Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο πλαίσιο άρχισε σιγά σιγά να γίνεται apply το price-cut, απλά όσοι θέλετε να πάρετε Ps4 περιμένετε να πέσουν και οι τιμές στα bundles

captureers8s.png

Δεν το παρακουει. Ο πρωτος χρονος ειναι κανονικα της Sony για το δευτερο ειναι που γινεται ολο το μπαχαλο και εκει φταινε τα καταστηματα δυστηχως

βασικα αυτο μπηκα να ποσταρω...

επισης, ετσι και παρεις την καρτα, υπαρχουν free games? 

ακυρο, εχει

Δημοσ.

λοιπον σημερα οντως τελικα επεσε η τιμη στο ps4 και στην ελλαδα κατα 50 ευρω. τα μεγαλα μαγαζια το ειχαν μεχρι χθες 409, και τα skroutzoμαγαζα 350. πλεον το βρισκεις στα μεγαλα μαγαζια 359 οποτε απο σημερα κιολας τα skroutzoμαγαζα θα το πανε απο 310-330...μια χαρα πλεον....

Δημοσ.

Κάπου διάβασα πριν λίγο για τις νέες προσφορές στο PS Store.

Είδα να λέει π.χ. για το The Vanishing of Ethan Carter ότι θα κοστίζει 5€ και ακόμη φθηνότερα για PS Plus μέλη. Δε βρίσκω το άρθρο τώρα όμως γαμώτ.

Μπήκα PS Store και το έχει 11.39 μαζί με την έκπτωση του PS Store.

Επειδή, όπως ήδη γνωρίζετε (  :lol: ) έχω ένα εικοσάρι στο Wallet μου, έλεγα να πάρω ή αυτό ή το Everybody's Gone to the Rapture. Τι να επιλέξω; Και τα δύο άλλωστε είναι "walk simulators" άρα μπορεί να γίνει σύγκριση.

Πιο είναι πιο /δυνατό/;

• Moderators
Δημοσ.

Μεταξύ των δύο, για μένα εύκολη επιλογή το Vanishing of Ethan Carter.

Και τα δύο είναι πανέμορφα. Απλά το Vanishing έχει περισσότερο gameplay - δεν ξέρω γιατί το βαφτίζουν walking simulator αλλά κάνει πολλά παραπάνω στο gameplay του -και έχει μερικά απλά puzzles- από ό,τι το Everyone's Gone to the Rapture.

• Like 2
Δημοσ.

Ρε σεις, το Life is Strange είναι όντως τόσο καλό;

Επειδή δε πήρα ακόμη το The Vanishing of Ethan Carter, σκεφτόμουν μήπως τελικά πάω γιαυτό και αφήσω για επόμενο το vanishing.

Δημοσ.

Ρε σεις, το Life is Strange είναι όντως τόσο καλό;

Επειδή δε πήρα ακόμη το The Vanishing of Ethan Carter, σκεφτόμουν μήπως τελικά πάω γιαυτό και αφήσω για επόμενο το vanishing.

Το Vanishing....είναι μια ΕΜΠΕΙΡΙΑ, δεν μπαίνω καν στο κόπο να το συγκρίνω με το Life Is Strange...έχω παίξει και τα δύο btw!

• Like 1
Δημοσ.

Υπαρχει καπου να πουλανε συνδρομη Ps Plus πιο οικονομικα?

Νομίζω μέχρι χθες-προχθές την είχε ο Κωτσόβολος στα 15.

Τώρα maxplay.gr στα 18.5€ Δε νομίζω να βρεις κάπου αλλού φθηνότερα. 

Το Vanishing....είναι μια ΕΜΠΕΙΡΙΑ, δεν μπαίνω καν στο κόπο να το συγκρίνω με το Life Is Strange...έχω παίξει και τα δύο btw!

Τελικά πήρα το Vanishing. Θενκς.  :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...