JohnVani18 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2015 Activision Destiny: The Taken King Legendary Edition είναι το complete edition με ολα τα DLC?Λίγο πιο κάτω γράφει αυτά : Η Legendary Edition περιλαμβάνει: -The Taken King: Το νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του Destiny! -Το παιχνίδι Destiny. -The Dark Below: To πρώτο expansion του παιχνιδιού. -House Of Wolves: To δεύτερο expansion του παιχνιδιού.
Fulgore Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Activision Destiny: The Taken King Legendary Edition είναι το complete edition με ολα τα DLC? Παρε το λινκ γιατι οταν βλεπω 69,90 απο το Πλαισιο με πιανει η καρδια μου
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Λίγο πιο κάτω γράφει αυτά : Η Legendary Edition περιλαμβάνει: -The Taken King: Το νέο κεφάλαιο της επικής ιστορίας του Destiny! -Το παιχνίδι Destiny. -The Dark Below: To πρώτο expansion του παιχνιδιού. -House Of Wolves: To δεύτερο expansion του παιχνιδιού. Ναι αλλα δεν μας λεει πως θα τα περιλαμβανει. Σαν κωδικους που θα πρεπει να τους κατεβασεις ή θα ειναι στο δισκακι και απλα θα κανεις εγκατασταση το παιχνιδι στο δισκο της κονσολας?
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Συνήθως στις κονσόλες τα βάζουν με κωδικό τα extra DLC για να αποφύγουν χάσιμο απο μεταπωλήσεις. Δε νομίζω το Destiny (με Bungie και Activision απο πίσω) να κάνει τη διαφορά. Εδώ στο απλό Taken King σε έβαζαν να πληρώνεις και τα προηγούμενα expansions που οι περισσότεροι ήδη είχαν..
DTsuras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Γιατι δεν ειναι μεσα στο δισκακι τα DLC σαν τα goty,complete,definitive editions? Θα βγαλουν και αλλα dlc στο μελλον για το destiny?
JohnVani18 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δεν είναι βάση αν θα βγάλουν κι άλλο περιεχόμενο στο μέλλον. Βασικά δεν ξέρω και με ποιά λογική λειτουργεί η κάθε εταιρία.. Συνήθως οτι τραβάει κόσμο online το βάζουν εκτός δίσκου με μορφή κωδικού. Πχ το 1ο Borderlands GotY είχε κωδικούς για τα DLCs, δεν ηταν στο δισκάκι. Η Complete Edition του BioShock Infinite τα είχε σε 2ο DVD. Και τα δύο παιχνίδια που ανέφερα τα εκδίδει η ίδια εταιρία, 2Κ. Τώρα για το συγκεκριμένο, μιας και ξέρουμε την Activision, λογικά θα είναι με κωδικούς και όχι στο δισκάκι.
DTsuras Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δηλαδη το Legendary edition εχει ολα οσα εχει το Vanguard Edition ετσι?
JUST-GAMER Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2015 Ναι λογικα θα ειναι ακριβως οπως ειναι η vaguard edition μονο που θα εχει και κωδικους για να κατεβασεις τα εξτρα dlc's. Εχετε να προτεινετε κανενα μαγαζι στο εξωτερικο που να πουλαει dlc's codes παιχνιδιων οπως π.χ. το destiny σε καλυτερη τιμη και να ειναι σωστο και οχι καμια κομπινα.
DTsuras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Στο μεταξύ, τα codes για τα DLC μέσα στα κουτία είναι one time use only?
Vole Maulder Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ε προφανώς. Τι περίμενες, να σε αφήνουν να τα μεταπωλήσεις; 1
i2d_group Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 <p>Καλησπέρα στην παρέα!<br /> Ίσως να εχει απαντηθεί η ερώτηση μου, αλλα ειναι πολυ μεγάλο το τοπικ για να ψάξω εξονυχιστικά! Κανω έρευνα αγοράς για ps4 και βλεπω στον Κωτσόβολο ότι κάποια πακέτα με παιχνίδι ειναι φτηνότερα απο την σκέτη κονσόλα.<br /> Υπαρχουν διάφορες σε σχεση με τις παρτίδες της κονσόλας ή ειναι όλες το ιδιο?<br /> Ευχαριστω Αντωνης</p>
vag.patrick Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 γενικοτερα οι κονσολες ειναι ιδιες (περαν καποιων revision που μπορει να αφορα καποιες αλλαγες -οχι απαραιτητα σημαντικες ή που να αλλαζουν την συνολικη εμπειρια χρησης) και τα Bundles Μπορεις να τα εκλαβεις ως ενα ειδος Promo η προσφορας....
DTsuras Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ε προφανώς. Τι περίμενες, να σε αφήνουν να τα μεταπωλήσεις; Ναι αλλά θα το έχεις πάντα στο psn λογαρισμό σου έτσι? Ερωτησεις εαν δεν εχω Psn: 1)Ξερω οτι εαν αγορασεις τα δωρεαν games του psn, δεν θα μπορεις να τα παιξεις εαν δεν ανανεώσεις τη συνδρομή.Αλλα τι γινετε εαν τα αγορασεις κανονικα τα games? 2)Τα dlc για να τα κατεβασω πρεπει να εχω αναγκαστικα psn? 3)Πώς banaρωνται τα psn accounts?
JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2015 Ναί, το έχεις για πάντα (ή μέχρι να κλείσει το PSN ή η Sony ). Αν τα αγοράσεις, θα παίζεις χωρίς συνδρομή. Ναί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις