Millennium Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 PS4's PC-like architecture testament to its strength. Cue PlayStation 4 which, among other impressive components, features a whopping 8GB of GDDR5 RAM. How about Total War on console now? "I believe the canned-response to that tends to be it's always something that's being considered and it's a possibility, but beyond that no comment," Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Naughty dogs και quantic dream εχουν να κανουν παπαδες με το ps4, θα τριβουμε τα ματακια μας. Τέτοιες εταιρίες περιμένω εγώ να δω για να πω το WoW στα γραφικά. Δηλαδή first party studios... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Thief 4 και στο Playstation 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Πολυ ενδιαφερουσα αποψη γιατι το ΠΣ4 δεν παιζει ΠΣ3 http://www.escapistmagazine.com/articles/view/columns/experienced-points/10215-Why-the-PS4-Doesnt-Do-PS3-Games The point is: There are no easyanswers. Sony made a mess when they embraced the cell a decade ago, andthis break in compatibility had to happen sooner or later. They couldeither perpetuate the cell and all of its problems, or they could make aclean break and start over. Either way, they (and their fans) weregoing to lose out. Επελεξαν το δευτερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Sony to push for 16 million PS4 shipments in 2013, say sources Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 NVIDIA: Sony PS4 Has PhysX and APEX SDK Support Advanced Micro Devices may have scored more points on the hardware front in regards to Sony's PlayStation 4 game console by getting its 8-core Jaguar inside, but NVIDIA isn't out of the running yet.The Santa Clara, California-based company worked with Sony to ensure that its PhysX and APEX software development kits could be used liberally. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 παλικάρια σε τιμή το περιμένετε το Ps4,και μέχρι πόσα θα διαθέσετε όσοι το πάρετε day1? εγώ πάνω απο 450 για την κονσόλα σκέτη δεν δίνω,γιατί θέλω να πάρω και το pes2014 μαζί στα λογικά πλαίσια των 500ε για new console με καλό hardware και 1 new game. ή αυτό ή 500ε για ps4+vita combo ,δεν ξέρω αλλα θεωρώ το 500ε οροφή στο ποσό που θα δώσω για νέα κονσόλα ακόμα και αν συμπεριλαμβάνεται το vita.παραπάνω ξεφέυγει για την δικιά μου τσέπη τουλάχιστον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Darthvader Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ενταξει 500 ευρώ για ps4+ vita δεν παίζει ... Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για 2 sku , στα 450 & 550 ευρώ. Bundle μαζι με το vita στα 599 ευρώ είναι πιο πιθανό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Ενταξει 500 ευρώ για ps4+ vita δεν παίζει ... Θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για 2 sku , στα 450 & 550 ευρώ. Bundle μαζι με το vita στα 599 ευρώ είναι πιο πιθανό... Συμφωνώ. Με τίποτα 500 μαζί με Vita. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 With God of War finished on PS3, Sony Santa Monica dares to dream about PS4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 παλικάρια σε τιμή το περιμένετε το Ps4,και μέχρι πόσα θα διαθέσετε όσοι το πάρετε day1? εγώ πάνω απο 450 για την κονσόλα σκέτη δεν δίνω,γιατί θέλω να πάρω και το pes2014 μαζί στα λογικά πλαίσια των 500ε για new console με καλό hardware και 1 new game. ή αυτό ή 500ε για ps4+vita combo ,δεν ξέρω αλλα θεωρώ το 500ε οροφή στο ποσό που θα δώσω για νέα κονσόλα ακόμα και αν συμπεριλαμβάνεται το vita.παραπάνω ξεφέυγει για την δικιά μου τσέπη τουλάχιστον. Εσενα αγορι μου με τοσο promotion που εχεις ριξει επρεπε να σε ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ να παρεις τη κονσολα και οχι να τα σκασεις εσυ!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skanjos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Εσενα αγορι μου με τοσο promotion που εχεις ριξει επρεπε να σε ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ να παρεις τη κονσολα και οχι να τα σκασεις εσυ!!! να μου δώσουν τότε και ενα Psvita τσάμπα? έτσι γιατι είμαι τόσο sony fanboy που έχω κάνει διαφήμιση και στο psvita στο αντίστοιχο thread..... καλώς ή κακώς το ps4 μας ξεσήκωσε για τα καλά, τους gamers, τους fanboys απο την άλλη απο διάφορες εταιρίες "ονόματα δεν λέμε" τους έστειλε στο καναβάτσο. ακόμα και ο ανταγωνισμός να δείξει τι έχει και να είναι ότι πιο τραγικό έχει ανακοινωθεί όλων των εποχών κάποιοι θα μιλάνε για δευτέρα παρουσία. εδώ θα είμαστε, ήδη το Hype για το ps4 έχει αρχίσει και πέφτει σιγά σιγά, είναι πάρα πολλοί 9 μήνες μέχρι την κυκλοφορία του, ακόμα και για την ε3 έχουμε πολύ καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Δεν ειδαμε ομως επι της ουσιας ολα αυτα που εχει να προσφερει το PS4. Δεν ειδαμε καν καποιο σχεδιο που να δουλευει real time για να παρουμε μια ιδεα. Ολα αυτα που ειπαν οτι θα κανει το PS4 συγνωμη αλλα εγω δεν ειμαι κανενα χαπατο, εμπειρια μπολικη κουβαλαμε και κοβω το δεξι μου οτι ουτε τα μισα δεν θα κανει απο αυτα που λεει. Δεν με νοιαζει ομως, παιχνιδια θελω να δω. Αμα βλεπω καλους τιτλους συγχορω σχεδον τα παντα. Α και για οσους θα πουν "ελα μωρε τι απο τωρα περιμενες να δεις κατι?" θα πω οτι ναι απο τωρα περιμενα να δω κατι εκτος και αν καποιος πιστευει οτι τετοιου ειδους project ειναι κατι που ολοκληρωνεται απο τη μια μερα στην αλλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Millennium Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Η microsoft από την άλλη δεν έχει δείξει τίποτα ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2013 http://www.guru3d.com/news_story/nvidia_physx_and_apex_support_announced_for_sony_ps4.html ωραια νεα αυτα !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις