Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Την τελευταια εβδομαδα, τα ανεμιστηρακια του PS4 δουλευουν σε υψηλες στροφες, με αποτελεσμα να ακουγονται αρκετα.... Υποδηλωνει καποιο προβλημα? Πρεπει να ανησυχω? Αλλαγη παστας? Συνηθως παιζω ενα 2ωρο, αλλα καποιες φορες παιζω 3+... Τι ειναι?

Ουτε χρονο δεν το εχω!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το έχεις σε δωμάτιο που πιάνει υψηλή ζέστη και συγκεντρώνει γρήγορα σκόνη; Αν έχεις την κονσόλα σε σημείο που δεν αερίζεται καλά είναι κι αυτό πρόβλημα. Το Xbox 360 μου παθαίνει overheating και κλείνει μετά από 15 λεπτά αναμονής στο dashboard. Το ανεμιστηράκι έχει γεμίσει την σκόνη της ερήμου διότι το έχω από το 2007.

Από την άλλη λόγω του Καλοκαιριού και της υψηλής θερμοκρασίας τα ανεμιστηράκια των κονσόλων (ακόμα και του πρώτου Wii) δουλεύουν πιο έντονα σε σχέση με τις άλλες εποχές του χρόνου.

• Like 1

καλημερα παιδια,ανοιξα το ps4 σημερα το πρωι και μετα απο λιγο εσβησε.παταω το power αναβει η μπλε ενδειξη για λιγο και μετα σβηνει!!η εγγυηση εχει περασει το πηρα χριστουγεννα του 13.

το εχει παθει κανεις αλλος??? :cry:  :cry:

Το έχεις σε δωμάτιο που πιάνει υψηλή ζέστη και συγκεντρώνει γρήγορα σκόνη; Αν έχεις την κονσόλα σε σημείο που δεν αερίζεται καλά είναι κι αυτό πρόβλημα. Το Xbox 360 μου παθαίνει overheating και κλείνει μετά από 15 λεπτά αναμονής στο dashboard. Το ανεμιστηράκι έχει γεμίσει την σκόνη της ερήμου διότι το έχω από το 2007.

Από την άλλη λόγω του Καλοκαιριού και της υψηλής θερμοκρασίας τα ανεμιστηράκια των κονσόλων (ακόμα και του πρώτου Wii) δουλεύουν πιο έντονα σε σχέση με τις άλλες εποχές του χρόνου.

Το μηχανημα αεριζεται, αλλα πιανει πολυ σκονη... Τι να κανω... Μπορω εγω να το καθαρισω? Αλλιως τι να κανω?

και μενα κανει αρκετο θορυβο αλλα φαντασου οτι τωρα παιζουν θεμροκρασιες δωματιου 30+ αυτες τις μερες...Μην περιμενεις κατι διαφορετικο....Επισης η κονσολα αν το κανεις θεμα μπορεις να πας και 2 χρονια εγγυηση...Οποτε μην μπεις στο τρυπακι της αλλαγης παστας...

Φρόντιζε να καθαρίζεις συχνά τη σκόνη στο έπιπλο γύρω από την κονσόλα, και να μην αφήνεις να μαζεύεται στις σχάρες από όπου τραβάει αέρα η κονσόλα. Αμα έχεις και κλιματισμό, άναψέ τον και στρέψ' τον πάνω στην κονσόλα. Οσο είσαι σε εγγύηση δε θα πρότεινα ούτε εγώ να κάνεις κάτι άλλο.

Επίσης, όταν έχει ζέστη καλό είναι το ότι ανεβάζει στροφές ο ανεμιστήρας, αρκεί να βγάζει ζεστό αέρα από πίσω. Τη δουλειά του κάνει, δηλαδή :P

• Like 1

Εγώ παντως όσο παίζω εχω έναν extra ανεμιστήρα δωματίου και φυσάει πάνω στο ps 4...πιστεύω οτι κάπως το βοηθάει...γενικά παντως δεν ειναι για πολλά πολλά απ οτι εχω καταλάβει με αυτές τις θερμοκρασίες...

sorry για το Off-topic, το shadow of the colossus γρατσουνισμενο για ps2 ποσα λετε να αξιζει να το αγορασω?

Εγώ το πήρα 15€ από ένα videoclub της περιοχής μου που έκλεινε και ξεπούλαγε, με ξεθωριασμένο cover και αρκετές γρατζουνιές αλλά πλήρως λειτουργικό..

Εδώ στις αγγελίες κάποια άτομα ζητούσαν αστρονομικά ποσά, πληροφοριακά..

Σχετικά με τις θερμοκρασίες του ps4 αυτές τις μέρες, και το δικό μου που το χω σε δωμάτιο χωρίς κλιματισμό και με αρκετή ζέστη, αν και το έχω πάνω σε μία παλία βάση laptop με ανεμιστηράκι και έναν ανεμιστήρα από δίπλα να το φυσάει όσο δουλεύει, σε ορισμένα παιχνίδια βαράει κόφτες το ανεμιστηράκι του..Λογικό μου φαίνεται όμως λόγω των συνθηκών..

• Like 1

Επισκέπτης

Το PS4 σε περίπτωση υπερθέρμανσης θα κλείσει μόνο του οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Δεν θα προκληθεί κάποια ζημιά. Από την άλλη βέβαια ίσως είναι εκνευριστικός ο θόρυβος από τον ανεμιστήρα αλλά τι να κάνεις..

Εγώ έχω αλλάξει πάστα και thermal pads και είδα βελτίωση, αλλά θα το συνιστούσα μετά το πέρας της εγγύησης

ή αλλάζεις πάστες ή παίζεις με ενα ζευγάρι ακουστικα virtual 7.1

απολαμβάνεις καλύτερο ήχο και τα ανεμηστήρια άστα να βαράνε!

παίζει να μπορείς να κάνεις εγκατάσταση παιχνίδι σε εξωτερικό usb σκληρό?

χαχα! καλή φάση. και πήγα και πήρα 1τβ εξωτερικό με σκοπό παιχνίδια που εχω τερματίσει να μεταφέρω τα Updates τους εκεί.

βεβαια δεν το εψαξα πριν το πάρω, γιατί δεν έχω κανένα εξωτερικό σκληρό. οπότε θα μου μείνει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...