Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωραιο το παραπανω bundle με AC και Uncharted αν και βλεπω και στο εξωτερικο τα ιδια καραγκιοζιλικια γραφουν στα παιχνιδια..

Απο 65ευρω μονο 57ευρω με τα 99 λεπτα να ειναι σαν την λαικη σε μας :P

Που το βρήκες αυτο φίλε απο γερμανική σελίδα? Στο 1tb έχει assassins syndicate watch dogs + uncharted :0

Watch dogs δεν εχει το συγκεκριμενο bundle το λεει και στις πληροφοριες με μικρα γραμματα απο πανω.

Άντε να δούμε πότε θα διαμορφωθεί και εδώ η τιμή μια το καινούργιο μοντέλο μια πτώση τιμής στο περίμενε είμαστε.

Τι να την κανεις την τιμη ρε συ οταν εχουμε πιο σημαντικα προβληματα οπως την διαθεσιμοτητα/αποθεματα αλλα και τις υψηλες τιμες.

Ακομα και στις καρτες συνδρομης κανουμε αμαν μπας και πεσει λιγο η ετησια συνδρομη.

Γιαυτο το εχω ξαναγραψει οτι στο εξωτερικο ειναι τελειως διαφορετικη η αγορα και οι δυνατοτητες.

Και υψηλοτερους μισθους εχουν και φθηνοτερα πραγματα και μεγαλυτερη ποικιλια(ειδικα σε used). Εμεις εδω δυστηχως μονο για Call of duty και pro μας εχουν :(

Αντε και κανενα GTA

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομίζω οτι έχει το αυτοκόλλητο στο κουτί που επισημάνει οτι έχει Watchdogs σε ψηφιακή μορφή υπάρχει αυτό το bundle Κατόπιν παραγγελίας χωρίς το uncharted 449€.

Σχετικά με αγορές απο PSN και τις 2 φορές που δοκίμασα πρίν λίγες ημέρες η αγορά έγινε κανονικά με χρεωστική της Alpha Bank απευθείας μέσω Paypal.Είχε αποθηκευμένο το e-mail απο προηγούμενες αγορές,ίσως παίζει και αυτό ρόλο.

ΥΓ:Ποιοί δίσκοι 1Tb είναι συμβατοί με το PS4?Ο controller του PS4 έχει τις ίδιες ταχύτητες με του PS3,δηλαδή μπορεί να εκμεταλλευτεί ταχύτητες μέχρι Sata 1 σε 5400rpm ή καλύτερα?Νομίζω είχα διαβάσει οτι στο PS4 εκμεταλλεύεται μέχρι Sata 2.

Εχω την παλιά έκδοση PS4 500Gb και επειδή είχε γεμίσει ο δίσκος δεν μπορώ να έχω όλα τα παιχνίδια ταυτόχρονα εγκατεστημένα.Το πρόβλημα είναι τα ψηφιακά κυρίως που θέλουν πολλές ώρες να κατέβουν χάρη στη τρομερή ταχύτητα internet. :-D

Εγώ έχω δέι CUH-1216a σε ράφια πάντως, δεν ήξερα ότι είναι σπάνιο ο.ο

Έλα ρε συ, σε τι καταστήματα, θυμάσαι;

Το θέμα είναι να είναι κάποια απ'τα φτηνά κιόλας, απ'τα χαμηλά στο skroutz.

Έχει γεμίσει ο τόπος 1200 ρε παιδιά. Και στο πλαίσιο και στα public έχω πετύχει εδώ και μήνα σχεδόν.

Εμείς ψάχνουμε σε σκρουτζο-μαγαζα ρε συ. Γιατι στα μεγάλα που λες οι τιμές είναι πολύ πιο ψηλές!

Ok, my bad. Σίγουρα θα έχουνε, αλλά σιγά μην μπούνε στον κόπο να λένε ποιό μοντέλο θα σου στείλουν οταν κάνεις την παραγγελία (εκτός κι αν έχουνε ξεχωριστή καταχώρηση για τα 1200, που δεν παίζει).

Κι όμως, παίρνουμε τηλ και τους ζητάμε να το κοιτάξουν.

Το θέμα είναι ότι ψάχνουμε το 500GB, μήπως το 1216 βγαίνει μόνο στο 1T;

Ή τουλάχιστον να παίρναμε κανένα απ'τα game bundle που έχουν 409 όμως, τα πιο οικονομικά. Έχετε δει κανενα τέτοιο;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...