Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα, επειδη και γω σκεφτομαι να παρω το ps4 και θα ηθελα να ειναι καινουργια εκδοση.

αυτη εδω http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-500gb-mayro-and-metal-gear-solid-v-phantom-pain/prod7810901pp/

ειναι η CUH-12xx ?

Καλημερα! Αγορασα αυτο το bundle, απο το συγκεκριμενο καταστημα και ειναι η καινουρια εκδοση CUH-12xx.

451cwMJ.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερωτηση προς αυτους που εχουν ps4 cuh-10xx και cuh-11xx και αντιμετωπιζουν προβλημα υπερβολικου θορυβου απο το ps4....

Που εχεται το ps4 ? 

θελω να πω , οταν το ειχα σε ραφι (και πανω και κατω ξυλο) το δικο μου εκανε σαν jet ,  μολις το εβαλα καπου με τπτ απο πανω , δεν εχει βγαλει κιχ

Δημοσ.

Πρόβλημα είχα κυρίως το καλοκαίρι. Το έχω κάθετο στην επίσημη βάση του και φράσσει τον έναν αεραγωγό, μάλλον γι' αυτό (βλακεία της Sony).

Δημοσ.

twun5IF.jpg

Aaaaaaand i'm done!

Μου λείπουν τα online trophies τώρα αλλα δεν θέλω να ξανακούσω για το the last of us μέχρι να βγεί το 2 -.-
To survivor παραείναι...

Μια ακόμα περίπτωση πάντως που τα achievements αλλάζουν το game. Εντελώς άλλη προσέγγιση σε σχέση με το run and gun των μικρότερων δυσκολιών.

• Like 4
Δημοσ.

captureqfsnp.png

Grounded γατάκι :P

Άμα δεν βαριόμουν να πάρω τα online trophies θα είχα το plat και εγώ.

Oh lord. Νόμιζα οτι το grounded δε δίνει τίποτα. Δε πρόσεξα οτι το βάλαν σαν extra dlc achievement. sadface.jpg

Καλα απο ότι φαίνεται δεν αρκεί η ενοικίαση για 2 μέρες. Θα το πάρω απο καμια αγγελία να τα τελειώσω όλα όταν ξεκουρκουτιάσει το μυαλό μου.

ΠΟΣΟ λιγότερα supplies έχει στο grounded; Ήδη στο S+ ανάθεμα αν χρησιμοποίησα 2 medipack σε όλο το game. Και αν εξαιρέσεις το hospital όλα τα άλλα βγήκαν melee. Και αυτό ψάχνοντας ενδελεχώς τα πάντα.

Επίσης απο πού βλέπεις τα trophies με αυτή τη μορφή;

Δημοσ.

Sound vision δεν έχει και στο survivor. Αλλα hud τι εννοείς. Δε βλέπεις κάπου ammo/weapons κτλ; Τα πάς στα τυφλά; :P

Nvm είδα video. Να μου πείς τι να το κάνεις το hud αφού ούτε ammo έχεις ούτε medipacks έχεις :P

Δημοσ.

Καλησπερα !! Ερωτηση γιατι αυριο θα βγω στη γυρα για ν αγορασω ps4!!! Εχω διαβασει διαφορα για την νεα εκδοση της κονσολας και θα ηθελα να συγκεντρωσουμε ολα τα στοιχεια της ( απο αριθμο μοντελου μεχρι και εγω δε ξερω τι..) γιατι στα καταστηματα μπορει να πιαστουμε κοροιδα ευκολα! Σημαντικο καπου διαβασα για την θερμοκρασια που αναπτυσει η νεα εκδοση πως ειναι μεγαλύτερη!!! Οποτε παιδια οσοι ξερετε ριξτε τις γνωσεις σας!!!

Η νέα έκδοση είναι η CUH-1216b ή a ( το a υποδηλώνει 500Gb το b 1ΤΒ ) . Εδώ ένα review

http://www.enternity.gr/Article/Games/Reviews/PlayStation-4-CUH-1200-«C-Chassis»-review/33090.html. Σε γενικές γραμμές κερδίζεις σε θόρυβο και κατανάλωση και χάνεις σε θερμοκρασία.

Το παλιό μοντέλο είναι το CUH-1116a ή b αντίστοιχα.

Το νέο μοντέλο θα το βρεις σε πλαίσιο,γερμανό σίγουρα...

Σ ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες!! Και τωρα κατι τελευταιο. Αξιζει να παρω την νεα εκδοση; Η να παρω το παλιο με το 1tb??? Με προβληματιζει η θερμοκρασια...
Δημοσ.

Σ ευχαριστω για τις χρησιμες πληροφοριες!! Και τωρα κατι τελευταιο. Αξιζει να παρω την νεα εκδοση; Η να παρω το παλιο με το 1tb??? Με προβληματιζει η θερμοκρασια...

Νομίζω ότι αξίζει η αγορά του νέου τύπου με 1TB για έναν που αγοράζει PS4 για πρώτη φορά, αν και δεν έχουν και τόσες μεγάλες αλλαγές... Είναι βελτιωμένο σε διάφορους τομείς , απλά χάνει σε έναν.

Δημοσ.

Νομίζω ότι αξίζει η αγορά του νέου τύπου με 1TB για έναν που αγοράζει PS4 για πρώτη φορά, αν και δεν έχουν και τόσες μεγάλες αλλαγές... Είναι βελτιωμένο σε διάφορους τομείς , απλά χάνει σε έναν.
Και εγω προς το καινουργιο κλεινω... Το μονο που σκερφτομαι ειναι το θερμο κλιμα γενικα της ελλαδας! Το καλοκαίρι ας πουμε μην αρχιζει να βουιζει σαν τραινο
Δημοσ.

Και εγω προς το καινουργιο κλεινω... Το μονο που σκερφτομαι ειναι το θερμο κλιμα γενικα της ελλαδας! Το καλοκαίρι ας πουμε μην αρχιζει να βουιζει σαν τραινο

Επειδη ειχα και την παλια, μεχρι που τα εφτυσε ο ανεμιστηρας της αφου εκανε σαν αεροπλανο, η καινουρια ειναι πολυ καλυτερη.

Η θερμοκρασια της συμφωνα με τις μετρησεις ειναι 1-2 βαθμους παραπανω απο την παλια, που δεν το θεωρω προβλημα.

Μην το σκεφτεσαι καν, παρε το νεο μοντελο.

Δημοσ.

Μια ερωτηση προς αυτους που εχουν ps4 cuh-10xx και cuh-11xx και αντιμετωπιζουν προβλημα υπερβολικου θορυβου απο το ps4....

Που εχεται το ps4 ? 

θελω να πω , οταν το ειχα σε ραφι (και πανω και κατω ξυλο) το δικο μου εκανε σαν jet ,  μολις το εβαλα καπου με τπτ απο πανω , δεν εχει βγαλει κιχ

To καθαρισα απο τη σκονη και μια βαση με ανεμιστηρια στη usb δεν ανεβαζει πλέων θερμοκρασία , στην πρωτη ευκαιρια θα του βαλω και καλύτερη  θερμοαγωγιμη πάστα  . Δεν το βάζεις πότε σε κλειστό ράφι  πρέπει να αερίζεται. Και δεν το εχεις ανοιχτο πανω απο μερικες ωρες , μου είχε αναψει οταν ειχα το Βloodborne 12 ωρες σερί  :-D .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...