Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αντε να αρχισουν και οι μεγαλοι αποκλειστικοι τιτλοι σιγα σιγα γιατι ψιλοσκονιζονται και οι δυο ομως εδω.. =p

Πιστεύω ότι και από X1 μεριά και από Ps4 μεριά θα μείνουν πολλοί ευχαριστημένοι τον επόμενο χρόνο. Παιχνίδια βγαίνουν, το θέμα είναι ότι πια και οι δυο κονσόλες είναι πιο εύκολες στην δημιουργία παιχνιδιών και μπορούμε να δούμε κάποια πολύ καλά παιχνίδια από μικρές εταιρίες όπως το rocket league πχ.

Αυτή η γενιά όταν έρθει στο τέλος της πιστεύω θα είναι η καλύτερη ever. Μιας και η MS αρχίζει να κάνει focus σε first party όπως έκανε η Sony χρονια τώρα και έχουμε να δούμε τίτλους από πολλά στούντιο που κρατάνε κλειστό στόμα και λένε "δεν μπορούμε να πούμε πολλά ακόμα" όπως Santa Monica, Sucker Punch και αλλα studio της MS. Μακάρι να δούμε αρκετά νέα IP μέσα στο 16-17 :D

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω μιας και είμαστε στο τοπικ του ps4 θα είμαι κατενθουσιασμενος αν φτάσει το ps2 ειδικα σε νεα IP κ αν δεν καταφερει αυτο εκπιζω να κανει μια επιτυχημένη πορεία ..παντα περνει μπροστά λιγο αργά το ps παντως αλλα περνει αυτό είναι αλήθεια :P

• Like 1

κανενα καλο παιχνιδι με co-op ή versus υπαρχει? (στην ιδια κονσολα, οχι online)

περιμενω πως και πως να βγει κατι τετοιο. Εχω βαλει στο ματι το Trackmania: Turbo, αλλα αργει (Νοεμβριο release date)

^ diablo 3 δαγκωτό.

BTW το ξεκίνησα χθες με ένα φίλο μου. είμαστε στο ACT II και το έχουμε βάλει στο expert. δε χάνουμε ενέργεια με τίποτα ρε γμτ!! δεν ειναι καθόλου ανταγωνιστικό το παιχνίδι.

τους έχουμε τουμπανιάσει και εμείς τους παίχτες μας, αλλά δεν θέλει καθόλου στρατιγκή. βαράμε τους πάντες, και η ενεργεια που χάνουμε ειναι ελάχιστη και αναπληρώνεται αμέσως!

τι στο καλό, BUG ειναι αυτό?

αυτό θέλω αλλά εινα κλειδωμένο το master και πάνω, λόγω ότι ειμαι λεβελ 35 ακόμα.

απλά ειναι λίγο ακυρο. γιατί θα φας 14-16 ωρες να τερματίσεις το παιχνίδι σε φάση περίπατου, και στην ουσία μετά τον τερματισμό που σου ξεκλειδώνει τις αλλες δυσκολίες θα γίνει ανταγωνιστικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σε ενα μικρο διλλημα και θα ηθελα μια εποψη αξιζει καλυτερα να περιμενω την 1tb εκδοση η να αγορασω την ηδη τρεχουσα εκδοση  με τα 500gb και να προσθεσω εναν σκληρο 1tb 7200 rpm; 

Επεξ/σία από redarmada

βρες την καλυτερη δυνατη προσφορα.αυτη ειναι η αποψη μου.Το μονο που θα με ενδιεφερε εμενα στην 1τβ εκδοση ειναι οχι ο δισκος αλλα η ιδια η κονσολα αν εχει καποια διαφορα (οσον αφορα θορυβο ανεμιστηρα κλπ κλπ)αν ειναι ιδια τα πραγματα, εγω θα παιρνα το καλυτερο δυνατο Bundle Ps4 και αν χρειαζομουν 1τβ εβαζα τον πιο οικονομικο και ας ηταν 7200...(αυτο εχω κανει εγω-1tb 7200 hitachi)...Ελπιζω να σε καλυψα

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...