Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Το Ps3 ειχε Ni No Kuni οπως και το 2 ειχε Dragon Quest 8 ,αρα τα λογια ειναι περιττα γιατι πηγα σε Ps4. Τωρα βεβαια αν επειδη οι τιμες ειναι αρκετα χαμηλες απο Launch τυχει και παρω και XboxOne δεν το θεωρω και απιθανο,ισως και να αγοραζα και Xbox τωρα αν δεν ειχα το Pc.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γενικα για κονσολες αυτη η γενια εχει παει λιγο άπατη προς το παρων απο θεμα τιτλων, ποσο μαλλον αποκλειστικοτητων.

Πολυ λαδι και απο τηγανιτα τιποτα.. Πολλες ανακοινωσεις αλλα τρομερη καθυστερηση και παει να γινει και της μοδας το remastering στο PS ειδικα, για να βγαλουμε και απο την μυγα ξυγκι.. Τουλαχιστον το XB1 σε αυτο τον τομεα, υπερτερει..

• Like 1

Καλά και η προηγουμενη δεν θυμάμαι να είχε τρελα παιχνίδια στα 2 πρώτα χρονια, ειδικά το Ps3 το οποιο άργησε πολύ να πάρει μπρός. Πάντοτε έτσι είναι οι κονσόλες στην αρχή.

Όσο για remaster εγώ λέω ναι σε remaster τύπου TLOU, Uncharted trilogy (γιατί πολλοί πήγαν από 360 -> Ps4), Tomb Raider και όχι σε remaster τύπου Sleeping Dogs, Saints Row και τα λοιπά. Ναι ωραία τα remaster αλλα άμα δεν πέσει δουλειά στο να κανεις το original καλύτερο, ποιος ο λόγος; Εγώ αν περιμένω κάτι πως και πως είναι το remaster των Uncharted μιας και το Ps3 το πούλησα, ελπίζω να είναι όντως καλή δουλειά γιατί είναι από τα πιο αγαπημένα μου παιχνίδια την προηγουμενη γενιά :D

• Like 1

TLOU,Uncharted ειναι must οπως ειναι το GoW και το Halo για εμενα απο το XB1.. 

Οντως ομως δεν πρεπει να παραγινει.. Περιμενω να δω το God of War  γιατι μου φανηκε ψιλοαπατη remaster..

Το God of War είναι bare bones remaster απ' ότι φαίνεται και μονο όσοι δεν το παίξανε πρέπει να το πάρουν στο Ps4 imo. Το παιχνίδι στο Ps3 ήδη είχε γραφικαρες και έτρεχε πολύ καλά. Το Halo MCC είναι ο κύριος λόγος που θέλω X1 (το όνομα μου στο insomnia δεν το διάλεξα στην τύχη :P) αλλα περιμένω να βγάλουν slim. Τέλη του 16 πιστεύω θα δούμε slim εκδόσεις για το Ps4 και το X1.

Ειχε κανεις το παλιο CUH-1100 και ειδε πουθενα το νεο CUH-1200 για να μας πει αν ειναι οντως ποιο αθορυβο οταν ειναι σε full load για μερικες ωρες απο ενα οποιοδηποτε παιχνιδι?

Οι κωδικοι αυτοι ειναι για τις ευρωπαικες/ελληνικες κονσολες ps4 ετσι δεν ειναι?

Δηλαδη μεχρι της 15/7 δεν μπορουμε να τα αγορασουμε απο καπου?

Και θα εχουν την ιδια τιμη με πριν ή αλλαζει η τιμη?

Μιλαω παντα για αυτα με τους 500gb δισκους.

αμα ερθει το BB δε θα παρεις χαμπαρι ουτε την δραχμη.... :P

Μιας και το ρωτησες  Alciimerion ειναι το ID μου αν και θα ψιλο λιωσω στο Bloodborne για αρχη :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανοιξα το μεσημερι την κονσόλα και δεν έμπαινε στο Store,ουτε έδειχνε τους friends.Σαν να μην είχε internet.Εκείνη την στιγμή το PC έμπαινε κανονικά και το modem ήταν εντάξει.Μετά ή κονσόλα "ξεκόλλησε".

Εκαναν maintenance πάλι?

Επεξ/σία από AntiCambeR

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...