Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αθλια η επιλογη των δωρεαν παιχνιδιων του ps plus για τον Σεπτεμβρη

http://blog.eu.playstation.com/2015/08/24/playstation-plus-in-september-grow-home-super-time-force-ultra-twisted-metal/

1st September: Grow Home (PS4)
1st September: Super Time Force Ultra (PS4 and PS Vita)
1st September: Twisted Metal (PS3)
1st September: Teslagrad (PS4 and PS3)
1st September: La-Mulana EX (PS Vita)
1st September: Xeodrifter (PS4 and PS Vita)

κριμα

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Οσο το εχω παιξει με εχει διχασει.

Εχει ωραια concept αλλα για παιχνιδι του ειδους το σεναριο (σιχαινομαι τα κακα b-movie horror flicks), η ηθοποιία και το κακο facial animation (πολυ uncanny valley) χαλανε - για μενα παντα- την ατμοσφαιρα.

Τα γραφικα ειναι αρκετα καλα στο πλήθος τους, ο ήχος στο συνολο του πολυ καλος και εχει και μερικα cheap jump scares που δουλευουν πολυ καλα.

Love or hate παιχνιδι, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν φτανει το Heavyrain. Απλα έχουν κοινο ειδος gameplay, τπτ παραπανω.

μιας που δεν εχουμε Ps4, ας δουμε το walkthrough αυτου του, εξαιρετικότατου, game

=]

τελικα δεν ειναι και τοσο καλο...

:(

Οσο το εχω παιξει με εχει διχασει.

Εχει ωραια concept αλλα για παιχνιδι του ειδους το σεναριο (σιχαινομαι τα κακα b-movie horror flicks), η ηθοποιία και το κακο facial animation (πολυ uncanny valley) χαλανε - για μενα παντα- την ατμοσφαιρα.

Τα γραφικα ειναι αρκετα καλα στο πλήθος τους, ο ήχος στο συνολο του πολυ καλος και εχει και μερικα cheap jump scares που δουλευουν πολυ καλα.

Love or hate παιχνιδι, αλλα σε καμμια περιπτωση δεν φτανει το Heavyrain. Απλα έχουν κοινο ειδος gameplay, τπτ παραπανω.

βασικα εκει ειναι το προβλημα

παιδια καλημερα γνωριζει κανεις αν εχει βγει το παιχνιδι στα seven spots το εχει νοικιασει καποιος

Αν λες για το Until Dawn, χθες που πήρα δε το είχαν φέρει. Το περιμένουν μέσα στις επόμενες μέρες μου είπαν. Στα seven Τρικάλων αναφέρομαι. 

Καλημέρα παιδιά μολις εκανα παραγγελία ps4 απο κωτσοβολο.στα 409 ευρω σε λευκό χρώμα με 2 games δώρο,driveclub και the order και ήθελα να μου πείτε γνώμες για τα 2 games.ευχαριστώ πολυ guys

Καλημέρα παιδιά μολις εκανα παραγγελία ps4 απο κωτσοβολο.στα 409 ευρω σε λευκό χρώμα με 2 games δώρο,driveclub και the order και ήθελα να μου πείτε γνώμες για τα 2 games.ευχαριστώ πολυ guys

Το Driveclub προσωπικά μου αρέσει παρα πολύ, άμα σου αρέσει το gameplay του μπορείς να ξοδέψεις αρκετές ώρες, ένα θετικό ότι έχει και γραφικαρες. Το The Order έχει και αυτό γραφικαρες αλλα σαν παιχνίδι δεν μου άρεσε η ισορροπία shooting και quick time events. Δεν νομίζω να σε ξετρελάνει αλλα τουλάχιστον παίξτο για το story/γραφικά/ήχο. Ένα που πρέπει να πάρεις είναι το The Last of Us remastered άμα δεν το έχεις παίξει στο Ps3.

• Like 1

Το Driveclub προσωπικά μου αρέσει παρα πολύ, άμα σου αρέσει το gameplay του μπορείς να ξοδέψεις αρκετές ώρες, ένα θετικό ότι έχει και γραφικαρες. Το The Order έχει και αυτό γραφικαρες αλλα σαν παιχνίδι δεν μου άρεσε η ισορροπία shooting και quick time events. Δεν νομίζω να σε ξετρελάνει αλλα τουλάχιστον παίξτο για το story/γραφικά/ήχο. Ένα που πρέπει να πάρεις είναι το The Last of Us remastered άμα δεν το έχεις παίξει στο Ps3.

Σε ευχαριστώ πολυ φιλε μου!!Σίγουρα θα παρω το the last of us,αλλα νομιζω πρώτο θελω το bloodborne.....

Παιδιά δεν βρίσκω θέμα να μιλάει κανείς για το ffxiv..αξίζει να προτιμήσω την έκδοση του για ps4 αντι για pc?

Αν εισαι fan τοτε ναι.

Στο λεω γιατι εχω φιλο που ειναι καθημερινα μεσα στο ps4 πλεον.

Εγω ειμαι fan αλλα των offline ff, οποτε ουτε pc ουτε ps4 αγγιζω ffxiv.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...