lak10 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 ευχαριστα νεα o media palyer παιζει πλεον τα παντα δοκιμασα με mkv με εξωτερικους υποτιτλους τους επαιξε μια χαρα πλεον δεν ειναι broken παιζουν μια χαρα ολα αν και δεν ανεφεραν τιποτα το βελτιωσαν
Spartan117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Παίζω NFS beta εδώ και μερικές ώρες και μπορώ να πω πως μου αρέσει μέχρι στιγμής, μοιάζει σαν συνδυασμός NFS underground + ιστορία τύπου Most Wanted. Το customization πολύ καλο επίσης. Ίσως να έχουμε ένα καλο NFS μετά απο αρκετή σαβούρα που φάγαμε. Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2015 από Spartan117
Vassilis_24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Η αμήχανη στιγμή που 80% η πλειοψηφία των καλύτερων παιχνιδιών για τις next gen κονσόλες είναι remaster απο παλιές γενιές. H αμήχανη στιγμή που καταλαβαίνεις ότι αν το ps4 υποστήριζε παιχνίδια του ps3, θα είχε περισσότερες πωλήσεις κονσολών αλλά σχεδόν μηδενικές πωλήσεις παιχνιδιών, πραγματικά η χειρότερη γενιά κονσολών, για κάποιον που δεν παίζει fps όπως εγώ, ενάμισι infamous, 1 until the dawn και εν αναμονή του Uncharted 4, κάτι μου λέει ότι για τα επόμενα 2 χρόνια δε θα χρειαστεί να αλλάξω κονσόλα έως τότε ίσως να έχουν βγει 6-7 παιχνίδια να πω ότι αξίζει τον κόπο να κάνω την κίνηση...
Fulgore Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Και το Final Fantasy 7 παντως βλεπω να βγαινει προς το τελος της ζωης του ps4,αν δεν φαει παλι κανενα delay.
Spartan117 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Το 16 θα έχει Ratchet & Clank, Uncharted 4, The Last Guardian, Horizon, GT7, Gravity Rush 2, Dreams και έχουμε ακόμα PGW και PSX για νέες ανακοινώσεις. Ήδη υπάρχουν game που είναι top tier imo, προσωπικά έχω ξοδέψει τον περισσότερο χρόνο να παίζω Bloodborne και Driveclub στο Ps4. 3
mikele13- Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Διαθεσιμος 1 κωδικος ακομα για Rainbow Six Siege Beta. (3 εδωθησαν) ο ενδιαφερομενος πμ.... ΕDIT---sold out... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2015 από mikele13-
georgekok97 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Παίζω NFS beta εδώ και μερικές ώρες και μπορώ να πω πως μου αρέσει μέχρι στιγμής, μοιάζει σαν συνδυασμός NFS underground + ιστορία τύπου Most Wanted. Το customization πολύ καλο επίσης. Ίσως να έχουμε ένα καλο NFS μετά απο αρκετή σαβούρα που φάγαμε.Ξερεις πως το κατεβαζω ? Επισης , το Tom Clansy's beta ειναι και γ@μω!!! Το επερνα ανετα σε 10 μερες που βγαινει...
JUST-GAMER Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εχει τρελες διαφορες το system update 3 τωρα που ολοι το ειδατε απο πρωτο χερι? Τουλαχιστον οσο αφορα τη σταθεροτητα της κονσολας.
Icecut Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Ξερεις πως το κατεβαζω ? Επισης , το Tom Clansy's beta ειναι και γ@μω!!! Το επερνα ανετα σε 10 μερες που βγαινει... Έχουν στείλει mail για την έναρξη του beta?Πώς το προχωράμε ρε παιδιά?Επίσης nfs bet?Πώς?
mikele13- Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Έχουν στείλει mail για την έναρξη του beta?Πώς το προχωράμε ρε παιδιά?Επίσης nfs bet?Πώς? εχω 1 code για Rainbow Beta,στειλε πμ αν σε ενδιαφερει.... EDIT--- εδωθη.... Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2015 από mikele13-
georgekok97 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Για το NFS beta , κανεις εγγραφη στο site της EA του NFS εκει που λεει beta signup , και *ισως* σε διαλεξουν... Εγω mail δεν εχω παρει ακομα , και δεν βλεπω να παιρνω.
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Τι δώρο platinum μέσα σε μιά μέρα είναι αυτό το "παιχνίδι"; Αν το είχα αγοράσει αντί να το ενοικιάσω θα είχαν σπάσει τα νεύρα μου. Ωραία ταινία though δε λέω. Και το until dawn είναι αντίστοιχης ευκολίας και διάρκειας; Να πάω για ενοικίαση;
broxopios Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Και το until dawn είναι αντίστοιχης ευκολίας και διάρκειας; Να πάω για ενοικίαση; Εγώ και τα 2 τα νοίκιασα από ένα ΣΚ και τα τερμάτισα από 2 φορές. Τα ευχαριστήθηκα με 2,4€ έκαστος. Δεν ξέρω αν αξίζουν για αγορά.
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2015 Εγώ και τα 2 τα νοίκιασα από ένα ΣΚ και τα τερμάτισα από 2 φορές. Τα ευχαριστήθηκα με 2,4€ έκαστος. Δεν ξέρω αν αξίζουν για αγορά. To order ΣΙΓΟΥΡΑ δεν αξίζει για αγορά. Μόνο αν είσαι συλλέκτης. Τώρα το Until dawn δεν εχω ιδέα αλλα για να λές το τερμάτισες σε ένα ΣΚ λογικά και αυτό θα ξεπετιέται γρήγορα. To pstrophies λέει 15 ώρες για plat οπότε εμπρός λοιπόν καλό μου seven.
Προτεινόμενες αναρτήσεις