Bourdoulas Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Ευτυχής κάτοχος και εγώ πλέον και έχω το αιώνιο ερώτημα : Οριζόντια ή κάθετα; Το PS3 το είχα πάντα κάθετα. 1
DTsuras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να βρω πουθενα το section με τις ενοικιασεις στο seven spot.
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δεν μπορω να βρω πουθενα το section με τις ενοικιασεις στο seven spot. Απο καταστημα περνα. Εχουν ειδικο κομματι με ενοικιασεις.
takisdemi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παιδιά υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το ταμπλετ ως οθόνη για το ps4; Ψάχνω τρόπο ώστε να έχω την κονσόλα με στις διακοπές.
greenmachine Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Παιδιά υπάρχει τρόπος να λειτουργήσει το ταμπλετ ως οθόνη για το ps4; Ψάχνω τρόπο ώστε να έχω την κονσόλα με στις διακοπές. Δες αν δουλευει αυτο http://www.pocketgamer.co.uk/feature.asp?t=how_to&c=63180
takisdemi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δες αν δουλευει αυτο http://www.pocketgamer.co.uk/feature.asp?t=how_to&c=63180 Μόνο για το Xperia πρέπει να είναι. Στο samsung note που έχω λέει δεν το υποστηρίζει η συσκευή.Κρίμα.
JohnVani18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Νομίζω έχει παραγίνει το κακό με το multiplayer.. υγ : το ξέρω οτι εδώ και καιρό έχει παραγίνει (πχ GoW Ascension, Tomb Raider 2013 etc), αλλά σε λίγο θα δούμε και κανένα Beyond Remastered με MP.. [until Dawn Will Support Up to 12 People in Multiplayer
takisdemi Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μόνο για το Xperia πρέπει να είναι. Στο samsung note που έχω λέει δεν το υποστηρίζει η συσκευή.Κρίμα.Βρήκα τη λύση έχει τροποποιημενο app στο xda για όλα τα Android!
naruto14 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Νομίζω έχει παραγίνει το κακό με το multiplayer.. υγ : το ξέρω οτι εδώ και καιρό έχει παραγίνει (πχ GoW Ascension, Tomb Raider 2013 etc), αλλά σε λίγο θα δούμε και κανένα Beyond Remastered με MP.. [until Dawn Will Support Up to 12 People in Multiplayer Έγινε update και ήταν λάθος. Ευτυχώς...
Προτεινόμενες αναρτήσεις