Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.youtube.com/watch?v=4SzdsSWeFW0

???

Καταραμενε Psycho,καταραμενη κοινωνια κλπ κλπ... Απο σημερα λοιπον και εγω νεος κατοχος Ps4 Batman Limited Edition και αυριο περιμενω(τον λογο αγορας για μενα τωρα κονσολας)το Bloodborne. I ...tried to...resist...but..failed.. :lol:

Καλοπαιχνιδο :D και καλο κάψιμο στο Bloodborne, αυτό και το Witcher 3 τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιας μέχρι στιγμής. Επίσης βρείτε από κάπου και κάντε ενοικίαση το Second Son, πολύ fun gameplay και αρκετά όμορφο παιχνίδι, εγώ το αγόρασα used και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

https://www.youtube.com/watch?v=4SzdsSWeFW0

???

Καλοπαιχνιδο :D και καλο κάψιμο στο Bloodborne, αυτό και το Witcher 3 τα καλύτερα παιχνίδια της χρονιας μέχρι στιγμής. Επίσης βρείτε από κάπου και κάντε ενοικίαση το Second Son, πολύ fun gameplay και αρκετά όμορφο παιχνίδι, εγώ το αγόρασα used και δεν το μετάνιωσα καθόλου.

παρολο που ο Psycho ανηκει στην κατηγορια των ατομων που δεν τους τραβανε τα παιχνιδια Souls,εγω παλι ειμαι το ακριβως αντιθετο.Το Playstation εχει παραμεινει κλειστο μεχρι να ερθει αυριο το πρωι το Bloodborne οπου και θα πεσει το αναλογο λιωσιμο.

Σιγουρα θα γουσταρα περισσοτερο το MGS πακετο οπως και ειναι κριμα τωρα που βγαινει το 1tb πακετο αλλα πιο πολυ η αγορα ειναι λογω των καιρων οπως φανταζομαι και αλλοι μια απο τα ιδια με μενα :D.

Οσο για το Witcher 3 το ευχαριστηθικα στο PC αν και το ετρεξα λιγο,και μου πηρε μολις 62ωρες να το βγαλω αν και δεν ασχοληθηκα καθολου με το Gwen.

Οσο για το Infamous θα τιμηθει σιγουρα αν και με χαλαει που δεν εχει βγει komplete edition. Μεχρι και το Killzone θα παιξω σιγουρα μιας και ειχα παιξει και τα 3 προηγουμενα οταν ειχαν βγει.

Αλλωστε παμε που παμε κατα διαολου :P

Κοίτα να δεις με τις τράπεζες τώρα..Δεν μπορώ να βγάλω τα λεφτά μου να πάω να αγοράσω το Last of Us..Ποιος περιμένει στην ουρά..

Καλορίζικο και καλοπαίχνιδο το PS4 Fulgore. Αν δεν κάνω λάθος έχεις και X1;

btw, είδα στις ειδήσεις οτι οι πωλήσεις ηλεκτρονικών τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί έως και 40% λόγω του φόβου της αλλαγής νομίσματος και του κράχ στην αγορά. Με λίγα λόγια επικρατεί η λογική του "οτι προλάβει να αρπάξει ο κώλος μας", υπο τον φόβο μιας δραχμής που όχι μόνο ΔΕΝ θα είναι η δραχμή του 1999 όπως νομίζουν μερικοί, αλλά το να πάρεις μια κονσόλα ή μια TV θα είναι ένα απατηλό όνειρο αλά Βραζιλία/Αργεντινή κτλ.

• Like 1

Δεν είναι ψέμα..Σε πολυκατάστημα εργάζομαι και οι μήνες Ιούνιος - Ιούλιος πήγαιναν κατά διαόλου μέχρι που έγινε ότι έγινε και βαράμε 20αρια (χιλιάδες) καθημερινά..Έχουν φοβηθεί και έρχονται και αγοράζουν ότι βρουν για να μην τους τα φάει ενδεχόμενο κούρεμα των καταθέσεων τους. Για όσους έχουν πάντα "σοβαρά " ποσά καταθέσεων.

