Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  • Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επανέρχομαι με το θέμα του PS Store.

Έβαλα ένα ταλικάρι στη κάρτα, ίσα να δω μήπως και απλά θέλει να κάνει επιβεβαίωση. Ούτε τώρα λειτουργεί. Ή με κλείδωσαν (που απότι διαβάζω το κλείδωμα κρατάει καμιά εβδομάδα!), είτε το σύστημά τους δε λειτουργεί σωστά.

Έστειλα mail στο PS Support και είχα ως απάντηση να καλέσω είτε Νέα Ζηλανδία είτε Αυστραλία, λολ. Κάλεσα το πρωί και στα κεντρικά, εδώ, Ελλάδα και μόλις επιλέγω PS Network με μετάει σε Αγγλικό Support. Οκ, αν μιλήσω θα συνεννοηθώ, αλλά υπάρχει κάνας Έλληνας στο Support ή απλά δεν υπάρχουμε στον χάρτη τους;

:-(

Edit: Πάτησα το 2 και μου έλεγε ότι το Γιουκέι Σονυ Εντερτειμειντ Νετγουορκ Σαππορτ άλλαξε τηλέφωνο και να καλέσω αλλού. Ξαναλολ. Τελικά, πάτησα το 3 και ευτυχώς συνδέθηκα με Έλληνα ο οποίος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Μου είπε ότι το PayPal δεν ενδεικνύεται για συναλλαγές -και ότι άλλες φορές λειτουργεί, άλλες όχι, πρέπει να είσαι τυχερός- και να χρησιμοποιώ κάρτα. Φυσικά του είπα για τα CC αλλά, όπως απάντησε ξανά, αυτός είναι ο εγκεκριμένος τρόπος.

Τα λέω τα παραπάνω μη πάει και μπλέξει και κάνας άλλος με PayPal. Τώρα δε μπορώ να κάνω withdraw το ποσό από το Balance μου ξανά στη τράπεζα. Έμπλεξα. :-D  

Επεξ/σία από giorgos147
Δημοσ.

Ποια κατα την γνωμη σας ειναι Τα καλυτερα Must have Games μεχρι στιγμης για το PS4;

MGS V

Destiny

Tomb Raider: Definitive Edition

Gta V

Until Dawn

Last of Us: Remastered

Wolfenstein: The new order

Witcher 3

Bloodborne

Batman: Arkham Knight

Shovel Knight

Shadow of Mordor

The order

infamous SS

Sleeping Dogs: Definitive

Far Cry 4

Dark Souls 2

Biased AF λίστα χωρίς racers, ξύλα και αθλητικά. Πολλά απο αυτά είναι games μιας ημέρας αλλα και πάλι είναι must play.

• Like 5
Δημοσ.

<p>Ποια κατα την γνωμη σας ειναι Τα καλυτερα Must have Games μεχρι στιγμης για το PS4;</p>

Για μενα και παντα με βαση τα γουστα μου ειναι the witcher 3, last of us, uncharted, bloodborne, metal gear solid 5, shadow of mordor, the order, gta v , batman arkham knight, the evil within, until dawn. Σιγουρα ξεχναω καποια!

Δημοσ.

MGS V

Destiny

Tomb Raider: Definitive Edition

Gta V

Until Dawn

Last of Us: Remastered

Wolfenstein: The new order

Witcher 3

Bloodborne

Batman: Arkham Knight

Shovel Knight

Shadow of Mordor

The order

infamous SS

Sleeping Dogs: Definitive

Far Cry 4

Dark Souls 2

Biased AF λίστα χωρίς racers, ξύλα και αθλητικά. Πολλά απο αυτά είναι games μιας ημέρας αλλα και πάλι είναι must play.

Που ειναι το Final Fantasy X-X2 remastered? :P Τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη του ειναι απο τις πιο must αγορες μαζι με Infamous και Bloodborne(και ισως και Driveclub για τους λατρεις των αμαξιων).

• Like 1
Δημοσ.

Που ειναι το Final Fantasy X-X2 remastered? :P Τωρα ειδικα που επεσε και η τιμη του ειναι απο τις πιο must αγορες μαζι με Infamous και Bloodborne(και ισως και Driveclub για τους λατρεις των αμαξιων).

Biased AF λίστα 

:P

Δημοσ.

Το infamous ss ερχεται αυριο...

Μετα σκεφτομαι για : wrc 5 / Tom Clancy's rainbow six siege απο αυτον τον μηνα

Και απο τον επομενο : nfs 2015 / star wars battlefront

Πιο απο τα 4 θα διαλεγατε πρωτο , επειδη , ενταξει ειναι ακριβουτσικα σαν καινουργια

Δημοσ.

εγω θα παιρνα το star wars.. θεωρω προσωπικα οτι εχει το μεγαλυτερο Potential απ ολα αυτα που αναφερεις.....

Και εγω εκει λέω , ή στο Need for speed 2015...

Βεβαια τωρα ψηνω να παρω και το batman ...

Δημοσ.

Το infamous ss ερχεται αυριο...

Μετα σκεφτομαι για : wrc 5 / Tom Clancy's rainbow six siege απο αυτον τον μηνα

Και απο τον επομενο : nfs 2015 / star wars battlefront

Πιο απο τα 4 θα διαλεγατε πρωτο , επειδη , ενταξει ειναι ακριβουτσικα σαν καινουργια

Star wars battlefront αν σου αρέσουν τα multiplayer.

Εδώ το σκεφτομαι εγώ να το πάρω που δεν μου αρεσουν τα multi. :)

Δημοσ.

Star wars battlefront αν σου αρέσουν τα multiplayer.

Εδώ το σκεφτομαι εγώ να το πάρω που δεν μου αρεσουν τα multi. :)

Ειμαι καινουργιος στην ολη φαση ps4 , και ποσο μαλιστα multiplayer. Εχω δει , ηδη απο τη beta ομως πολυ καλα στοιχεια και αρκετο γελιο. Γι'αυτο το ψηνω ...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...