Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι δεν μου ανοιγει το ps now?

Μου λεει οτι η συνδεση μου ειναι αργη (αναγκαστικα wireless)

Αλλα εχω 8mbbs ασυρματα οταν λενε οτι αρκουν 5.

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ψηφιακο να φανταστω το πηρες ετσι??γιατι παραδοση retail εχει απο 24/7...

Πως θα αγορασει ρε συ ψηφιακα οταν εχουμε capital control? :P

Μονο με καρτες playstation αλλα βγαινει αρκετα ακριβοτερα :P

Δημοσ.

Πως θα αγορασει ρε συ ψηφιακα οταν εχουμε capital control? :P

Μονο με καρτες playstation αλλα βγαινει αρκετα ακριβοτερα :P

Οσον αφορα τις πιστωτικες paypal κλπ

Χθες πηγα να κανω transaction μεσω paypal το οποιο δε μου το δεχτηκε τοσο μεσα απο τη κονσολα οσο και μεσω του πισι στο SEN store. Εκανα το ιδιο με πιστωτικη (προπληρωμενη) mastercard την οποια ουτε αυτη δεχτηκε μεσα απο τη κονσολα οσο και απο το πισι.

Αντ αυτου: Εκανα login στο λογαριασμο μου στο SEN store.

Πηγα Account --> Wallet πατησα add funds to wallet και ως δια μαγειας πηρε το ποσο απο την προπληρωμενη mastercard.

μετα εκανα την αγορα κανονικα με το ποσο που ηθελα μεσα απο το PS4.

Δημοσ.

με τον τροπο που ειπες fulgore...34,99 digital εχει... Νταξει σου μενουν αλλα 5€ για το summer digital sales..χτυυπας και ενα teslagrad στα 4.5€ και εισαι αρχοντας..Mtzs θα το χω στο νου μου αυτο που ειπες...Παρεπιπτοντως το 4ρι κανει σα μοσχαρι τωρα με τις ζεστες...

• Like 1
Δημοσ.

Καλημερα σε όλους...δεν εχω παρακολουθήσει αρκετά το topic αλλα χτες βρήκα έναν τροπο να streamαρω media απο το PC στο ps4 χωρίς τον δικο του media player και κυρίως με υποστήριξη εξωτερικών υποτιτλων .srt

Το link ειναι εδω http://psx-scene.com/forums/content/ps4-video-streaming-stream-video-pc-your-playstation-4-4235/

Αν εχει ηδη αναφερθεί εδω μεσα sorry guys δε το ειδα.με wifi μεσαίας ποιότητας και ταχύτητας ειδα άνετα μέχρι και 720p

Οποίος ενδιαφέρεται δοκιμάζει

• Like 3
Δημοσ.

Ιςως να ειναι θέμα γραμματοσειράς η κατι τέτοιο αλλα αγγλικούς που έβαλα παίζουν ολοι...και μια ταινία με ελληνικούς επισης...αλλιώς περιμένουμε update,απο τα τσάμπα δυστυχώς μην εχουμε πολλές απαιτήσεις

Δημοσ.

Αυτο λογικα θα κυκλοφορησει και σε δισκακι για ολες τις κονσολες?

Και το δισκακι θα εχει μεσα ολα τα dlc με κωδικο ή θα ειναι απλα στο δισκακι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...