Επίσης το ενδεχόμενο να γίνουμε Βραζιλία αν και το αποκλείω, ίσως να προβώ και εγώ σε κάποιες αγορές πριν τελειώσουν τα αποθέματα γενικά λόγω αυτού του πανικού.. Δεν είναι ότι φοβάμαι τόσο την ενδεχόμενη αλλαγή νομίσματος.

Υπόψιν ότι ή Ελλάδα αυτή την στιγμή για αρκετούς που εμπορεύονται μεταφράζεται τον τελευταίο μήνα "international" και όχι ευρωπαϊκή χώρα. Μην ξεχνάμε ότι ήδη φάγαμε εδώ και εβδομάδα ban από την PayPal μέχρι να δουν και αυτοί πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Anw αυτά ήθελα να πω(γράψω) και επιστρέφω OT.

Πως μπορω να καταλαβω ενα ασπρο ps4 που θελω να αγορασω αν ειναι το νεο που ειναι λιγο μικροτερο απο το παλιο?

Έχω την εντύπωση πως το νέο έχει σε όλα τα τμήματα matte λευκό και επιπλέον έχει κανονικά κουμπιά ( ON-OFF, Eject ) αντί για αφής

• Like 1

Έκανα μια εικόνα για να είναι εύκολο να καταλάβουμε πια έκδοση είναι πια, το καινούργιο Ps4 είναι αυτό:

destinyttk2mhqni.png

Ποσο όμορφη όμως αυτή η Destiny limited edition

Έχω την εντύπωση πως το νέο έχει σε όλα τα τμήματα matte λευκό και επιπλέον έχει κανονικά κουμπιά ( ON-OFF, Eject ) αντί για αφής

Ναι αλλα εγω πως μπορω να ξερω αν ειναι η νεα κονσολα χωρις να χρειαστει να ανοιξω το κουτι.

Εννοω να μπορω να αναγνωρισω τη νεα εκδοση της κονσολας απο το κουτι στο καταστημα.

Έκανα μια εικόνα για να είναι εύκολο να καταλάβουμε πια έκδοση είναι πια, το καινούργιο Ps4 είναι αυτό:

destinyttk2mhqni.png

Ποσο όμορφη όμως αυτή η Destiny limited edition

Νομιζω και η παλια το ιδιο φαινετε.

Εμπασι περιπτωση το θεμα ειναι να μπορουμε να την αναγνωρισουμε χωρις να πρεπει να ανοιξουμε το κουτι της κονσολας.

Καλορίζικο και καλοπαίχνιδο το PS4 Fulgore. Αν δεν κάνω λάθος έχεις και X1;

btw, είδα στις ειδήσεις οτι οι πωλήσεις ηλεκτρονικών τις τελευταίες μέρες έχουν αυξηθεί έως και 40% λόγω του φόβου της αλλαγής νομίσματος και του κράχ στην αγορά. Με λίγα λόγια επικρατεί η λογική του "οτι προλάβει να αρπάξει ο κώλος μας", υπο τον φόβο μιας δραχμής που όχι μόνο ΔΕΝ θα είναι η δραχμή του 1999 όπως νομίζουν μερικοί, αλλά το να πάρεις μια κονσόλα ή μια TV θα είναι ένα απατηλό όνειρο αλά Βραζιλία/Αργεντινή κτλ.

Εχω ακομα το Original xbox και ειχα και 360 fat.X1 με εψινε περισσοτερο κυριως λογω χαμηλης τιμης και παιχνιδιων που θα βγουν για φετος,αλλα το Play εχει naughty dog και Bloodborne(μεγαλος οπαδος γενικα των Souls παιχνιδιων) και εχω εμπιστοσυνη στην Sony οτι δεν θα αφησει ετσι το μοναδικο προιον που της αποφερει σημαντικα κερδη χωρις να βγαλει τα αναλογα exclusive. Παλια με το Ps3 ειχε προβλημα με πωλησεις(υψηλη τιμη)και Cell,τωρα λοιπον που δεν εχει ειναι κριμα να μην το εκμεταλλευτει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...