Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσο ξενέρωτο είναι να βγάζεις ένα game 100% και να μη δίνει platinum. Hell. Να μη δίνει ΚΑΝ gold.

Χθές έβγαλα 100% το Teslagrad, οκ όλα καλά platinum και μερικά gold. (πολύ ωραίο παιχνιδάκι)

Σήμερα είπα να πιάσω το Xeodrifter (όπως καταλαβαίνετε ακόμα με τα παιχνίδια του Plus την βγάζω). Αφού μου έσπασαν τα νεύρα για να βγάλω το τελευταίο boss χωρίς να φάω dmg και να κάνω και το speedrun, συνειδητοποιώ οτι το game έχει μόνο bronze και silver trophies. What the actual fuck. Τουλάχιστον σαν game ήταν ανεκτό με όλο αυτό το metroid στύλ του και για την ώρα που ξόδεψα δεν έκλαψα τη ζωή μου.

Απο ότι βλέπω και το Grow home silver/gold έχει. Πφ. Kappa.

Δημοσ.

Achievement whore κι έτσι;       :P :P :P

Προσπαθώ τελευταία να προσεγγίζω τα παιχνίδια όσο μπορώ για completion. Έτσι τα βλέπω λίγο περισσότερο σε βάθος και ψάχνω τα πάντα. Πολλά games χάνουν πάρα πολύ αν δεν έχεις να κυνηγήσεις ένα achievement. Ας πούμε όταν πρωτοέπαιξα το Ground Zeroes είπα τι είναι αυτη η μλκιάρα που μου πήρε μισή ώρα για να το τελειώσω. Τώρα τελευταία που το ξανάπαιξα, έφαγα καμια 30 ώρες για να κάνω τα πάντα και το game ανέβηκε 3892 σκάλες στην εκτίμηση μου.

Άσε που μπορώ να λέω οτι ξεμπέρδεψα πλήρως με το Χ game και μετά να το πουλάω/ανταλλάσω. Δεν έχω άλλο χώρο για games Seriously.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθεσιμος 1 κωδικος ακομα για Rainbow Six Siege Beta.

(3 εδωθησαν)

ο ενδιαφερομενος πμ.... :-D

Επεξ/σία από mikele13-
  • Like 1
Δημοσ.

ΟΚ τώρα έβαλα πρώτη φορα να δώ το Grow Home. WHAT the fuck is this shit? I mean, μου αρέσουν τα indies τα προτιμώ αποτους περισσότερους ΑΑΑ τίτλους αλλα αυτό είναι σαν κακό alpha version εργασίας σε unity lessons.

• Like 1
Δημοσ.

Στα ποσα παιζει η καλυτερη τιμη psn plus?Στο skroutz ειναι στα 49. Απο κανενα site πιο φθηνα υπαρχει?

Δημοσ.

Η 42w705b ειναι περσινο μοντέλο αλλά έχει το χαμηλότερο input lag μαζί με την 42w829b. Βέβαια το αν δεν είσαι κανένας online competitive gamer, δεν θα κάνει καμια διαφορα απο μια τηλεόραση με 40-50ms input lag και άρα αν έχεις και άλλες απαιτήσεις απο την τηλεόραση θα πρότεινα να ρίξεις εκεί την προσοχή. Άλλωστε το χαμηλό input lag στις τηλεοράσεις ειναι σχεδόν και μόνο για διαφημιστικούς λόγους. Σε fast paced competitive καταστάσεις θα σε περιορίσει το πολύ αργό pixel response πολύ πριν το input lag. Σε τέτοιες καταστάσεις δεν προτειται κάτι άλλο πέρα απο monitor με TN panel (ακόμα και τ με ips panel ένα μόνιτορ θα έχει πολύ πιο γρήγορο pixel response απο va και ips panel τηλεόρασης...) λεπτομερειες βεβαια ψάξε και στα ανάλογα νηματα που σίγουρα θα υπάρχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...