D.Luffy Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Αντε και RE 2 remake για οσους το ζηταγαν εδω και καιρο Ολα τα λεφτα ο τυπας Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ προσωπικά θέλω βελτιωμένα pre-rendered backgrounds και καινούργια 3D μοντέλα χαρακτήρων με τον κλασικό χειρισμό. Ανάλογη δουλειά με το RE HD remaster. Ελπίζω να μη βγάλουν τίποτα 3rd person shooting με την απαίσια MT Framework σε στυλάκι RE5 γιατί θα τους πάρει ο διάολος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Guys help. Πήρα προχτές μια καινούρια Bravia(έδιωξα την παλιά) και είπα να την συνδέσω με το pc και ps4. Mε το pc άρχισα από χτες να δοκιμάζω games/ταινίες κτλ. Τα καλώδια που χρησιμοποίησα(αγοράστηκαν χτες) είναι αυτά. http://www.cosmomarket.gr/index.php?p=4&item_id=42401. Με το pc δεν μου κάνει το παραμικρό πρόβλημα. Με το ps4 μου κάνει διακοπές στον ήχο και αναβοσβήνει η εικόνα. Προφανώς είναι τα 10m καλώδιο το θέμα μου εδώ. Δεν μπορεί να πει πιο κοντό καλώδιο από 7.5m καθώς η tv είναι mounted στον τοίχο οπότε καταλαβαίνετε.. Έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις και από την tv και όσες επιλογές μου δίνει το ps4. Δεν έχω βρει άκρη οπότε πάω για άλλο καλώδιο. Χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς τόσο μακρύ καλώδιο πχ 7.5 με 10 μέτρα; Αν ναι προτείνετε μου ένα σίγουρο γιατί ήδη το ένα από τα δυο καλώδια μου βγήκε στην ουσία άχρηστο αφού με το ps4 δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Υ.Γ Έβαλα το θέμα σε αυτό το τόπικ γιατί αφορά άμεσα και το ps4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Moderators Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Έχω δοκιμάσει πολλές ρυθμίσεις και από την tv και όσες επιλογές μου δίνει το ps4. Δεν έχω βρει άκρη οπότε πάω για άλλο καλώδιο. Αν δεν τα έχεις δοκιμάσει ήδη, δες και τα εξής: 1) Έλεγχο για ενημερωμένο firmware για την Bravia & εφαρμογή της ενημέρωσης αν υπάρχει 2) Επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων (ειδικά μετά από update του firmware) - θα χρειαστεί να ξαναρυθμίσεις ό,τι custom επιλογές είχες κάνει 3) Δοκιμή με απενεργοποιημένο το Bravia Sync από την Bravia, ή/και το HDMI Control από το PS4, για να δεις αν υπάρχει διαφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Θα το δοκιμάσω το βραδάκι μόλις γυρίσω από την δουλειά.thx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosggg3 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 alex ποια bravia εχεις?. εγω εχω την Sony KDL42W705B και μου κανει και μενα τα ιδια. Την εχω συνδέσει με το pc μου και σε τυχαιες στιγμες αναβοσβήνει η εικονα για 1 sec περιπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Πρεπει να φταει το μακρυ καλωδιο το εχω δει αυτο και με ps3 με φτηνο καλωδιο ισως ενα με καλυτερη μονωση κανει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2015 alex ποια bravia εχεις?. εγω εχω την Sony KDL42W705B και μου κανει και μενα τα ιδια. Την εχω συνδέσει με το pc μου και σε τυχαιες στιγμες αναβοσβήνει η εικονα για 1 sec περιπου.Tην KDLW809C έχω. Με το PC όπως είπα δεν έχω κανένα θέμα ούτε με τον ήχο ούτε με την εικόνα. Με το ps4 με το ίδιο καλώδιο μου κάνει τα δικά του. Θα δοκιμάσω αυτά που είπε ο Praetorian αν και πιστεύω ότι όντως φταίει το καλώδιο σε συνδυασμό με το ps4. Τα χαρακτηριστικά του καλωδίου πάντως το κάνουν να φαίνεται κομπλέ. Anw θα το κοιτάξω και θα ποσταρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Έκανα ότι πρότεινε ο Praetorian, φταίει το καλώδιο. Δεν φταίει το Bravia sync, και αν βγάλω το HDCP από τις ρυθμίσεις του ps4 έχω τρισάθλιο και εμφανέστατο noise. Αυτό που θα ήθελα να μου προτείνετε είναι ένα καλό και σίγουρο πως θα δουλεύει όπως πρέπει, 10μετρο hdmi καλώδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2015 Άρα TGS τον επόμενο μηνα, Paris τον Οκτώμβριο και PSX τον Δεκέμβριο. noice Ελπίζω για περισσότερο Horizon 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teopanta1 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Όπως γνωρίζετε όλοι το καλώδιο για φόρτιση του dualshock είναι πολύ μικρό σε μήκος. Σκέφτομαι να πάρω ένα μεγαλύτερο usb to Micro USB cable και να ακυρώσω το καλώδιο που δίνει η Sony;ή να πάρω απλά μια προέκταση και να κουμπώσω επάνω το επίσημο καλώδιο της Sony; θα έχει κάποια διαφορά στον χρόνο φόρτισης; θα πάθει κάτι το dualshock; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Όπως γνωρίζετε όλοι το καλώδιο για φόρτιση του dualshock είναι πολύ μικρό σε μήκος. Σκέφτομαι να πάρω ένα μεγαλύτερο usb to Micro USB cable και να ακυρώσω το καλώδιο που δίνει η Sony;ή να πάρω απλά μια προέκταση και να κουμπώσω επάνω το επίσημο καλώδιο της Sony; θα έχει κάποια διαφορά στον χρόνο φόρτισης; θα πάθει κάτι το dualshock; Δεν νομίζω πως επηρεάζεται από κάτι τέτοιο. Κομπλέ θα είσαι εφόσον το βάζεις για φόρτιση στην usb port του ps4 ή στο dock. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Για πιο λογο υπαρχει ενας χρονος εγγυησης στα video games? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε περίπτωση που σου έρθει ελαττωματικό/χαλασμένο κλπ. Ένα παλικάρι πχ πήρε τη συλλεκτική του Witcher3 και η φιγούρα είχε σπάσει στη μεταφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Σε περίπτωση που σου έρθει ελαττωματικό/χαλασμένο κλπ. Ένα παλικάρι πχ πήρε τη συλλεκτική του Witcher3 και η φιγούρα είχε σπάσει στη μεταφορά. εγω ημουν ευτυχως αλλαχθηκε ανεμακτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2015 Ήσουν ο λόγος που άνοιξα τη συλλεκτική εκείνη τη μέρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις