Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά το bundle με το FIFA16 είναι η παλιά έκδοση του PS4 με 1TB στα 399... Το PS4 1TB με 409 είναι η καινούργια; http://www.public.gr/product/gaming/consoles/ps4/sony-playstation-4-1tb-ultimate-player-edition/prod7810899pp/

Η προσφορα που δινουν ολοι δεν ειναι ακριβως bundle. To FIFA16 δεν ειναι μεσα στο κουτι του PS4, αλλα δινεται ξεχωριστα.

Εγω που το ρωτησα και στο Πλαισιο εχουνε το νεο μοντελο CUH-1216.

Δημοσ.

Η προσφορα που δινουν ολοι δεν ειναι ακριβως bundle. To FIFA16 δεν ειναι μεσα στο κουτι του PS4, αλλα δινεται ξεχωριστα.

Εγω που το ρωτησα και στο Πλαισιο εχουνε το νεο μοντελο CUH-1216.

Μπορεί κάποιος που αγόρασε αυτό η από Πλαίσιο η από άλλο ελληνικό κατάστημα να το επιβεβαιώσει; Γιατί όλοι οι παραπάνω λένε ότι το μοντελο 1TB είναι το παλιό...

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος που αγόρασε αυτό η από Πλαίσιο η από άλλο ελληνικό κατάστημα να το επιβεβαιώσει; Γιατί όλοι οι παραπάνω λένε ότι το μοντελο 1TB είναι το παλιό...

Ηδη το εγραψε καποιος πιο πριν, οτι το 1ΤΒ που πηρε με FIFA16 απο Γερμανο ηταν το νεο μοντελο.

Και απο Πλαισιο μου το επιβεβαιωσαν και θα το παρω το απογευμα.

Δημοσ.

Ηδη το εγραψε καποιος πιο πριν, οτι το 1ΤΒ που πηρε με FIFA16 απο Γερμανο ηταν το νεο μοντελο.

Και απο Πλαισιο μου το επιβεβαιωσαν και θα το παρω το απογευμα.

Κατάλαβα...Έχει κανένας καμμιά πληροφορία από Public;;

Λόγω του ότι με πιστωτική go έχει bonus πόντους το 10% ..δηλάδη δινεις 399 (με FIFA16) και έχεις 39,99 ευρώ σε πόντους

Δημοσ.

Τα ακουστικά σίγουρα, το mic ίσως. Στο Dualshock 4 το κανεις plug.

το θέμα είναι το MIC.

ψάχνω να αγοράσω κάποιο μικρόφωνο HEADSET για το ps4 αλλα δεν ξέρω ποιο θα είναι συμβατό.

καμία πρόταση?

Δημοσ.

το θέμα είναι το MIC.

ψάχνω να αγοράσω κάποιο μικρόφωνο HEADSET για το ps4 αλλα δεν ξέρω ποιο θα είναι συμβατό.

καμία πρόταση?

Το μικρόφωνο που βρίσκεται επάνω στο καλώδιο των ακουστικών, φροντίζει ώστε ο συνομιλητής σας να σας ακούει δυνατά και καθαρά όσο βρίσκεστε σε κίνηση.

Αυτό γράφει στο site. Άρα μάλλον θα δουλεύει αλλά εστιάζω στο αν έχει διακόπτη ώστε να απομονώνεις το μικρόφωνο ( σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις πάυση και να μην μιλάς ).

Υ.Γ Review που βρήκα στην τύχη από γειτονικό site  http://www.myphone.gr/d/crystal-audio/mic300-over-ear-headset.239/hands-on/

Δημοσ.

το θέμα είναι το MIC.

καμία πρόταση?

Το Ds4 κανονικά δέχεται mic από ακουστικά, πχ εμενα τα kraken της razer δουλεύουν κανονικά.

Δημοσ.

Παιδια θελω γνώμη για borderlands handsome collections.Ακουσα οτι ειναι masterpiece αλλα θέλει παρέα για να το προχωρας.Λιγα λογια για το game αν μπορει καποιος.Απο τα reviews μου φανηκε καπως.

Επισης, το Alien:Isolation να το παιξω σε ps4 ή pc?

Δημοσ.

<p>Για να δωσω μια πληροφορία για το ποιο μοντέλο με 1 TB κυκλοφορει σε ελληνικά καταστήματα και σε επιτόπου έρευνα στο mall σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο, public ... στα περισσότερα που κοίταξα στο ράφι υπήρχε το 1116. Μόνο 1 στα 10 που κοίταξα ήταν το 1216 και ήταν στο πλαίσιο και μάλιστα ήταν δίπλα δίπλα με το παλιό μοντέλο στο ίδιο ράφι</p>

Δημοσ.

<p>Για να δωσω μια πληροφορία για το ποιο μοντέλο με 1 TB κυκλοφορει σε ελληνικά καταστήματα και σε επιτόπου έρευνα στο mall σε Πλαίσιο, Κωτσόβολο, public ... στα περισσότερα που κοίταξα στο ράφι υπήρχε το 1116. Μόνο 1 στα 10 που κοίταξα ήταν το 1216 και ήταν στο πλαίσιο και μάλιστα ήταν δίπλα δίπλα με το παλιό μοντέλο στο ίδιο ράφι</p>

Ξαναλεω: Εγω το πηρα με fifa 16 απο Γερμανο στην Πατρα και ειναι το καινουριο. Πιστευω μαλιστα οτι οσα ειχαν σε αυτη την προσφορα ειναι τα καινουρια γιατι μολις τους ειχαν ερθει οταν πηγα το Σαββατο αρα θα ναι λογικα ιδια παρτιδα.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...