redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Συμφωνω μαζι σου θα ηθελα να εβλεπα και εγω σαν κονσολα η 1 tb εκδοση εαν θα εχει κατι βελτιωμενο οπως ειπες στον θορυβο απο τα ανεμιστηρακια κλπ συν οτι ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα προβλημα με αδυναμο wifi στην τρεχουσα εκδοση,δεν ξερω εαν ισχυει αυτο βεβαια.Απο οσο ξερω παντως ο δισκος της 1tb εκδοσης θα ειναι 5400rpm και οχι 7200 σωστα;αρα βλεπω ετσι και αλλιως να κανω αλλαγη δισκου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mayhem1999 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 παιδια προηγουμενως εννοουσα αν υπαρχει καποιο offline co-op ή versus, αλλά χαλαρου τυπου, για παιχνιδι με την κοπέλα κτλ οποτε diablo απορριπτεται αλλη ιδεα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Συμφωνω μαζι σου θα ηθελα να εβλεπα και εγω σαν κονσολα η 1 tb εκδοση εαν θα εχει κατι βελτιωμενο οπως ειπες στον θορυβο απο τα ανεμιστηρακια κλπ συν οτι ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα προβλημα με αδυναμο wifi στην τρεχουσα εκδοση,δεν ξερω εαν ισχυει αυτο βεβαια. Απο οσο ξερω παντως ο δισκος της 1tb εκδοσης θα ειναι 5400rpm και οχι 7200 σωστα; αρα βλεπω ετσι και αλλιως να κανω αλλαγη δισκου. ναι 5400 θα ναι...ασε που δεν εχει διαφορα..να ξες...για αδυναμο wifi δεν δινω σημασια....σαν το καλωδιο δεν εχει, ειδικα για ονλινε παιδια προηγουμενως εννοουσα αν υπαρχει καποιο offline co-op ή versus, αλλά χαλαρου τυπου, για παιχνιδι με την κοπέλα κτλ οποτε diablo απορριπτεται αλλη ιδεα; little big planet 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 ναι 5400 θα ναι...ασε που δεν εχει διαφορα..να ξες...για αδυναμο wifi δεν δινω σημασια....σαν το καλωδιο δεν εχει, ειδικα για ονλινε little big planet 3... Vag δηλαδη και σκληρο δισκο 7200rpm να βαλω δεν θα δω καμμια απολυτως διαφορα συγκριτικα με τον 5400rpm δισκο που εχει η κονσολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Συμφωνω μαζι σου θα ηθελα να εβλεπα και εγω σαν κονσολα η 1 tb εκδοση εαν θα εχει κατι βελτιωμενο οπως ειπες στον θορυβο απο τα ανεμιστηρακια κλπ συν οτι ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα προβλημα με αδυναμο wifi στην τρεχουσα εκδοση,δεν ξερω εαν ισχυει αυτο βεβαια. Απο οσο ξερω παντως ο δισκος της 1tb εκδοσης θα ειναι 5400rpm και οχι 7200 σωστα; αρα βλεπω ετσι και αλλιως να κανω αλλαγη δισκου. Συμφωνω μαζι σου θα ηθελα να εβλεπα και εγω σαν κονσολα η 1 tb εκδοση εαν θα εχει κατι βελτιωμενο οπως ειπες στον θορυβο απο τα ανεμιστηρακια κλπ συν οτι ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα προβλημα με αδυναμο wifi στην τρεχουσα εκδοση,δεν ξερω εαν ισχυει αυτο βεβαια. Απο οσο ξερω παντως ο δισκος της 1tb εκδοσης θα ειναι 5400rpm και οχι 7200 σωστα; αρα βλεπω ετσι και αλλιως να κανω αλλαγη δισκου. Προβλημα με αδυναμο wifi ειχαν μονο τα πρωτα μοντελα(απο τις νεες παρτιδες που βγηκαν και μετα,το συγκεκριμενο προβλημα εξανεμιστηκε) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Προβλημα με αδυναμο wifi ειχαν μονο τα πρωτα μοντελα(απο τις νεες παρτιδες που βγηκαν και μετα,το συγκεκριμενο προβλημα εξανεμιστηκε) οκ αδερφε με καλυψες ομως δεν μπορεις να ξερεις η κονσολα που θα παρεις τωρα εαν ειναι απο παλια παρτιδα (stock) η νεα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartan29gr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 οκ αδερφε με καλυψες ομως δεν μπορεις να ξερεις η κονσολα που θα παρεις τωρα εαν ειναι απο παλια παρτιδα (stock) η νεα. Αν παρεις τωρα καινουργια κονσολα δεν θα εχεις προβλημα(την δικια μου την πηρα σεπτεμβριο του 14 να φανταστεις!!