JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μαλλον για προπερσι εννοεις γιατι περισυ δεν βγηκε ποτε ετησια συνδρομη με 30 ευρω.
kostiger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Περισυ τον Ιανουαριο, αρχες '14, ειχε παιξει αυτη η προσφορα αν θυμαμαι καλα...
broxopios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Περισυ τον Ιανουαριο, αρχες '14, ειχε παιξει αυτη η προσφορα αν θυμαμαι καλα... Εγώ πέρυσι τον Μάρτιο είχα αγοράσει 2 κάρτες των 30€. Από τότε δεν ξαναείδα παρόμοια προσφορά. 1
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Η μονη προσφορα που εκανε περισυ η sony για τις καρτες συνδρομης psn+ ηταν μονο στις 3μηνες οχι στις ετησιες, Μηπως τα εχετε μπερδεψει λιγο?
kostiger Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Tιποτα δεν εχω μπερδεψει. Στις 5/2/14 ενεργοποιησα ps plus card 1 ετους, την οποια ειχα αγορασει μια-δυο μερες νωριτερα, εναντι του συγκεκριμενου αντιτιμου. Ηταν μερος προωθητικης καμπανιας της Σονυ που αφορουσε τοσο στις τριμηνιαιες, οσο και στις ετησιες συνδρομες. Εκεινη την περιοδο μαλιστα, τα παιχνιδια που προσφερονταν ηταν υψηλοτατου επιπεδου. Χαρακτηριστικα θα αναφερω οτι τοτε μεταξυ των παιχνιδιων που ειχαν δοθει, ηταν το Outlast για το PS4 και το Bioshock Infinite gia to 3... Θα μπορουσε να το πεις και Δουρειο Ιππο... 1
labrosviz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Ρε παιδιά μια ερώτηση που βλέπουμε μέχρι ποτέ έχουμε συνδρομή στο ps plus?εχω ψάξει παντού και δεν το βλεπω
broxopios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Η μονη προσφορα που εκανε περισυ η sony για τις καρτες συνδρομης psn+ ηταν μονο στις 3μηνες οχι στις ετησιες, Μηπως τα εχετε μπερδεψει λιγο? Γιατί να τα έχουμε μπερδέψει? Κανονικά ετήσιες στα 30€. Μην ξεχνάς ότι σε κάποια καταστήματα είχαν μείνει στοκ και κράτησαν την προσφορά μέχρι τέλος αποθεμάτων.
mtzs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Γιατί να τα έχουμε μπερδέψει? Κανονικά ετήσιες στα 30€. Μην ξεχνάς ότι σε κάποια καταστήματα είχαν μείνει στοκ και κράτησαν την προσφορά μέχρι τέλος αποθεμάτων. Συμφωνω και επαυξανω. Ηταν προωθητικη ενεργεια της μαμας Sony επι τη ελευση του PS4. Ξεκινησε τελος γεναρη 14 (λιγο μετα το PS4 launch) και διηρκεσε εως και μαρτιο οπου εβρισκες χαλαρα καρτες ετησιες με 30 ευρω σε οσους ειχαν στοκ. Ακομη και στα μεγαλα plaisio, public τοσο ειχε. Εγω ειχα παρει 2. ημερομηνια ληξης αναγραφοταν εως και Δεκεμβριο/2015.
takisdemi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μου είπαν στα bublic ότι αν είμαι εντός εγγύησης μπορώ να κάνω επέκταση την κονσόλα.48€ για 3 χρόνια.Μου είπαν σε περίπτωση που χαλάσει και δεν φτιάχνει κάνουν αντικατάσταση με νέα κονσόλα.Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος αλλά ακούγεται καλό και σκέφτομαι να το κάνω.
bladegld Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μου είπαν στα bublic ότι αν είμαι εντός εγγύησης μπορώ να κάνω επέκταση την κονσόλα.48€ για 3 χρόνια.Μου είπαν σε περίπτωση που χαλάσει και δεν φτιάχνει κάνουν αντικατάσταση με νέα κονσόλα.Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος αλλά ακούγεται καλό και σκέφτομαι να το κάνω. Nα το κάνεις ! Κατά την άποψη μου αξίζει . Εγώ πήγα το χαλασμένο ps4 μου στα public και μέσα σε 2 μέρες μου έφεραν καινούριο . Ούτε θέλω να σκεφτομαι τι θα γινόταν αν δεν είχα επέκταση εγγυησης και έπρεπε να το στείλω στο service της sony .
JUST-GAMER Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Για εμενα προσωπικα οποιοδηποτε πακετο επεκτασης εγγυησης ειναι απλα κοροιδια για να σου παιρνουν τα λεφτα γιατι αν σου τυχει κατι στο οποιοδηποτε προιον σε κανει μπαλακι ο ενας(Μαγαζι αγορας προιοντος) στον αλλον(Εταιρια κατασκευης προιοντος)
gRim Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Nα το κάνεις ! Κατά την άποψη μου αξίζει . Εγώ πήγα το χαλασμένο ps4 μου στα public και μέσα σε 2 μέρες μου έφεραν καινούριο . Ούτε θέλω να σκεφτομαι τι θα γινόταν αν δεν είχα επέκταση εγγυησης και έπρεπε να το στείλω στο service της sony . Κι εγώ έχω επέκταση εγγύησης από το public αλλά μου είπαν σε περίπτωση που εμφανίσει πρόβλημα το στέλνουν sony άρα παίρνω ανακατασκευασμένο. Είσαι σίγουρος ότι πήρες καινούργιο; Τι πρόβλημα σου είχε εμφανίσει;
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά μου είπαν στα bublic ότι αν είμαι εντός εγγύησης μπορώ να κάνω επέκταση την κονσόλα.48€ για 3 χρόνια.Μου είπαν σε περίπτωση που χαλάσει και δεν φτιάχνει κάνουν αντικατάσταση με νέα κονσόλα.Δεν ξέρω αν το έχει κάνει κάποιος αλλά ακούγεται καλό και σκέφτομαι να το κάνω. 48ευρω για 3 χρονια τι ακριβως σημαινει ομως???Σημαινει 2χρονια+3χρονια???1χρονο+3χρονια??1χρονο+2χρονια?? Περιττο να πω οτι εγγυησεις που σου χρεωνουν τον δευτερο χρονο θεωρουνται παρανομες κανονικα λογω των γνωστων περι αγορων απο χωρες της EE(οσο ειμαστε ακομα σε αυτην ) 2
takisdemi Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 48ευρω για 3 χρονια τι ακριβως σημαινει ομως???Σημαινει 2χρονια+3χρονια???1χρονο+3χρονια??1χρονο+2χρονια?? Περιττο να πω οτι εγγυησεις που σου χρεωνουν τον δευτερο χρονο θεωρουνται παρανομες κανονικα λογω των γνωστων περι αγορων απο χωρες της EE(οσο ειμαστε ακομα σε αυτην ) μου είπαν επέκταση μετά το πέρας της εργοστασιακης που δίνει η σονυ. Εγγράφως λέει αναλαμβάνει μετά το κατάστημα σε ότι πάθει η κονσόλα, τουλάχιστον έτσι μου είπαν.
Fulgore Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εχει γινει γενικα μεγαλη κουβεντα και στην Ελλαδα αλλα και στην Ευρωπη με το ολο 1 χρονος εγγυηση που λενε τα καταστηματα και 2 χρονια εγγυηση για αγορες προιοντων εντως ΕΕ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις