Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Little Big Planet 3 Extras Edition PS4 στα 17,90 εγω το τσιμπησα https://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_Little-Big-Planet-3-Extras-Edition-PS4,99452,1640024.html?etcc_med=Price+Search+Engine&catalogId=14051&etcc_par=Price+Search+Engine&etcc_cmp=Productlisting&langId=-18&etcc_ori=skroutz.gr&et_lid=5&et_cid=3&rememberMe=true Τοσο ειχε εδω και καιρο αν δεις εξελιξη τιμων στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/5783734/LittleBigPlanet-3-Extra-Edition-PS4.html
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Επανέρχομαι με το θέμα του PS Store. Έβαλα ένα ταλικάρι στη κάρτα, ίσα να δω μήπως και απλά θέλει να κάνει επιβεβαίωση. Ούτε τώρα λειτουργεί. Ή με κλείδωσαν (που απότι διαβάζω το κλείδωμα κρατάει καμιά εβδομάδα!), είτε το σύστημά τους δε λειτουργεί σωστά. Έστειλα mail στο PS Support και είχα ως απάντηση να καλέσω είτε Νέα Ζηλανδία είτε Αυστραλία, λολ. Κάλεσα το πρωί και στα κεντρικά, εδώ, Ελλάδα και μόλις επιλέγω PS Network με μετάει σε Αγγλικό Support. Οκ, αν μιλήσω θα συνεννοηθώ, αλλά υπάρχει κάνας Έλληνας στο Support ή απλά δεν υπάρχουμε στον χάρτη τους; Edit: Πάτησα το 2 και μου έλεγε ότι το Γιουκέι Σονυ Εντερτειμειντ Νετγουορκ Σαππορτ άλλαξε τηλέφωνο και να καλέσω αλλού. Ξαναλολ. Τελικά, πάτησα το 3 και ευτυχώς συνδέθηκα με Έλληνα ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Μου είπε ότι το PayPal δεν ενδεικνύεται για συναλλαγές -και ότι άλλες φορές λειτουργεί, άλλες όχι, πρέπει να είσαι τυχερός- και να χρησιμοποιώ κάρτα. Φυσικά του είπα για τα CC αλλά, όπως απάντησε ξανά, αυτός είναι ο εγκεκριμένος τρόπος. Τα λέω τα παραπάνω μη πάει και μπλέξει και κάνας άλλος με PayPal. Τώρα δε μπορώ να κάνω withdraw το ποσό από το Balance μου ξανά στη τράπεζα. Έμπλεξα. Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2015 από giorgos147
spartan29gr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Τοσο ειχε εδω και καιρο αν δεις εξελιξη τιμων στο skroutz http://www.skroutz.gr/s/5783734/LittleBigPlanet-3-Extra-Edition-PS4.html Πριν απο κανα 2 μηνες ειχε τοσο(μετα ξανανεβηκε η τιμη του)
n0iL21 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ποια κατα την γνωμη σας ειναι Τα καλυτερα Must have Games μεχρι στιγμης για το PS4;
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Ποια κατα την γνωμη σας ειναι Τα καλυτερα Must have Games μεχρι στιγμης για το PS4; MGS V Destiny Tomb Raider: Definitive Edition Gta V Until Dawn Last of Us: Remastered Wolfenstein: The new order Witcher 3 Bloodborne Batman: Arkham Knight Shovel Knight Shadow of Mordor The order infamous SS Sleeping Dogs: Definitive Far Cry 4 Dark Souls 2 Biased AF λίστα χωρίς racers, ξύλα και αθλητικά. Πολλά απο αυτά είναι games μιας ημέρας αλλα και πάλι είναι must play. 5
jorimkian2 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 <p>Ποια κατα την γνωμη σας ειναι Τα καλυτερα Must have Games μεχρι στιγμης για το PS4;</p> Για μενα και παντα με βαση τα γουστα μου ειναι the witcher 3, last of us, uncharted, bloodborne, metal gear solid 5, shadow of mordor, the order, gta v , batman arkham knight, the evil within, until dawn. Σιγουρα ξεχναω καποια!
Fulgore Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 MGS V Destiny Tomb Raider: Definitive Edition Gta V Until Dawn Last of Us: Remastered Wolfenstein: The new order Witcher 3 Bloodborne Batman: Arkham Knight Shovel Knight Shadow of Mordor The order infamous SS Sleeping Dogs: Definitive Far Cry 4 Dark Souls 2 Biased AF λίστα χωρίς racers, ξύλα και αθλητικά. Πολλά απο αυτά είναι games μιας ημέρας αλλα και πάλι είναι must play. Που ειναι το Final Fantasy X-X2 remastered? Τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη του ειναι απο τις πιο must αγορες μαζι με Infamous και Bloodborne(και ισως και Driveclub για τους λατρεις των αμαξιων). 1
klainmaingr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Που ειναι το Final Fantasy X-X2 remastered? Τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη του ειναι απο τις πιο must αγορες μαζι με Infamous και Bloodborne(και ισως και Driveclub για τους λατρεις των αμαξιων). Biased AF λίστα
georgekok97 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το infamous ss ερχεται αυριο... Μετα σκεφτομαι για : wrc 5 / Tom Clancy's rainbow six siege απο αυτον τον μηνα Και απο τον επομενο : nfs 2015 / star wars battlefront Πιο απο τα 4 θα διαλεγατε πρωτο , επειδη , ενταξει ειναι ακριβουτσικα σαν καινουργια
vag.patrick Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 εγω θα παιρνα το star wars.. θεωρω προσωπικα οτι εχει το μεγαλυτερο Potential απ ολα αυτα που αναφερεις.....
Commentator Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Μια χαζη απλη ερωτηση, στο store μπορεις να αγορασεις game πληρωνοντας με τον ιδιο κωδικο που βαζεις και για την αναεωση του psn plus?
giorgos147 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Όχι. Είναι μόνο για ανανέωση της συνδρομής.
georgekok97 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 εγω θα παιρνα το star wars.. θεωρω προσωπικα οτι εχει το μεγαλυτερο Potential απ ολα αυτα που αναφερεις..... Και εγω εκει λέω , ή στο Need for speed 2015... Βεβαια τωρα ψηνω να παρω και το batman ...
joker80 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Το infamous ss ερχεται αυριο... Μετα σκεφτομαι για : wrc 5 / Tom Clancy's rainbow six siege απο αυτον τον μηνα Και απο τον επομενο : nfs 2015 / star wars battlefront Πιο απο τα 4 θα διαλεγατε πρωτο , επειδη , ενταξει ειναι ακριβουτσικα σαν καινουργια Star wars battlefront αν σου αρέσουν τα multiplayer. Εδώ το σκεφτομαι εγώ να το πάρω που δεν μου αρεσουν τα multi.
georgekok97 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2015 Star wars battlefront αν σου αρέσουν τα multiplayer. Εδώ το σκεφτομαι εγώ να το πάρω που δεν μου αρεσουν τα multi. Ειμαι καινουργιος στην ολη φαση ps4 , και ποσο μαλιστα multiplayer. Εχω δει , ηδη απο τη beta ομως πολυ καλα στοιχεια και αρκετο γελιο. Γι'αυτο το ψηνω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις