Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...ή αλλιως αυτο που γινεται παντα σε καθε νεα γενια και δεν αφορα μονο το ps4(που επειδη μιλαει για αυτο σου φαινεται μαλακια).

πχ Shenmue(Dreamcast) στην προηγουμενη,GeoW(360) στην παρουσα και παει λεγοντας.

Το year's to come ειναι υπερβολη αν εννοει πολλα χρονια.

Καταρχην εγω χαρακτηρισα το σχολιο του συγκεκριμενου τυπου σαν μαλακια και δεν αναφερα οτιδηποτε για το Ps4 γιαυτο λοιπον τσαμπα μου συγχιζεσαι αναγνωρισμενο sony fanboy.

Απο εκει και περα το PC ηταν,ειναι και θα ειναι τεχνολογικα ανωτερο απο οποιαδηποτε κονσολα οτι και να λενε οι πληρωμενοι developers και οι εμμισθοι υπαλληλοι των εταιριων που φτιαχνουν τις κονσολες...

Υ.Γ

Και για να προλαβω και τα υπολοιπα fanboys απο τις 3 κονσολοεταιριες μακραν πιο πολλα υποσχομενη ειναι η κονσολιτσα της Sony αν και βεβαια ΕΠΙΣΗΜΑ δεν εχουμε δει ακομα αυτη της Microsoft.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης

KYRIAKOS_GKLEZAKOS

Καταρχην γουσταρω sony και το εχω πει απειρες φορες.Δεν κρυβομαι.Δεν με αποκαλυψες.lol.Εσυ ομως που απο το 2005 εισαι πρωτος σε αρνητικα για την sony,μην μου το παιζεις αντικειμενικος plz.

Αν το νεο ηταν για το 720 ,δεν θα εγραφες τιποτα.

Τωρα για το θεμα συζητησης σου απαντησα τι πιστευω εγω γενικα για το τι ισχυει ,οχι μονο για κονσολα της sony.Τα παραδειγματα ηταν για αλλες κονσολες.

Κρατάτε μικρό καλάθι εγώ λέω, γιατί έχουμε προϊστορία σε παπάτζες...

Αυτο που λεει ο skanjos ΑΝ δεν κανω λαθος το ειχε γραψει ενας ανεξαρτητος dev στο b3d(οχι απο sony ουτε ηταν PR ανακοινωση).

Μικρο καλαθι παντα κραταω αν θες την αποψη μου,αλλα αυτη τη φορα μεγαλυτερο για καποιους λογους.

Εγω παλι -ειδικα- για αυτην την νεα γενια κραταω μικροτερο καλαθι. Αρκετα μικροτερο θα ελεγα και ναι εχω τους λογους μου. Για την Sony ειδικα που ποτε δεν καταφερε να κρατησει ενα στανταρ σε αυτα που εκανε κραταω ακομα μικροτερο και απο αυτο που κραταω για την MS. Οι πιθανοτητες να με εκπληξει ευχαριστα αυτη τη φορα ειναι ποιο λιγες και απο τις φορες που πιστεψα οτι καποια στιγμη θα ανακοινωνε κυκλοφορια για το Last guardian.

Ακομα χειροτερα περιμενω να βγαλει Χ αριθμο υπηρεσιων και features για την νεα κονσολα της και σιγα σιγα να τα αφαιρει το ενα πισω απο το αλλο για τον οποιονδηποτε δικο της λογο ή οπως κανει παντα να τα αφησει στη μοιρα τους χωρις την παραμικρη προσοχη. Ολα αυτα δεν θα ειχαν και τοση σημασια αν πλασαρε την κονσολα της απλα σαν μια παιχνιδομηχανη αλλα επιδη και η Sony και η MS κοιτανε να φτιαξουν ενα μηχανημα που θα πιασει κεντρικο ρολο στο σαλονι σου τοτε θα "δικαστουν" και με αυτα τα κριτηρια.

• Like 1

Επισκέπτης

Οχι τοσο για αυτο,οσο γιατι μου φανηκε η περισσοτερο μετρημενη και ειλικρινης παρουσιαση της sony.Ειδικα σε συγκριση με την πρωτη του ps3 ,ειναι η μερα με την νυχτα.

Αυτό είναι αλήθεια. Το μόνο που με έκανε να σηκώσω το φρύδι ήταν αυτά περί Gaikai και υποστήριξης παλιών παιχνιδιών μέσω streaming. Στην καλύτερη περιμένω κατά περιπτώσεις conversions και να τα πουλάνε εκ νέου στο PSN, όπως κάνουν τώρα με τα PS1/2 παιχνίδια. 

Στη χειρότερη θα είναι ένα streaming σύστημα που θα μισοδουλεύει μόνο σε 2-3 χώρες.

Τα υπόλοιπα όλα τα βρήκα αρκετά προσγειωμένα. 

Εντάξει, λίγο after-touch στα βίντεο και στις φωτογραφίες που έδωσαν μετά στάνταρ θα έπαιξε (ΑΑ επιπέδων που ίσως να μην έχουν τα παιχνίδια, ας πούμε), αλλά αυτά είναι αναμενόμενα, και δεν είναι τίποτα μπροστά στις παλιές ταρζανιές της Sony.

E ειλικρινης με το Demo του Deep Down δε μπορεις να την πεις κιολας. (μακαρι να ειναι ετσι το τελικο αποτελεσμα, αλλα πολυ χλωμο).

Ηταν και λιγο ξερασμα στην αρχη με τα περι textures, pixels κτλ.

Eυτυχως σωθηκε με το νεο Demo του Watchdogs, που και γι' αυτο μετα ειπωθηκε οτι τελικα δε τρεχει στο PS4, αλλα σε PC με παρομοια χαρακτηριστικα με αυτα του PS4.

