Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειναι βέβαιη αγορά...αν και εχω και τα τρία στο ps 3 θα το αγοράσω...με Ελληνική μετάφραση θα λέει πολύ...ειναι υπεροχα παιχνιδια και πάντα έλεγα να τα ξαναπαίξω...να η ευκαιρία λοιπόν...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι λογικο να μας *** στο remastered αφου ειναι ετοιμο το παιχνιδι απλα κανουν ενα ρετουσαρισμα και ο κοσμος το αγοραζει σαν τρελλος.

Εν ολιγης πουλανε ανετα με τα ιδια λεφτα ξαναζεσταμενο φαγητο απλα με το να του βαλουν λιγο ketchup.

Δημοσ.

παιδια τι τυπο iec καλωδιου παιρνει το ps4? κοινως καλωδιο ρευματος

το απλο που παιρνουν και τα slim/super slim

οπως και τα παλια φορητα ραδιοφωνα... :-D

• Like 1
Δημοσ.

έπεσε δουλειά στο remaster... στάνταρ αγορά 101%

Και η πλάκα είναι ότι η Bluepoint Games δεν μας έχει συνηθίσει σε καλά remasters. Για να δούμε και αυτό. Το trailer φοβερό πάντως.

Δημοσ.

Ξέρουμε ποτέ θα έρθει Ελλάδα η νέα έκδοση ps4 κ κατα ποσό θα αξιζει;Διάβαζα πως θα έχει λιγότερη καταναλωση,πιο αθόρυβους ανεμιστήρες κ θα είναι πιο ελαφρύ.Επιπλέον θα έχει λιγότερα έξοδα κατασκευής η sony.

• Like 1
Δημοσ.

Ξέρουμε ποτέ θα έρθει Ελλάδα η νέα έκδοση ps4 κ κατα ποσό θα αξιζει;Διάβαζα πως θα έχει λιγότερη καταναλωση,πιο αθόρυβους ανεμιστήρες κ θα είναι πιο ελαφρύ.Επιπλέον θα έχει λιγότερα έξοδα κατασκευής η sony.

Υποτιθεται θα ερχοταν τον Ιουλιο η 1tb εκδοση βεβαια τα παραπανω αν τα διαβασεις ειναι κατω απο 10% οι βελτιωσεις

http://www.skroutz.gr/s/7076266/Sony-Playstation-4-PS4-1TB-Ultimate-Player-Edition.html

χαχχα αυτα ειναι. 430ευρω το φθηνοτερο καταστημα και χωρις παιχνιδι :P

• Like 1
Δημοσ.

Παίδες, δεν μπορώ να βάλω χρήματα στο wallet απο το Paypal, έχω στο Balance χρήματα άρα Capital control και τράπεζα φάση δεν πάιζει.

Δημοσ.

Σήμερα του έριξα και το πρώτο format του ps4, το λέω έτσι για την ιστορία.

Θάνατος οι διακοπές/κακές παροχές/εγκαταστασεις ρεύματος για την κονσόλα.. Μου δημιούργησε corrupted data, οπότε δεν υπήρχε άλλη λύση. Λέω να βάλω ένα πολυπριζο με σταθεροποιητή τάσης να τελειώνει το θέμα, να μην την πάθω ξανά. Για UPS δεν περισσεύουν τώρα, έχουμε και mgs σύντομα, οπότε θα πάνε εκεί..:P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...