Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μαλλον εχεις μπερδεψει τις κονσολες. Για πες μου ενα παιχνιδι που το ps4 εχει περισσοτερα frame drops απο αυτα του xbox one. Μηπως φταιει η τηλεοραση που εχεις συνδεσει το ps4 και οχι η κονσολα? Σε πολλες τηλεορασεις π.χ. samsung(Εχω κι εγω) εχει και game mode για καθε hdmi εισοδο που εχει. Δοκιμασες λοιπον να βαλεις σε game mode στην hdmi θυρα που εχεις συνδεσει το ps4? Resident Evil Revelations 2, έτσι ένα γρήγορο παράδειγμα..Κατά τα άλλα την κονσόλα δεν την έχω ακόμη, την Τρίτη έρχεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Resident Evil Revelations 2, έτσι ένα γρήγορο παράδειγμα..Κατά τα άλλα την κονσόλα δεν την έχω ακόμη, την Τρίτη έρχεται. Άκυρο ότι είπα πιο πάνω τότε, logic simply doesn't apply when Capcom is involved Αυτό είναι απλά κακό port (βλέπε Bayonetta στο Ps3), δεν φταίει τόσο το hardware όσο οι developers. Άλλο ένα μέτριο port που έρχεται στο μυαλό είναι το Alien Isolation, στις κονσόλες έτρεχε μετά βίας στα 30 fps και στο PC ακόμα και με μια 750ti το τρέχεις maxed 60fps σε 1080p. Μην νομίζεις ότι τα κακά port είναι PC exclusive, είναι αρκετά και στις κονσόλες, ευτυχώς είναι κυρίως τα multiplatform τα οποια παίζω στο PC anyway. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Ε ναι άμα έχεις PC τα multiplatform στο PC, δεν το συζητάμε, εκτός και αν είναι περίπτωση Batman. Κατά τα άλλα εγώ το Ps4 το πήρα για τα exclusives του και κάποια στιγμή θα πάρω και το One επίσης για τα exclusives του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Resident Evil Revelations 2, έτσι ένα γρήγορο παράδειγμα..Κατά τα άλλα την κονσόλα δεν την έχω ακόμη, την Τρίτη έρχεται. Αφου οπως λες δεν την εχεις ακομα τη κονσολα πως ξερεις οτι θα εχει frame drops? Επειδη ειδες κατι βιντεο στο youtube? Αν αυτη ειναι η πηγη σου τοτε να μου επιτρεψεις να σου πω οτι η πηγη σου ειναι αστα να πανε και κανεις τεραστιο λαθος που του εχεις τυφλη εμπιστοσυνη. Παρε με το καλο τη κονσολα κανε τις σωστες ρυθμησεις στην τηλεοραση σου και την κονσολα σου και μετα κρινεις και κατακρινεις γιατι αν ειναι να κρινουμε κατι που δεν εχουμε απλα γιατι ειδαμε κατι βιντεος ή ακουσαμε τι ειπε ο οποιοσδηποτε ζητω που καηκαμε. Άκυρο ότι είπα πιο πάνω τότε, logic simply doesn't apply when Capcom is involved Αυτό είναι απλά κακό port (βλέπε Bayonetta στο Ps3), δεν φταίει τόσο το hardware όσο οι developers. Άλλο ένα μέτριο port που έρχεται στο μυαλό είναι το Alien Isolation, στις κονσόλες έτρεχε μετά βίας στα 30 fps και στο PC ακόμα και με μια 750ti το τρέχεις maxed 60fps σε 1080p. Μην νομίζεις ότι τα κακά port είναι PC exclusive, είναι αρκετά και στις κονσόλες, ευτυχώς είναι κυρίως τα multiplatform τα οποια παίζω στο PC anyway. Ειναι κατι αντιστροφο με αυτο που εγινε στο batman arkham knight στο pc και το ποσο χαμηλα σε fps τρεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οι ρυθμίσεις στην TV δεν έχουν καμία σχέση με τα frames, αλλά με το input lag. Επίσης, το Eurogamer δεν νομίζω να λέει σαχλαμάρες..Άμα είναι όπως λες, τα διάφορα reviews είναι άχρηστα, δεν πάει έτσι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κι ομως παιζουν τεράστιο ρολο οι ρυθμίσεις της καθε τηλεορασης αλλιως δεν θα υπηρχαν εξ' αρχης αν δεν παίζανε τοσο ρολο. Και το που τεσταρει ο καθε ενας το οποιδηποτε μηχανημα διαφερει και αν δεν δεις κατι με τα ιδια σου τα ματια ειναι κανονας οτι ποτε μα ποτε δεν το πιστευεις. Δηλαδη αν παραλαβεις τη κονσολα και δεν σου κανει frame drops αφου κανεις τις σωστες ρυθμησεις στην τηλεοραση σου και στη κονσολα σου τι θα λες? Αυτο στο λεω απο προσωπικη πειρα με αλλη κονσολα που εβλεπα