PDS13 said :Καταρχην γουσταρω να χακαρω $ony και το εχω πει απειρες φορες.Δεν κρυβομαι.

Φιξ'ντ! Μπρινγκ ιτ ον $ony! Διοτι με αυτην την αρχιτεκτονικη δεν σε σωνει ουτε always online drm..

Επισκέπτης

@hollow_83

Παμε αλλη μια. :P

Εγραψα:

''Οχι τοσο για αυτο,οσο γιατι μου φανηκε η ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ μετρημενη και ειλικρινης παρουσιαση της sony.Ειδικα σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ με την πρωτη του ps3 ,ειναι η μερα με την νυχτα''

Εδειξε ετοιμα παιχνιδια με γραφικα απο το συστημα.Μιλαω για την sony.

2005.Mουφα βιντεο του Killzone3-->2013 σχεδον ετοιμο killzone4 και πραγματικο gameplay απο αυτο.

2005.Μουφα βιντεο του motorstorm--->2013 Πραγματικο gameplay του driveclub απο το ιδιο studio.

Infamous το ιδιο.

Τωρα αν καποιοι ειχαν να δειξουν watch dogs σε pc και CG(Deep Down),αυτα εδειξαν.Εγω για την sony μιλησα και η διαφορα με το παρελθον ειναι τεραστια.

fearwhatnow.

Το εχω ξαναπει.Η γκρινια των pc gamers ειναι σχεδον το σημα κατατεθεν καθε νεας γενιας.Ολα τους φταινε. :P

1000e μηχανημα δεν μπορει να υπαρξει,το ξερουν αλλα πρεπει να γκρινιαξουν.''Να μας προσγειωσουν στην πραγματικοτητα''Στην πραγματικοτητα ομως μισουν την νεα γενια.

Μια βολτα σε neogaf και σε αλλα φορουμς σε πειθει και δεν σε αφηνει να εχεις διαφορετικη αποψη.

@hollow_83

Παμε αλλη μια. :PΕδειξε ετοιμα παιχνιδια με γραφικα απο το συστημα.Μιλαω για την sony.

2005.Mουφα βιντεο του Killzone3-->2013 σχεδον ετοιμο killzone4 και πραγματικο gameplay απο αυτο.

2005.Μουφα βιντεο του motorstorm--->2013 Πραγματικο gameplay του driveclub απο το ιδιο studio.

Infamous το ιδιο.

Τωρα αν οι αλλοι ειχαν να δειξουν watch dogs σε pc και CG(Deep Down),αυτα εδειξαν.Εγω για την sony μιλησα και η διαφορα με το παρελθον ειναι τεραστια.

fearwhatnow.

Το εχω ξαναπει.Η γκρινια των pc gamers ειναι σχεδον το σημα κατατεθεν καθε νεας γενιας.Ολα τους φταινε. :P

Mου δινει νεα κινητρα η $ony..  :devil:

• Like 1

Επισκέπτης

Mου δινει νεα κινητρα η $ony..  :devil:

Που ειναι και δεν τα βλεπω? :P:P

Tεσπα ,για μενα δεν τους παιρνει πλεον για μουφες.Θα περιοριστουν στο ελαχιστο σε συγκριση με το παρελθον.Και μιλαω και για την MS.

Που ειναι και δεν τα βλεπω? :P:P

Tεσπα ,για μενα δεν τους παιρνει πλεον για μουφες.Θα περιοριστουν στο ελαχιστο σε συγκριση με το παρελθον.Και μιλαω και για την MS.

Εξαρταται τι θεωρει ο καθενας μουφες. Θα υπαρχουν παιχνιδια που θα ειναι χαρμα οφθαλμων και θα υπαρχουν και εκεινα που δεν θα βλεπονται. Αυτο ειναι σιγουρο. Το gameplay ειναι αλλου παπα ευαγγελιο. 

Για εμενα π.χ. μουφα θα ειναι να επικεντρωθουν και η κονσολα και τα παιχνιδια στην αρρωστια/αποχαυνωση που λεγεται social media. Βλεπε Fifa 14.. Μουφα θα ειναι η επιλογη protection, η μη συμβατοτητα κ.α. 

Επισκέπτης

Οταν ελεγα μουφες,εννουσα υπερβολες ή ψεμματα.

Σε αυτα που λες δεν διαφωνω.

Ουτως αλλως ο κοσμος πλεον δε ψαρωνει.

Ηδη με το ζορι εχουν την πρωτη θεση, και η MS εχει ανεβει απειλιτικα ψηλα.

Για το infamous δε ξερω κατα ποσο εδειξαν βιντεο απο internal game. Πιο πολυ για CG μου φανηκε.

Anyway προφανως και θα εχουμε τρελα γραφικα στα παιχνιδια αυτο δε το αρνηται κανεις.

Ακομα και το Killzone 2 και οχι του 3 ηταν παρα πολυ κοντα στο CG που εδειξαν. Απλα επρεπε εξαρχης να πουν μαγκες με το CG σας δειχνουμε τι οπτικο ταργκετ εχουμε.

Επισκέπτης

Για το infamous ειπαν στο Twitter οτι ειχε gameplay μεσα το video.

Το killzone του 2005 για μενα ειναι απιαστο τεχνικα.

Αλλα μαγκια τους που καταφεραν να φαινεται οτι πλησιαζει και τελικα αυτο ειναι που μετραει.Αλλα τα ψεμματα ηταν ψεμματα.Hταν το μεγαλυτερο φαουλ της sony τοτε,γιατι αν θυμαμαι καλα ειπαν οτι τρεχει σε ps3.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...