redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εγώ που έχω 7200 σκληρό εδώ και 5-6 μήνες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά ελάχιστη η διαφορά. Το καινούργιο PS με τον 1 TB σκληρό έχει το παλιό hardware οπότε καλύτερα να πάρεις αυτό με τα 500 GB που είναι καινούργιο revision και βάζεις μετά σκληρό όταν/εάν χρειαστεί Φιλε μου οταν λες παλιο hardware τι εννοεις; τι εχουν αλλαξει δηλαδη; επισης πως θα ξερω εαν η κονσολα που θα παρω θα ειναι παλιo η καινουργιo revision οπως μου αναφερεις; μπορει να εχουν πολλες κονσολες παλιες στοκ οπως εγραψα και στον φιλο λιγο πιο πανω. Και πως γινεται η 1tb εκδοση που τωρα βγηκε να εχει παλιοτερο hardware; αφου ειναι οτι πιο τελευταιο εβγαλε η sony. Ναι φιλος στο.λεω εγω λογο δουλειας εχω αμεση ροσβαση σε ssd &1tb δισκους....οποτε δεν ειδα διαφορα που να αξιζει τα εξτρα χρηματα...εκτος και η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη και ανευ σημασιας....στο λεω γιατι ημουν ετοιμος για ssd..... καταλαβα φιλε μου αλλα ετσι και αλλιως εαν αγορασω τελικα την 500gb θα αλλαξω λογικα καποια στιγμη σκληρο δισκο σε 1tb.
DTsuras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Η 1TB εκδοση έχει λιγότερη κατανάλωση ρεύματος το όποιο σημαίνει λιγότερη θερμότητα στην κονσόλα που ως αποτέλεσμα έχει λιγότερο θόρυβο απο τα fans.
JohnVani18 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Η 1ΤΒ έκδοση είναι το ήδη υπάρχον μοντέλο. Το νέο revision θα είναι με 500GB σκληρό.
redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxATο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε; Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2015 από redarmada
dimyok Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Νομιζω αυτο που λες ειναι η εκδοση COD: AW με τα αυτοκολητα και τον 1 TB σκληρό .Φημες λενε οτι scrolarei στα menu ταχυτερα η απλώς οι πιτσιρικαδες που το προτιμανε ειναι ποιο κουνημενοι απο το πολυ red bull
toykaki Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 να κανω μια ερωτηση και εγω σκεφτομαι να φτιαχω ενα επιπλο που θα κλεινω το ps κατω απο την τηλεραση..η ερωτηση μου ειναι η εξης,με κλειστο πορτακι θα μπορω να παιζω?(δηλαδη συνδεεται με Bluetooth το Ps με το τηλεχειριστηριο) ή οχι γιατι συνδεετε με υπερυθρες??
kostiger Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Θα μπορεις. Θα πρεπει να αεριζεται επαρκως ομως. Μην γινει κανενα μπαμ..
Bourdoulas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Αν το βάλεις εκεί και η πλάτη του επίπλου είναι κλειστή τότε μετά από λίγο καιρό θα κλαις την κονσόλα. Άσε που θα κάνει σαν αεροπλάνο η κονσόλα.
kostiger Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Mεταξυ μας,ετσι κι αλλιως κανει σαν αεροπλανο..
redarmada Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxA Tο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε; Γνωρίζει κάποιος ;
JohnVani18 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Το τελευταιο revision που τρεχει τωρα ειναι αυτο; CUH-11xxA Tο CUH-12xxΑ εχει κυκλοφορισει εδω η αναμενουμε; Τα CUH-12 είναι τα "slim" με χαμηλότερη κατανάλωση κλπ. Όχι δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα. 1
redarmada Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Τα CUH-12 είναι τα "slim" με χαμηλότερη κατανάλωση κλπ. Όχι δεν ήρθαν ακόμη Ελλάδα. σε ευχαριστω για την απαντηση αδερφε.
keropi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2015 αποκλειστικούρα στο 4 για το 2016 από όσο φαίνεται:
Προτεινόμενες αναρτήσεις