JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Γιατί πουλάνε που πουλάνε απο τα κανονικά αντίτυπα, season pass, dlcs κλπ, πετάνε και μια complete στο τέλος να βγάλουν κι άλλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναι εχεις ενα δικio αλλα και εμας συμφερει αρκετα. Tα expasions τι ακριβως ειναι? πρεπει να εχεις το αρχικο παιχνιδι? expasions=season pass? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το season pass το πληρώνεις μια φορά και ότι dlc βγάλουν μέσα στον χρόνο, το παίρνεις χωρίς κάποια χρέωση (αυτό έλλειπε). Και ναι, όταν λέμε expansion, εννοείται πως θέλεις το ίδιο το game. Η περίπτωση του First Light, Freedom Cry, κ.α, είναι stand alone games όπου βγήκαν και σε retail μορφή εκτός του digital download μέσω store. Εκεί δεν χρειαζόσουν το αρχικό game. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Επεκτάσεις, επιπλέον περιεχόμενο. Το season pass σου δίνει όλα τα extras (συνήθως) σε καλύτερη τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βασικα πιο πιθανο ειναι να βγει Goty το Bloodborne παρα το Batman. Βασικα το αντιθετο θα ελεγα, το Αsylum και το City, ειχαν κανονικα τις goty τους. Για το Origins δεν θυμαμαι αν βγηκε. Γιατι οχι στο Arkham Knight; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Το season pass το πληρώνεις μια φορά και ότι dlc βγάλουν μέσα στον χρόνο, το παίρνεις χωρίς κάποια χρέωση (αυτό έλλειπε). Και ναι, όταν λέμε expansion, εννοείται πως θέλεις το ίδιο το game. Η περίπτωση του First Light, Freedom Cry, κ.α, είναι stand alone games όπου βγήκαν και σε retail μορφή εκτός του digital download μέσω store. Εκεί δεν χρειαζόσουν το αρχικό game. EXPANDALONES! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Υπαρχει πιθανοτητα στο GOTY του the witcher 3 να βελτιωσουν το χειρισμο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αν τον βελτιώσουν στην GOTY θα τον βελτιώσουν και στην απλή έκδοση οπότε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αντιμετωπίζει κανένας άλλος πρόβλημα στο να βάλει funds στο wallet του; Μόλις έβαλα 10 ευρώ και πήγα να βάλω άλλα 10 και μου γράφει ότι τα στοιχεία της κάρτας δεν είναι σωστά τη στιγμή που με τα ίδια ακριβώς στοιχεία έκανα και το πρώτο δεκάευρω fund. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 προσπαθω σημερα να αγορασω ps plus μεσω paypal με 30 ευρω ,και δεν γινεται. ειναι λογω του περιορισμου στις τραπεζες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 To paysafe μια φορά ξεχάστε το στην χώρα μας για την ώρα. Τώρα με το paypal δεν πέτυχα κάτι παρόμοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 παντως σε εμενα το paypal δεν το δεχετε και την καρτα μου μου την βγαζει λαθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 παντως σε εμενα το paypal δεν το δεχετε και την καρτα μου μου την βγαζει λαθος Και σε εμένα το ίδιο αλλά είμαι Κύπρο και η πλάκα είναι ότι πρόλαβα και έβαλα 10 ευρώ (ενώ ήθελα 20) και τη δεύτερη φορά καπάκι δεν την δέχεται με το ίδιο πρόσχημα που έχεις και εσύ. What? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ababapanos Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 απο οτι εμαθα μολις τωρα εχουν απαγορευτει ολες οι αγορες με το εξωτερικο , για αυτο δεν δεχετε τις καρτες , οποτε και και ενα μπρελοκ που κοστιζει μονο 1 ευρω ,που λεει ο λογος να θες να αγορασεις αυτην την στιγμη απο απο το ebay δεν γινεται.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Βασικα και αρκετα καταστηματα πλεον δεν δεχονται καρτες με την κατασταση αυτη. Ηδη συμφορουμιτης ειπε οτι σημερα εφαγε ακυρο απο το Eshop και οτι πλεον μονο μετρητα δεχονται. Να και ενα σχετικο αρθρο που βρηκα για τις καρτες http://www.antenna.gr/news/Economy/article/413494/capital-controls-ti-isxyei-gia-agores-me-xreostikes-i-pistotikes-kartes Οσο για τις Paysafe οτι αναφερθηκε προηγουμενως http://gr.ign.com/paysafe-pc/18380/news/telos-e-paysafe-gia-ten-ellada Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις