AlexoudaS Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια! εχω το πσ4 μεσα σε μια βιτρινα με τζαμι μπροστα και οταν παιζω το ανοιγω να παιρνει αερα! ενα βραδυ το αφησα σε αναμονη με το πορτοκαλι led να κατεβάσει ενα παιχνιδι και εκλεισα το τζαμι γιατι στην ουσια δεν δουλευε μονο κατεβαζε! μετα απο μια ωρα σχεδον το πλευ εκανε σαν την ηλεκτρικη σκουπα ενα θορυβο! δεν το εχω ξανα ακουσει ετσι! το αφησα καμια ωρα και οταν το ανοιξα δουλευε κανονικα! το εκανα καμια ζημια? ξενερωσα η αληθεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Εδω ειναι που κανεις λαθος. Το οτι μια συσκευη ειναι σε αναμονη δεν σημαινε οτι δεν δουλευει αλλα σημαινει οτι δουλευει απλα στο ρελαντι γι' αυτο και εκανε σαν ηλεκτρικη σκουπα αφου δεν επαιρνε απο πουθενα αερα. Για να σου δωσω να καταλαβεις οταν ενα αμαξι εχει αναμενη τη μηχανη του χωρις να κινηται και απολυτως τιποτα αλλο απλα ειναι ανοιχτει η μηχανη του και οι στροφες ειναι στο ρελαντι που λεμε τι νομιζεις οτι ειναι? Ειναι κατι σαν το αναμονη για συσκευες οπως η/υ, κονσολες κ.τ.λ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
epipolaios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 μπορει καποιος να κανει αγορες απ το Ps store με paysafe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 καλησπερα παιδια! εχω το πσ4 μεσα σε μια βιτρινα με τζαμι μπροστα και οταν παιζω το ανοιγω να παιρνει αερα! ενα βραδυ το αφησα σε αναμονη με το πορτοκαλι led να κατεβάσει ενα παιχνιδι και εκλεισα το τζαμι γιατι στην ουσια δεν δουλευε μονο κατεβαζε! μετα απο μια ωρα σχεδον το πλευ εκανε σαν την ηλεκτρικη σκουπα ενα θορυβο! δεν το εχω ξανα ακουσει ετσι! το αφησα καμια ωρα και οταν το ανοιξα δουλευε κανονικα! το εκανα καμια ζημια? ξενερωσα η αληθεια... Ζημιά σίγουρα δεν έχεις κάνει. Το PS4 όταν υπερθερμανθεί απλά κλείνει μόνο του έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια μόνιμη βλάβη. Κοιμήσου ήσυχος Περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.geek.com/games/red-line-ps4-overheats-at-sony-event-1573962/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Παιδιά, κάντε κανά "my ps4 collection" video..απο τα λίγα ελληνικα videos που βρήκα στο youtube, μόνο ένα ήταν αξιοπρεπές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 εγω που διατηρω καναλι να σου πω την αληθεια ηθελα να κανω ενα my collection video για Retail/Digital αλλα ψιλο κολλουσα...προσπαθω να βγαλω ακρη με το youtube αλλα γενικοτερα παιζει πολυ ξυλο για την αναζητηση....και θελει και πολλα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 ^Δώσε φώτος στο λαό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 γενικοτερα παιζει πολυ ξυλο για την αναζητηση....και θελει και πολλα λεφτα... Δεν ξέρω αν είσαι τυφλός ή όχι αλλά αναφέρομαι μόνο για ελληνικές συλλογές και πραγματικά δεν καταλαμβένω προς τι η ειρωνία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Ποια ειρωνία; Και η τυφλότητα τι σχέση έχει; Τελευταίες δύο φορές που έχω παίξει το Μια Νύχτα στο Παλέρμο με κάρτες, μου πέφτει συνέχεια η "Δεν Καταλαβαίνω Τίποτα". Νομίζω ότι αρχίζει να με επηρεάζει και στην πραγματική ζωή τώρα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2015 Φτάνει με τα remasters we say? Πολύ πιθανόν να υπάρξουν κι άλλα they say! Έρχονται πιθανότατα και άλλα remasters σύμφωνα με τη Sony Jim Ryan, SCEE ” Ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί ιδιοκτήτες PS4 που είτε δεν έχουν παίξει ποτέ παιχνίδια πριν ή είχαν μια κονσόλα Xbox ή ένα Nintendo και δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να παίξουν κάτι σαν το Uncharted Trilogy. Αλλά θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο παιχνίδι , αν θα μπούμε στον κόπο για remastering . Δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα , αλλά νομίζω ότι είναι πολύ πιθανό ότι θα υπάρξουν περισσότερα . ” Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Killzone 2 remaster θα αγόραζα πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keropi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Dark Souls remaster , αυτό έπρεπε να κάνουν πέρυσι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Dtsuras τι πινεις φιλε μου??που ειδες ειρωνεια κ πως ειμαι τυφλος?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Τι ακριβως εννοεις με αυτο δηλαδη "προσπαθω να βγαλω ακρη με το youtube αλλα γενικοτερα παιζει πολυ ξυλο για την αναζητηση....και θελει και πολλα λεφτα..."? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2015 οτι προσπαθω να μαζεψω views αλλα ειναι δυσκολο.... επισης οτι το χομπι αυτο (οπως και πολλα αλλα) , θελει αρκετα λεφτα...δεν νομιζω να ειπα κατι διαφορετικο.......επισης σκεφτομουν να κανω αυτου του ειδος βιντεο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις