Socratis_g Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Σκεφτομαι να πουλησω ps3 και καπου στα 7 παιχνιδια που εχω και ενα wii που εχω για να παρω το ps4..αξιζει; εξαρτάται απο τον κάθε ένα. εγώ το ps3 πλέον το έχω στο κουτί σαν καινούριο, καθαρά για συλλογή. χλωμό να παίξω πάλι μαζί του. ευκολα θα πήγαινα για Ps4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Γιατί όχι. Δες τα games/ κάτσε μέτρα και δες τις επιλογές που έχεις. Αν έχεις καλό pc τα περισσότερα multi ΑΑΑ τα έχεις και εκεί, οπότε τι να το κάνεις το ps4 αν πχ δεν σε ενδιαφέρει (λέμε τώρα) κάποιο exclusive του. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα θα ήταν να περιμένεις. ΄Οπως έχουμε πει πολλάκις αρκετοί από εμάς, το ps4 είναι πραγματικά must για αυτούς που είχαν μόνο το 360 και είχαν άχτι τα exc του ps. Κουτί τους έχει κάτσει τώρα με όλα αυτά τα remaster των games. Μιλάμε τώρα για gamers που δεν αντέχει η τσέπη τους δυο και τρεις κονσόλες+games και δεν είναι fanboys με παρωπίδες και κοιτάνε το συμφέρον τους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaggel97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Το σκεφτομαι σοβαρα..απλα το ps3 και το wii αυτην την εποχη ποιος θα το παρει; =( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Mην το λες. Έτσι όπως το έγραψες εγώ έδωσα δυο έννοιες. Θα σου απαντήσω και για τις δυο εκδοχές. 1.Οικονομικά ότι δεν μπορούν λόγω περιόδου και καταστάσεων στην χώρα; - Μια χαρά έχουν λεφτά οι Έλληνες, ακόμα και τώρα, μην βλέπεις mega... 2.Αν εννοείς ότι είναι πολύ παλιές οι κονσόλες που θέλεις να πουλήσεις, θα σου πω ότι ακόμα κάποιοι ζητάνε ps/ps2 κτλ είτε για συλλεκτικούς λόγους είτε για κάποια games που δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν κάποτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaggel97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οντως η tv μας εχει επηρεασει ολους..οσο για το 2ο εκπλησομαι! Σε ευχαριστω παντως...Ξερεις καποιο site για να βαλω τις αγγελιες; αλλα εχω κ αλλη μια απορια..εγω μενω κρητη αμα τα ζητησουν καποιοι εκτος κρητης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Kαι εδώ στο σαιτ έχει section για αγγελίες. Οπότε μπορείς να φτιάξεις μια αγγελία με αυτά που θέλεις να δώσεις. Όσο αφορά αυτό που λες για το αν στα ζητήσουν εκτός Κρήτης, αυτό είναι καθαρά δικό σου θέμα. Ο κάθε ένας πράττει διαφορετικά. Εγώ ας πούμε όταν δίνω κάτι συνήθως δεν στέλνω εκτός Αττικής και προτιμώ χέρι με χέρι συναλλαγές. Άλλα μέλη στέλνουν σε όλη την Ελλάδα ή δέχονται γενικά συναλλαγές εξ'αποστάσεως. Tεσπα, ας μην το αναλύσουμε άλλο εδώ γιατί ήμαστε ήδη off topic, αν έχεις απορίες ευχαρίστως στείλε μου ένα pm να σου πω μερικά πράγματα για τις αγγελίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaggel97 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουλίου 2015 Οκ αν χρειαστω κατι θα σ πω!! Σε ευχαριστω παρα πολυ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 εδώ στο ινσομνια βαλτα. για αγγελίες ειναι απο τα καλύτερα τεχνολογικά sites. τώρα για τιμή ψάξτο πόσο τις πουλάνε οι άλλοι, και ανάλογα αν δεις ότι δεν πουλιέται κάτι τις μειώνεις κάθε 4-5 μέρες, ανάλογα βεβαια με το πόσο βιάζεσαι και το πόσο σε καίει να πουλήσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Ξέρει κανείς πως μπορώ να αγοράσω με paysafe points για το store μέσω internet; όχι συνδρομή, απλά να αγοράσω ένα game θέλω από το store. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Socratis_g Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5000258/Sony-Playstation-Network-Live-Card-20-Euro.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechnoV Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 https://www.skroutz.gr/s/5000258/Sony-Playstation-Network-Live-Card-20-Euro.html εννοούσα να πληρώσω με paysafe και να πάρω κωδικό online στο email μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Σκεφτομαι να πουλησω ps3 και καπου στα 7 παιχνιδια που εχω και ενα wii που εχω για να παρω το ps4..αξιζει; Το Wii θα προτεινα να το κρατησεις καθως ουτως ή αλλως θα πιασει οσο ενα καινουργιο παιχνιδι του ps4 ή ενα Controller ενω μπορεις να το εχεις σαν κονσολα ειτε σε εξοχικο/διακοπες ειτε αν το κανεις με Softmod κυριολεκτικα κονσολα με βιβλιοθηκη παιχνιδιων για ατελειωτες ωρες χαβαλε ακομα και με την παρεα. Οσο για το Ps3 ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα με τα Remastered πλεον αξιζει η μεταβαση σε 4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Άρθρο από Ars Technica: Analysis: Sony pushes past 50 percent of the worldwide console market Το ενδιαφέρον είναι ότι παρα την μείωση τιμής στο X1 και την αφαίρεση του Kinekt η διαφορα μεταξύ των δυο μεγαλώνει αντί να μικραίνει από την κυκλοφορία τους: Μερικά ακόμα graph από το άρθρο: Η Sony τα έχει πολύ πιο εύκολα σε αυτή τη γενιά από την προηγουμενη στην οποια πουλούσε το Ps3 και έχανε χρήματα για κάθε κονσόλα στην αρχή και έκανε 2-3 χρονια μέχρι να πάρει μπρός. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2015 από Spartan117 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Αντε να αρχισουν και οι μεγαλοι αποκλειστικοι τιτλοι σιγα σιγα γιατι ψιλοσκονιζονται και οι δυο ομως εδω.. =p 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alastor192 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Share Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 το PS4 ειναι hands down η καλυτερη επιλογη κονσολας αυτη την γενια παντως και το χει παρει πρεφα ο κοσμακης.Σε συνδυασμο με τα xclusives που ηρθαν/θα ερθουν δεν τιθεται θεμα επιλογης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις