Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρωτον γιατι να το αποφυγω απο την στιγμη που τα παιρνω σε μιση τιμη απο οτι τα δισκακια και δευτερον ειναι digital και οχι seccondary....

Αγορασα επι εποχες Ps3 τα Final Fantasy VII και Final Fantasy VIII μεσω του PS Store. Τα παιχνιδια στο Ps3 μπορουσα κανονικα να τα κατεβασω και να τα παιξω οποτε ηθελα. Οταν ομως εδωσα το Ps3 και αγορασα Ps4 βρισκοντας τελικα το παλιο μου Account(οπως μπορεις να δεις και στην υπογραφη μου) πλεον δεν μπορω να τα παιξω αυτα τα παιχνιδια.....Δηλαδη οπως ειπε ο Red επειδη ετσι αποφασισε η Sony,μεχρι και αν ανακοινωθει κατι αλλο για να μπορεις να παιξεις παλια παιχνιδια εγω που αγορασα το παιχνιδι μου κανονικα,τωρα εμεινα με αερα κοπανιστο(και μετα κοροιδευουμε το Steam ....)

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Λογικό, γιατί δεν υπάρχει PS1 emulator στο PS4 (ακόμα). Ούτε στο Vita υπήρχε στην αρχή. :) Υπομονή!

Κακώς πούλησες πάντως το PS3...

Τα exclusives που ηταν να παιξω τα επαιξα,και αλλωστε οτι αλλο χρειαστω εχω το Pc απο το να περιμενω ποτε θα ξυπνησει η Sony ...

Δημοσ.

Αγορασα επι εποχες Ps3 τα Final Fantasy VII και Final Fantasy VIII μεσω του PS Store. Τα παιχνιδια στο Ps3 μπορουσα κανονικα να τα κατεβασω και να τα παιξω οποτε ηθελα. Οταν ομως εδωσα το Ps3 και αγορασα Ps4 βρισκοντας τελικα το παλιο μου Account(οπως μπορεις να δεις και στην υπογραφη μου) πλεον δεν μπορω να τα παιξω αυτα τα παιχνιδια.....Δηλαδη οπως ειπε ο Red επειδη ετσι αποφασισε η Sony,μεχρι και αν ανακοινωθει κατι αλλο για να μπορεις να παιξεις παλια παιχνιδια εγω που αγορασα το παιχνιδι μου κανονικα,τωρα εμεινα με αερα κοπανιστο(και μετα κοροιδευουμε το Steam ....)

Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Και τα δισκάκια να είχες πάλι δεν θα μπορούσες να τα παίξεις εφόσον είχες πουλήσει το PS1 (ή το PS2 ή ένα PS3 από τις πρώτες παρτίδες -το οποίο αμφιβάλλω αν θα ήταν ζωντανό- :P ). Άρα με τη λογική σου πάλι αέρα κοπανιστό έχεις πάρει σε μορφή δίσκου για τον καφέ.

• Like 1
Δημοσ.

Ενημερωτικά....ειχα μια πίστωση από  Eshop και είπα να αλλάξω τον σκληρό από τα 1TB στα ...2TB..μιας και τα 1TB είχαν  πιασει κόκκινα...μετα από έρευνα τελικά πήρα από Eshop αυτόν τον εξωτερικό και μπήκε κουτί ο εσωτερικός δισκος και χωρίς κανένα πρόβλημα ασυμβατότητας...100% λειτουργικός ...  http://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-seagate-stbx2000401-expansion-portable-hard-drive-2tb-usb30-black-p-PER.302080

....παιδια, η διαδικασία να ανοιχτη και να βγει ο δίσκος από το case  είναι πανεύκολη και υπαρχει και σχετικό βιντεο στο  YouTube ...το μόνο θέμα είναι ότι χάνετε η εγγύηση...ενημερωτικά....

Δημοσ.

Αυτό δεν είναι δικαιολογία. Και τα δισκάκια να είχες πάλι δεν θα μπορούσες να τα παίξεις εφόσον είχες πουλήσει το PS1 (ή το PS2 ή ένα PS3 από τις πρώτες παρτίδες -το οποίο αμφιβάλλω αν θα ήταν ζωντανό- :P ). Άρα με τη λογική σου πάλι αέρα κοπανιστό έχεις πάρει σε μορφή δίσκου για τον καφέ.

Ειχα το Ps3 fat 80gb και μια χαρα λειτουργουσε 5χρονακια που το ειχα :)

Επισης μιλησα συγκεκριμενα για PSN οχι για retail παιχνιδια,λογω ακριβως και του ps3 και της συμβατοτητας με τα παλια games αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Δημοσ.

Παιδια αν αγορασω σε digital ενα παιχνιδι οτα θα πηξει η συνδρομη. Psplus θα μπορω να παιζω κανονικα ?

Νομίζω θα παίζεις κανονικά.. δεν θα παίζεις αμα κατεβάσεις δωρεαν PS Plus παιχνίδι εκει θέλει αναγκαστικά τη συνδρομή για να "τρέξει"

Δημοσ.

Οσον αφορα το Ps plus να αναφερω οτι η προσφορα του Κωτσοβολου στην 3μηνη συνδρομη στα 15ευρω δυστηχως κρατησε λιγες μερες/ωρες και τωρα η τιμη της ειναι παλι στα 20ευρω.

Ευχομαι πραγματικα τωρα που πλησιαζει ο χειμωνας και με την ελευση και του Call Of Duty(αφου πουλαει ακομα και στην Ελλαδα η σειρα αυτη)να δουμε καποια προσφορα/εκπτωση απο καποιο καταστημα.

Δημοσ.

5ευρω φθηνοτερο αν σκεφτουμε οτι το πακετο Fifa 16+Ps4 επαιζε μπαλα τοσο καιρο στα 400ευρω και το Uncharted Κοστιζει 55ευρω,αλλα υπαρχει used στα 43 ευρω.

Δημοσ.

Σκεψεις για μία ισχυρότερη έκδοση του PS4 από την Sony

Δεν αποκλείει το γεγονός η ιαπωνική εταιρία.

Ισχυροτερη εκδοση για να παρουμε το μεσαιο δακτυλο ολοι οι κατοχοι των Ps4???

Δημοσ.

Το διάβασα και εγώ κάπου αυτό αλλά δεν έχει λογική. Γιατί να αλλάξουν κάτι που είναι ήδη πετυχημένο. Εκτός αν υπάρξει πρόγραμμα για να δώσεις πίσω την παλιά κονσόλα και να πάρεις καινούργια που μου φαίνεται απίθανο. Ελπίζω να μην συμβεί αυτό, γιατί για αυτό γύρισα στην κονσόλα ξέροντας ότι για 5 χρόνια δεν θα έχω να σκεφτώ κάτι άλλο πέρα από τα games.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...