Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...

Καλυτερα θα ελεγα να το αποφευγες. Προφανως και πρεπει να προσεχεις να μην ειναι secondary account απλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μπλεκει κανεις με αυτα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, δεν βρίσκω το αντίστοιχο thread για το black ops 3. Η δεν ενδιαφέρεται κανείς ? :mellow:

Επεξεργασία : λάθος τρόπος αναζήτησης , το βρήκα

Δημοσ.

Καλυτερα θα ελεγα να το αποφευγες. Προφανως και πρεπει να προσεχεις να μην ειναι secondary account απλα δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να μπλεκει κανεις με αυτα.

Πρωτον γιατι να το αποφυγω απο την στιγμη που τα παιρνω σε μιση τιμη απο οτι τα δισκακια και δευτερον ειναι digital και οχι seccondary....

Δημοσ.

Πρωτον γιατι να το αποφυγω απο την στιγμη που τα παιρνω σε μιση τιμη απο οτι τα δισκακια και δευτερον ειναι digital και οχι seccondary....

1ον γιατί δεν σου ανήκει τίποτα, κοινώς αγοράζεις "αέρα" και 2ον δεν ξέρεις ποτε και αν η Sony "ψαχτεί" και φάει ενα ωραιότατο ban/κλείσιμο ο λογαριασμός (συμβάινει) οπου επιστρέφεις πάλι στο "1", βλέπε : "αέρα κοπανιστό".

Μη δίνετε λεφτά στους απατεώνες, μην πιάνεστε απο μέτριες, φτηνές λύσεις, αγοράστε και κανα' δισκάκι οπου μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην τελική και μετά απο 10χρόνια αμα σας καπνίσει να βγάλετε την κονσόλα απο την ντουλάπα.

• Like 10
Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω κολλησει στο mad max στο ps4 σε μια αποστολη δεν ξερω τι πρεπει να κανω απλα μου λεει αυτο reduce threat in pink eyes territory να κανω και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω μπορει να μου εξηγησει καποιος παιδια ευχαριστω

Δημοσ.

παιδιά κανένα όχι αυθεντικό  χειριστήριο για το ps4 που μπορώ να βρω ?  το θέλω για μια στο τόσο που θα παίζουμε κανέναν διπλό..

Δημοσ.

παιδιά κανένα όχι αυθεντικό χειριστήριο για το ps4 που μπορώ να βρω ? το θέλω για μια στο τόσο που θα παίζουμε κανέναν διπλό..

Νομιζω δεν υπαρχουν , ξερω μονο για κατι με εξτρα κουμπια για fps παιχνιδια, πολυ ακριβοτερα.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια εχω κολλησει στο mad max στο ps4 σε μια αποστολη δεν ξερω τι πρεπει να κανω απλα μου λεει αυτο reduce threat in pink eyes territory να κανω και δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω μπορει να μου εξηγησει καποιος παιδια ευχαριστω

ξεκινα να την πεφτεις σε διαφορα camps , επισης ριχνε αυτα που ειναι σαν κεραιες.Δες στον χαρτη εχει πολυ πραγμα αυτο εδω.

Δημοσ.

Σημερα που μπήκα στο US Ps store ειδα το  primal carnage extinction στα $19.99 ....στα αλλά stores δεν είναι διαθέσιμο.....και θα ήθελα να ρωτήσω,αν το αγοράσω από το Αμερικανικό θα μπορώ να το παίξω ή θα εχω θεμα με τους σερβερς...και τέλος ποτε θα είναι διαθέσιμο και στο Ευρωπαϊκο store;Το έχω στο PC....αλλα το θέλω οπωσδήποτε και για το PS4...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...