σε ολα τα φορουμ και sites τα χειροτερα για inpug lag & frame drops και τελικα τιποτα απο αυτα δεν ισχυε αφου εκανα τις σωστες ρυθμησεις σε tv και κονσολα. Αν θες ακουμε αν παλι δεν θες πιστευε οτι βλεπεις απο το οποιοδηποτε site/forum οσο αφορα τουλαχιστον το frame drops. Δεν λεω οτι καποια site/forum δεν ειναι αξιοπιστα και αυτο που ισχυριζονται δεν ισχυει αλλα κατα την πλειοψηφια τους αυτου του ειδους τα site/forum συνηθως δεν λενε ολοκληρη την αληθεια αλλα τη μιση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι απλά κακό port (βλέπε Bayonetta στο Ps3)Αν δεν κάνω λάθος, όχι απλά δεν ηταν port, αλλά ηταν και lead platform το PS3 στο πρώτο Bayonetta. Πάντως σίγουρα το MGRR είχε lead platform το PS3 και έτρεχε πιο σταθερά στο Χ360. Κατά τα άλλα εγώ το Ps4 το πήρα για τα exclusives του και κάποια στιγμή θα πάρω και το One επίσης για τα exclusives του.Τελικά δεν άντεξες ε? Θα τις πάρεις κι εσύ και τις δύο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Κανεις λαθος. Στο bayonetta 1 ηταν lead platform το xbox360 γι' αυτο και ειχε το αποτελεσμα που ειχε στο ps3. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Όπως είπα, δεν ημουν απόλυτα σίγουρος. Πάντως το port απ' όσο έψαξα, το ανέλαβε άλλη εταιρία (Nex Entertainment). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν έχουν καμία σχέση με την απόδοση του παιχνιδιού, καλά λέει ο Psycho. Από κει και πέρα, το πρόβλημα σε περιπτώσεις όπως το Resi Rev 2 βρίσκεται στον developer καθαρά και σε επίπεδο software, όχι hardware, γι' αυτό και οι περιπτώσεις αυτές συνήθως - όταν ασχολούνται οι developers μετά το κράξιμο - διορθώνονται με patches. Το θέμα είναι να μη μένουμε στην αρχική ανάλυση ή είδηση και μετά να αναπαράγουμε outdated πράγματα. Και το DriveClub είχε άπειρα θέματα στο online καθώς και ελλείψεις, και τα έστρωσαν όλα και το βελτίωσαν πάρα πολύ με συνεχή υποστήριξη. Και το Project Cars το ίδιο. Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι πως όταν πρωτοκυκλοφορούν αυτά τα παιχνίδια και για τον Α ή Β λόγο έχουν χειρότερο AF ή AA ή ξέρω 'γώ τι στο PS4, βγαίνουν ορισμένοι και αναλύουν πώς αυτό αποδεικνύει την ανωτερότητα του Χ1 ή την κατωτερότητα του PS4 σε εκείνο και το άλλο, και μετά από κάνα μήνα ή δύο βγαίνει ένα update που βελτιώνει τα πάντα. Τότε όμως δε βλέπω κανέναν από τους αναλυτές του φόρουμ να γράφουν κάτι γι' αυτό Σαφώς δεν είμαι σε θέση να ζυγίσω ή να αντικρούσω τεχνικές αναλύσεις του Cortan@, γιατί δεν το κατέχω το αντικείμενο. Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον μοτίβο σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις που με προβληματίζει ως προς την ερμηνεία. Πιθανώς εμβαθύνει εκεί που είναι τα ενδιαφέροντα και οι προτιμήσεις του, ή τα κονέ του, δεν καταλογίζω δόλο σε καμία περίπτωση. Το κρίμα είναι πως δεν υπάρχει κάποιος με τις αντίστοιχες γνώσεις στο PS4, για να υπάρχει μια ισορροπία αναλύσεων. Εντός του φόρουμ, εννοώ, επειδή ο NXGamer νομίζω πως κάνει πολύ καλή δουλειά στο να παρουσιάζει ισορροπημένα τα πράγματα. Τέλος πάντων, bottom line: - Πολλά ports γίνονται με τον χαμηλότερο δυνατό πήχη, αλλά πουλάνε, οπότε δύσκολα θα αλλάξει αυτό. - Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση το frame rate ενός παιχνιδιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DTsuras Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Παιδια σκέφτομαι να αγορασω games απο you.gr μιας και ειναι θεσσαλονικη αλλα και επηδει εχει καλυτερες τιμες σε σχεση με public Κλτ. Τα games απο εκει ειναι ολοκλαινουργια? πρεπει να προσέξω κατι? ps:καθε ποτε βγανει GOTY σε παιχνιδια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν