολεκτικά; Δεν γίνεται αλλιώς. Θα λέω ότι θέλω περί hipsters (δεν είναι βρισιά, εξάλλου κι εμένα δεν μ' αρέσουν πάντα οι mainstream επιλογές -> π.χ. στα online προτιμώ TPS και όχι FPS και έχω εξηγήσει τους λόγους). Εσύ γιατί παρεξηγιέσαι; Για τα 3rd party, στο έχω ξαναπεί ότι η πλειοψηφία πάει να γίνει open world. Δεν είπα πουθενά ότι το Alien δεν είναι γραμμικό ή ότι δεν είναι καλό παιχνίδι. Εσύ που ξέρεις ότι δεν το έχω στην συλλογή μου; Είναι κι αυτό μέρος του backlog... Επίσης, καλό θα ήταν να κόψεις αυτό το ψευτομαγκιώρικο ύφος γραφής, αν δεν θες να τσιτώνεις τον κόσμο... εμ προκαλείς, εμ διαμαρτύρεσαι όταν σου απαντάνε. Τέλος, αυτή η νοοτροπία περί 3rd party και υποτίμησης των 1st party είναι νοοτροπία πρώην κατόχου 360 (μάζεψε αρκετούς τέτοιους η Sony με το PS4). Την βρίσκω λάθος, χωρίς να σημαίνει ότι συμφωνώ με τους PCάδες που κράζουν περί ξηρασίας. Καλώς υπάρχουν και τα 3rd party να καλύπτουν τρύπες (μακάρι να είχε και η Ninty σοβαρό 3rd party support) και ναι, γνωρίζω πολύ καλά ότι υπάρχει κόσμος που αγοράζει PS4 μόνο για να παίζει Pro, αλλά δεν ανήκουμε όλοι σε αυτή την κατηγορία. Τι να κάνουμε τώρα δηλαδή; Τα περί ξένων στα fora σε παρακαλώ αλλού. Είμαι γραμμένος εδώ μέσα από το 2003. Δεν σε είπα ποτέ ξένο που ήρθες εδώ μέσα το 2014. Διαβάζω πολύ καιρό το forum, άσχετα αν δεν πολυγράφω. Βάλτο καλά στο μυαλουδάκι σου ότι δεν είναι όλα για όλους. Εμένα ας πούμε το Dragon Quest δεν μου λέει τίποτα, όπως και τα Monster Hunter. Γουστάρω άλλου τύπου «γιαπωνεζιές» (Super Mario 3D World, Captain Toad Treasure Tracker, Splatoon, Mario Kart κλπ.) Ντε και καλά να έχουμε όλοι τα ίδια γούστα δηλαδή; Μην μου λες σε παρακαλώ για αντιφάσεις όταν την μια κράζεις την Nintendo για παιδικά παιχνίδια, αδύναμα specs, gimmicky controls και την άλλη μου λες ότι πήρες Wii... ήμαρτον. Προτροπές περί ignore κράτα τες για τον εαυτό σου ή καλύτερα εφάρμοσέ τες ο ίδιος. Άλλη μια αντίφαση. @FulgoreΕγώ ικανοποιημένος είμαι από το Wii U. Ακόμα έχω πράμα να παίζω... προσωπικά θα ξενερώσω μόνο αν δεν βγει το Zelda στο Wii U και το πάνε στο NX only. Το έχουν υποσχεθεί αυτό, δεν μπορούν να κάνουν πίσω. Το Killzone συμφωνώ ότι δεν λέει τίποτα στο SP (πλην γραφικών)... το MP κάτι λέει και στο λέω εγώ που δεν πολυτρελαίνομαι για online FPS. Γενικά πάντως δεν έχει πολύ κόσμο, γιατί σε πολλά πράγματα δεν σε πιάνει από το χεράκι. Το CoD ας πούμε είναι pick up and play, πολύ πιο εύκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_1980 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 PS4 και 3DΠήρε τελικά αναβάθμιση για 3D playing η κονσόλα και έχουν βγει 3D τίτλοι;Επίσης μπορείς να δεις 3D bluray ταινία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Λαθος τοπικ φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Λάθος θρεντ/τοπικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreas_1980 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Συγνώμη πρώτη απόπειρα. Το διορθώνω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bedazzled Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Για όποιον ψάχνει τιμονιέρα για PS4: http://www.insomnia.gr/topic/587386-logitech-g29-driving-force-%CF%84%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B1-%E2%82%AC345-e-shopgr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις