Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Fulgore ξέρω ότι δεν βγήκε ακόμα ή συλλεκτικη. Ή αλήθεια είναι πως δε θα έπαιρνα ps4 ακόμα αλλά επειδή την λατρεψα την limited θέλω να την πάρω.

Δημοσ.

Φοβερή η τηλεορασαρα. Εγώ έχω την 48η6200. Χαίρεσαι την κονσόλα όσο ποτέ με μια μεγάλη τηλεόραση και ένα πολύ καλό ηχοσυστημα. Άλλο επίπεδο εμπειρίας εντελώς!

• Like 1
Δημοσ.

promo cd...Επεσε στα χερια μου το Pro 2015 σε promo..να το βαλω να παιξει?υπ[αρχει περιπτωση να χαλασει κατι?Εγω που μιλησα με ενα φιλο μου μου ειπε οτι δεν εχει καποια διαφορα το προμο απο το κανονικο,περιλαμβανει οτι εχει το κανονικο δηλαδη και Online και ολα να παιζω διπλο απλα το βγαζουν καποιες εταιριες για ανταγωνισμο και οτι δνε πωλειται..ισχυει?δηλαδη εχει οτι εχει το κανονικο Cd?υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο θεμα με το  ps αργοτερα?

Δημοσ.

Πρόσφατα πήρα ps4.

ειχα Xbox και αγόραζα συνδρομές από ebay που ήταν euro region.

στο psn ισχύει το ίδιο μπορώ να πάρω από Γερμανό ή Άγγλο πωλητή και να την βάλω στον ελληνικό μου λογαριασμό?

ευχαριστώ..

Δημοσ.

Και επίσης απο που παίρνουμε το πιο φθηνό ps plus πλέον; (πέρα απο το 30ρι που βγάζουν οι δικοί μας μια στο τόσο).

Υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το ps4 για twitch player; Βλέπω οτι το xbone έχει ένα πάρα πολύ βολικό twitch app και το έχω λιώσει. Παίζει να έχω γράψει περισσότερες ώρες εκεί παρά στα games. Ψάχνοντας είδα οτι δεν υπάρχει official twitch app για ps4 (περίεργο μια και το ps4 streaming είναι μέσω twitch). Απο το browser παλεύεται η δύσκολα; Κάπου είδα οτι είχε memory issues μετά απο κάποια στιγμή. Τι παίζει;

• Like 1
Δημοσ.

Ποιος βγαζει 30Ε το ps plus για ενα χρονο?

Πέρσι είχαν βγάλει public/plaisio. Πιστεύω και φέτος κάποια στιγμή θα το δούμε. Όπως και να'χει κρατάω το live μου με 25€ till then και λέω και ευχαριστώ :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...