που επεσε πανω στα αναβαθμισμενα μοντελα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redarmada Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 καταλαβα οποτε το προβλημα οπως ειπες εξανεμιστηκε.Μιας και το αναφεραμε πιο πανω εσυ εχεις αλλαξει σκληρο δισκο στην κονσολα; εκτος απο το θεμα των gb,διαφορα πρακτικα σε ταχυτητα υπαρχει συγκριτικα 5400 και 7200rpm η ειναι ελαχιστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εγώ που έχω 7200 σκληρό εδώ και 5-6 μήνες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά ελάχιστη η διαφορά. Το καινούργιο PS με τον 1 TB σκληρό έχει το παλιό hardware οπότε καλύτερα να πάρεις αυτό με τα 500 GB που είναι καινούργιο revision και βάζεις μετά σκληρό όταν/εάν χρειαστεί καταλαβα οποτε το προβλημα οπως ειπες εξανεμιστηκε.Μιας και το αναφεραμε πιο πανω εσυ εχεις αλλαξει σκληρο δισκο στην κονσολα; εκτος απο το θεμα των gb,διαφορα πρακτικα σε ταχυτητα υπαρχει συγκριτικα 5400 και 7200rpm η ειναι ελαχιστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ναι φιλος στο.λεω εγω λογο δουλειας εχω αμεση ροσβαση σε ssd &1tb δισκους....οποτε δεν ειδα διαφορα που να αξιζει τα εξτρα χρηματα...εκτος και η διαφορα στην τιμη ειναι μικρη και ανευ σημασιας....στο λεω γιατι ημουν ετοιμος για ssd..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimyok Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 HDD HGST TRAVELSTAR 7K1000 HTS721010A9E630 1TB 9MM αυτον ειχα βαλει , τωρα με την κριση βεβαια τον ακριβυνανε . 60 ευρο περιπου και εχεις κονσολα 1 TB. Τωρα ταχυτητες και ssd εχει δοκιμασει κανεις το Bloodborne v1.00 πρεπει να εχει διαφορα στα loading times. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 HDD HGST TRAVELSTAR 7K1000 HTS721010A9E630 1TB 9MM αυτον ειχα βαλει , τωρα με την κριση βεβαια τον ακριβυνανε . 60 ευρο περιπου και εχεις κονσολα 1 TB. Τωρα ταχυτητες και ssd εχει δοκιμασει κανεις το Bloodborne v1.00 πρεπει να εχει διαφορα στα loading times. Ακριβώς αυτόν έχω και εγώ.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Εγώ που έχω 7200 σκληρό εδώ και 5-6 μήνες θα έλεγα ότι είναι πρακτικά ελάχιστη η διαφορά. Το καινούργιο PS με τον 1 TB σκληρό έχει το παλιό hardware οπότε καλύτερα να πάρεις αυτό με τα 500 GB που είναι καινούργιο revision και βάζεις μετά σκληρό όταν/εάν χρειαστεί Ετσι ειναι ρε παιδια, πολυ μανουρα για το τιποτα.. Σαφως και αν βρεθει καλυτερη προσφορα την στιγμη που θες να αγορασεις την προτιμας, αλλα να βλεπω κοσμο να περιμενει συγκεκριμενες εκδοσεις μονο και μονο για την χωρητικοτητα ειναι λιγο τραβηγμενο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Ετσι ειναι ρε παιδια, πολυ μανουρα για το τιποτα.. Σαφως και αν βρεθει καλυτερη προσφορα την στιγμη που θες να αγορασεις την προτιμας, αλλα να βλεπω κοσμο να περιμενει συγκεκριμενες εκδοσεις μονο και μονο για την χωρητικοτητα ειναι λιγο τραβηγμενο.. Το μόνο ΠΟΛΥ σημαντικό για μένα είναι να είναι το revision CUH-12xxA που έχει μικρότερη κατανάλωση και λογικά θα κάνει λιγότερο θόρυβο. Το μόνο πρόβλημα του PS4 είναι ο θόρυβος. http://www.ps3devwiki.com/ps4/CUH-12xxA_series Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2015 Αν κάτσουν όλα όπως τα υπολογίζω, ίσως να έχω ps4 αυτό τον μήνα κιόλας. Σκεπεύω να πάρω και xbox αποκλειστικα για τα exclusives.Όμως έχω μερικούς προβληματισμούς. Να πάρω και τα "semi-exclusives"(Rise etc)? Να περιμένω για το slim xbox? Γιατί στο καλό έχουν στα bundles μονο digital games? αν είναι δυνατόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις