Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το 1200 έχει 8 chips GDDR5 (1GB έκαστο), ενώ τα προηγούμενα έχουν 16 τσιπάκια μνήμης (512MB έκαστο).

Από εκεί προέρχεται η αισθητή διαφορά στην κατανάλωση, θερμοκρασία και θόρυβο...

Εδώ έχει φωτό του νέου motherboard: http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-2015-new-ps4-hardware-is-quieter-cooler-and-more-power-efficient-blog

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω έκανα πολύ καλά που τελικά "άντεξα" και δεν πήρα PS4 για το bloodborne αμέσως (αναγκαστικά "άντεξα" βέβαια αλλά...) και από ότι βλέπω καλά έκανα. Θα τσιμπήσω εν καιρό αυτήν την έκδοση κατά τις γιορτές παρέα με το Bloodborne. 

Δημοσ.

Νομίζω έκανα πολύ καλά που τελικά "άντεξα" και δεν πήρα PS4 για το bloodborne αμέσως (αναγκαστικά "άντεξα" βέβαια αλλά...) και από ότι βλέπω καλά έκανα. Θα τσιμπήσω εν καιρό αυτήν την έκδοση κατά τις γιορτές παρέα με το Bloodborne. 

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά τι γίνεται αν πάμε στην δραχμή και τριπλασιαστούν οι τιμές; :P

IMHO, αν θες να το πάρεις τώρα, παρ' το... δεν ξέρουμε καν πότε και αν θα γίνει η επόμενη εισαγωγή.

Δημοσ.

Καταλαβαίνω το σκεπτικό σου, αλλά τι γίνεται αν πάμε στην δραχμή και τριπλασιαστούν οι τιμές; :P

το τελευταίο που θα σε νoιάζει τοτε θα ειναι το ps4.

Δημοσ.

Αυτες τις μερες ειμαι χωρις PS4 μιας και τα εφτυσε το ανεμιστηρακι του και το πηγα στο σερβις (εντος εγγυησης).

Μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση (λογικα με refurbished) αλλα δεν εχουν κανενα αυτη τη στιγμη, κι οτι πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 10 μερες (και βλεπουμε).

Ειναι κανεις αλλος ατυχος με PS4 στο σερβις (στην Cometron) ? Του εχουν πει τα ιδια??

Ειχε κανεις καμια προσφατη εμπειρια αντιακταστασης PS4 ??

Φανταζομαι βεβαια οτι αυτη την περιοδο σημαντικο ρολο παιζουν και τα capital controls.

Δημοσ.

Μίλαγα με ένα μαγζί χθες, και μου έλεγε ότι έχουν φοβερό πρόβλημα με τη σονυ ελλάς, και αυτό γιατί η σόνυ ευρώπης έχει κόψει την υποσήριξη.ενδεικτικά θέλουν να αγοράσουν κάρτες για psn και δεν υπάρχει στοκ στο ελλαδιστάν.

δεν με ενημέρωσε βεβαια αν και στο hardware η σονυ ευρώπης ακολουθεί την ίδια τακτική.

Δημοσ.

Παιδια με το driveclub τι γινετε? στην αρχη ακουσα οτι ειχε προβληματα αλλα πλεον με τα update εγινε ενα ωραιο arcade racing game. Η ερωτηση μου ειναι εαν το αγορασω τωρα, αυτα τα update θα υπαρχουνε πανω στο CD ή θα πρεπει να περιμενω να κατεβουν οταν βαλω το disc μεσα στην κονσολα?Υπαρχει τροπος να δω ποια εκδοση ειναι?

Δημοσ.

Αυτες τις μερες ειμαι χωρις PS4 μιας και τα εφτυσε το ανεμιστηρακι του και το πηγα στο σερβις (εντος εγγυησης).

Μου ειπαν οτι θα γινει αντικατασταση (λογικα με refurbished) αλλα δεν εχουν κανενα αυτη τη στιγμη, κι οτι πρεπει να περιμενω τουλαχιστον 10 μερες (και βλεπουμε).

Ειναι κανεις αλλος ατυχος με PS4 στο σερβις (στην Cometron) ? Του εχουν πει τα ιδια??

Ειχε κανεις καμια προσφατη εμπειρια αντιακταστασης PS4 ??

Φανταζομαι βεβαια οτι αυτη την περιοδο σημαντικο ρολο παιζουν και τα capital controls.

στις 18 Αυγουστου παρεδωσα χειριστηριο ps4 για αλλαγη 

με καινουριο και ειμαι ακομα στο περιμενε...

δεν ειχαν στοκ μου ειπε...

Δημοσ.

Παιδια με το driveclub τι γινετε? στην αρχη ακουσα οτι ειχε προβληματα αλλα πλεον με τα update εγινε ενα ωραιο arcade racing game. Η ερωτηση μου ειναι εαν το αγορασω τωρα, αυτα τα update θα υπαρχουνε πανω στο CD ή θα πρεπει να περιμενω να κατεβουν οταν βαλω το disc μεσα στην κονσολα?Υπαρχει τροπος να δω ποια εκδοση ειναι?

Άμα είσαι PS+ μέλος δοκίμασε το, έχει μια free έκδοση που μπορείς να τσεκάρεις αρκετές πιστες/αμάξια. Άμα σου αρέσει δεν το συζητώ καν

Για 28 ευρώ έχει ατελειωτο content.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται για το Mad Max, σήμερα έγινε κανονικά η παραλαβή (πλαίσιο).

Υπάρχει και για PS4, και για Xbox One.

Δημοσ.

Άμα είσαι PS+ μέλος δοκίμασε το, έχει μια free έκδοση που μπορείς να τσεκάρεις αρκετές πιστες/αμάξια. Άμα σου αρέσει δεν το συζητώ καν

Για 28 ευρώ έχει ατελειωτο content.

Θα ηθελα retail εκδοση, μιας και σε δυο "μεγαλα" καταστηματα υπαρχει στα 21 ευρω.

Δημοσ.

Στο public μεχρι χθες ειχε 4-5 διαθεσιμα πακετα για την κονσολα και σημερα εχει μολις ενα. Μειωνεται το στοκ ή ετοιμαζουν καινουρια?

Δημοσ.

20 ευρώ παίρνεις μαζί και το season pass όμως. Το season pass αξίζει με τα χίλια imo.

Ότι αξίζει δεν ύπαρχει αμφιβολία απλά όπως ανέφερα, γουστάρω τα retail. :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...