Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν το θέλεις για κύριο σύστημα, ναί αξίζει.

Μόνο για exclusives όμως, stay away. Μας έχουνε φλομώσει στα remasters.

Και ας μην πιάνουμε πάλι το PC. Δεν είναι άμεσα συγκρίσιμα.

Όπως έχει δείξει η ιστορία του forum, δεν καταλήγει σε καλό, άστο.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και ερχόμαστε 1 χρόνο και κάτι μετά την κυκλοφορία της κονσόλας και το συμπέρασμα είναι ότι προφανώς και αξίζει τα λεφτά της τουλάχιστον σε επίπεδα ανταγωνισμού.Αν είσαι gamer και θές να απολάυσεις παιχνίδια όπως το witcher 3 το gta V η το uncharted 4 untl Dawn Batman και πολλά άλλα σε τέτοιο μεγάλο επίπεδο γραφικών,ούτε το pc σε συμφέρει ούτε κάτι αλλο (άσε που κάποια δεν βγαίνουν καν για pc)

Καλα χαλαρωσε λιγακι που μου βαζεις στα top παιχνιδια το GTA V που εχει και βγει και για ps3 και το Uncharted 4 που θα βγει του χρονου(κοινως ολα τα αλλα εχουν βγει και στο Xbox και ειναι και φθηνοτερο απο το Ps4)και δεν εχεις αναφερει Bloodborne και Infamous... 

Δεν τα παει παντως ιδιαιτερα καλα στο metacritic http://www.metacritic.com/game/playstation-4/everybodys-gone-to-the-rapture

Αναμονη βεβαια να βγουν και παραπανω κριτικες.

Έχω σκοπό να αγοράσω σχεδόν όλα τα games μου από το you.gr, πρέπει να προσέξω κάτι? Μου το συστήνεται?

Κάτι είδα προχτές τις αγγελίες ότι και καλά επηδεί τα skoutzομάγαδα κάνουν εισαγωγές, είναι σε άλλη γλώσσα το εξώφυλο(Βουλγάρικα), δηλαδή όλα τα games θα είναι σε αλλη γλώσσα?

To you.gr μια χαρά είναι, απο εκεί πήρα WiiU και αν δεν κάνω λάθος είναι παρακλάδι του e-shop.

Οτι έχει ελληνικά στο εξώφυλλο, έχει και βουλγάρικα και άλλες δύο γλώσσες (δεν θυμάμαι ποιές, αλλά νομίζω έχει και τσέχικα).

Αλλά νομίζω πλέον δεν ισχύει αυτό. Τα παλιότερα παιχνίδια το είχανε, πχ το God of War trilogy είχε κάτι τέτοιες γλώσσες.

Το You δεν είναι παρακλάδι του e-shop. Έχω αγοράσει και εγώ game από εκεί ( Metro Redux PS4) σε πολύ καλή τιμή ( 24.90 όταν οι μεγάλοι το είχαν 39.90). Γενικά αν έχεις και κοντά υποκατάστημα τις courrier που συνεργάζεται σου έρχεται με 0 μεταφορικά).

Έχω σκοπό να αγοράσω σχεδόν όλα τα games μου από το you.gr, πρέπει να προσέξω κάτι? Μου το συστήνεται?

Κάτι είδα προχτές τις αγγελίες ότι και καλά επηδεί τα skoutzομάγαδα κάνουν εισαγωγές, είναι σε άλλη γλώσσα το εξώφυλο(Βουλγάρικα), δηλαδή όλα τα games θα είναι σε αλλη γλώσσα?

Οτι παιχνιδια εχω αγορασει απο you(bloodborne,gta v pc κλπ)ολα ειχαν κανονικα απο πισω στα Ελληνικα. Για τιμες βεβαια συμφερει αρκετα λογω και των courrier/acs κλπ αρκετα αν δεν θες να τρεχεις απο δω και απο εκει στα καταστηματα.

Ειμαι Θεσσαλονικη και ειναι ισως το πιο φτηνο καταστημα(που βρήκα) οσον αφορα τα video games.

Απο courier κλτ δεν με ενδιαφερει μιας και θα τα περνω απο το καστημα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...