Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ευχαριστώ για την απάντηση Fulgore. Δεν είχα δει ότι είχε βγει για λίγο αλλιώς θα την είχα τσιμπησει. Κρίμα.

Οχι δεν καταλαβες. Η κονσολα υποτιθεται ειναι να βγει τωρα το Σεπτεμβριο λογω και την κυκλοφοριας του παιχνιδιου απλα το καταστημα που το αναφερω πιο πισω ηταν το μονο που ειχα πετυχει που την εδειχνε στο Site για προπαραγγελια,χωρις να γνωριζω βεβαια αν ισχυε ή οχι αυτο. Γενικα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα τωρα απο πλευρας εισαγωγες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιας και πλεον εφτασα στο τελευταιο σημειο πριν το τελος του Playthrough μου μιας και σημερα τελειωσα και τα Chalice dungeons μετα απο αρκετα νευρα σε καποια boss  :P και μιας και πλεον για Platinum μου λειπει ενα στικακι μονο για να παιξω και τα 3 τελευταια τελη ας πω και γω γρηγορα την προσωπικη μου γνωμη για το παιχνιδι εν ολιγης μετα απο γυρω στις 50ωρες πανω κατω.

Μου βγαλε την πιστη σε καποια σημεια των Chalice dungeons προς το τελος αλλα οντως το παιχνιδι τα σπαει και οποιος δεν το εχει ηδη στην συλλογη του να το παρει(αρκει να εχει αρκετη δοση υπομονης αν δεν εχει παιξει τα προηγουμενα παιχνιδια της εταιριας  :P).

Επομενο παιχνιδι τα Infamous Second Son και First Light :D

• Like 2

Οχι δεν καταλαβες. Η κονσολα υποτιθεται ειναι να βγει τωρα το Σεπτεμβριο λογω και την κυκλοφοριας του παιχνιδιου απλα το καταστημα που το αναφερω πιο πισω ηταν το μονο που ειχα πετυχει που την εδειχνε στο Site για προπαραγγελια,χωρις να γνωριζω βεβαια αν ισχυε ή οχι αυτο. Γενικα ειναι πολυ δυσκολα τα πραγματα τωρα απο πλευρας εισαγωγες.

εχω στειλει μειλ σε 2 μεγαλα καταστηματα (που συνηθως τα φερνουν ολα) και μου ειπαν πως 1/9 θα εχουν το παιχνιδι αλλα για το Bundle δεν ηξεραν αν θα το φερουν..

Μιλωντας για Metal Gear Solid 5 βγηκαν τα πρωτα reviews του παιχνιδιου

http://www.metacritic.com/game/playstation-4/metal-gear-solid-v-the-phantom-pain/critic-reviews

Να πω την αληθεια δεν το περιμενα να παρει τοσο υψηλα :P

Until Dawn παίρνει οχταράκια και εννιαρακια με λίγες εξαιρέσεις, όσους τους άρεσε το Heavy Rain και τους αρέσουν τα horror slasher τσεκάρετε το. Εγώ μάλλον πάω για ενοικίαση άμα το βρω πουθενά retail η αγορά άμα δεν το βρω.

Ημουν αναμεσα σε xbox one και play 4 ,αλλα εχει βγαλει παιχνιδαρες το ps4  και νομιζω οτι καταληγω εκει ,μιας και δεν μου αρεσουν παιδχνιδια με fps

Bloodborn-the order-until dawn-mgs5- και δεν ξερω τι αλλο ξαχναω ειναι παιχνιδαρες.Στο one δεν εχω κανα παιχνιδι να με ενδιαφερει.Ο σεπτεμβρης οπως ειπε ο απο πανω,προβλεπεται δυσκολος :-D

Ημουν αναμεσα σε xbox one και play 4 ,αλλα εχει βγαλει παιχνιδαρες το ps4  και νομιζω οτι καταληγω εκει ,μιας και δεν μου αρεσουν παιδχνιδια με fps

Bloodborn-the order-until dawn-mgs5- και δεν ξερω τι αλλο ξαχναω ειναι παιχνιδαρες.Στο one δεν εχω κανα παιχνιδι να με ενδιαφερει.Ο σεπτεμβρης οπως ειπε ο απο πανω,προβλεπεται δυσκολος :-D

Αντε καλοριζικο(απο εδω και στο εξης θα υπαρχει μπολικο υλικο για παιξιμο) :)

Κάνουμε ένα διαγωνισμό στο VideoGames24 με τα ακόλουθα δώρα:

Ο διαγωνισμός βρίσκεται σε αυτό το σύνδεσμο: http://www.vg24.gr/vg24-giveaway-biggest-yet/

Αν θεωρήτε σπαμ ζητάω συγνώμη και τα διαγράφω αμέσως.

Ερωτηση : Αν παρω αυριο τριμηνη συνδρομη προλαβαινω να παρω το limbo δωρεαν και αν ναι για ποσο καιρο θα μπορω να το εχω? Γιατι δοκιμασα να παιξω προσφατα κατι παιχνιδια που ειχα κατεβασει μεσω μηνιαιων προσφορων κ μου ελεγε οτι εχει ληξει η αδεια τους :X

Sent from my iPhone using Insomnia

Ναι προλαβαίνεις. 1 Σεπτεμβρίου αλλάξουν τα παιχνίδια απ' ότι διάβασα. 

Τώρα θα το έχεις μέχρι να λήξει η συνδρομή σου. Τα παιχνίδια που δίνει το plus μπορείς να τα παίζεις μόνο όσο έχεις plus. Αν λήξει, τότε δε θα τα φορτώνει.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...