έχουν καμία σχέση με την απόδοση του παιχνιδιού, καλά λέει ο Psycho. Από κει και πέρα, το πρόβλημα σε περιπτώσεις όπως το Resi Rev 2 βρίσκεται στον developer καθαρά και σε επίπεδο software, όχι hardware, γι' αυτό και οι περιπτώσεις αυτές συνήθως - όταν ασχολούνται οι developers μετά το κράξιμο - διορθώνονται με patches. Το θέμα είναι να μη μένουμε στην αρχική ανάλυση ή είδηση και μετά να αναπαράγουμε outdated πράγματα. Και το DriveClub είχε άπειρα θέματα στο online καθώς και ελλείψεις, και τα έστρωσαν όλα και το βελτίωσαν πάρα πολύ με συνεχή υποστήριξη. Και το Project Cars το ίδιο. Το ενδιαφέρον σε όλα αυτά είναι πως όταν πρωτοκυκλοφορούν αυτά τα παιχνίδια και για τον Α ή Β λόγο έχουν χειρότερο AF ή AA ή ξέρω 'γώ τι στο PS4, βγαίνουν ορισμένοι και αναλύουν πώς αυτό αποδεικνύει την ανωτερότητα του Χ1 ή την κατωτερότητα του PS4 σε εκείνο και το άλλο, και μετά από κάνα μήνα ή δύο βγαίνει ένα update που βελτιώνει τα πάντα. Τότε όμως δε βλέπω κανέναν από τους αναλυτές του φόρουμ να γράφουν κάτι γι' αυτό Σαφώς δεν είμαι σε θέση να ζυγίσω ή να αντικρούσω τεχνικές αναλύσεις του Cortan@, γιατί δεν το κατέχω το αντικείμενο. Δεν μπορώ όμως να μην παρατηρήσω πως υπάρχει ένα ενδιαφέρον μοτίβο σε αρκετές από αυτές τις περιπτώσεις που με προβληματίζει ως προς την ερμηνεία. Πιθανώς εμβαθύνει εκεί που είναι τα ενδιαφέροντα και οι προτιμήσεις του, ή τα κονέ του, δεν καταλογίζω δόλο σε καμία περίπτωση. Το κρίμα είναι πως δεν υπάρχει κάποιος με τις αντίστοιχες γνώσεις στο PS4, για να υπάρχει μια ισορροπία αναλύσεων. Εντός του φόρουμ, εννοώ, επειδή ο NXGamer νομίζω πως κάνει πολύ καλή δουλειά στο να παρουσιάζει ισορροπημένα τα πράγματα. Τέλος πάντων, bottom line: - Πολλά ports γίνονται με τον χαμηλότερο δυνατό πήχη, αλλά πουλάνε, οπότε δύσκολα θα αλλάξει αυτό. - Οι ρυθμίσεις της τηλεόρασης δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση το frame rate ενός παιχνιδιού. Αυτο που λες γινεται δυστυχως γιατι ολες οι μεγαλες εταιριες εχουν πλεον deadlines που πρεπει να κυκλοφορησουν το οποιο παιχνιδι και συνηθως πλεον το κυκλοφορουν μισο και το ολοκληρωνουν ποιο μετα με patches κατι που δεν γινοτανε στην εποχη ps2 και πριν γιατι τοτε το παιχνιδιδεν μπορουσε να μπει στο ιντερνετ για να του βαλουν patch οπως τωρα. Για εμενα προσωπικα αυτο ειναι ενα μεγα μειον των εταιριων που εκμεταλευονται στο επακρον την δυνατοτητα να βγαινουν patch των παιχνιδιων γιατι με αυτον τον τροπο βγαζουν μισα(Μη ολοκληρωμενα) παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Τελικά δεν άντεξες ε? Θα τις πάρεις κι εσύ και τις δύο? Άμα δεν πάμε σε δραχμή και μπορώ γιατί όχι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Αυτο που λες γινεται δυστυχως γιατι ολες οι μεγαλες εταιριες εχουν πλεον deadlines που πρεπει να κυκλοφορησουν το οποιο παιχνιδι και συνηθως πλεον το κυκλοφορουν μισο και το ολοκληρωνουν ποιο μετα με patches κατι που δεν γινοτανε στην εποχη ps2 και πριν γιατι τοτε το παιχνιδιδεν μπορουσε να μπει στο ιντερνετ για να του βαλουν patch οπως τωρα. Για εμενα προσωπικα αυτο ειναι ενα μεγα μειον των εταιριων που εκμεταλευονται στο επακρον την δυνατοτητα να βγαινουν patch των παιχνιδιων γιατι με αυτον τον τροπο βγαζουν μισα(Μη ολοκληρωμενα) παιχνιδια. I know, γι' αυτό λέω ότι η κατάσταση, και η απόδοση του, στην οποία κυκλοφορεί ένα παιχνίδι δεν μπορεί να θεωρείται βάση ανάλυσης του hardware μιας κονσόλας. Τα παραδείγματα παιχνιδιών που βελτιώθηκαν αισθητά στην πορεία μόνο αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Και λογο αυτης της νοοτροποιας θα συνεχισουν να αυξανωνται. Για εμενα προσωπικα αντι να βγαλουν ενα τελικο και σωστο χωρις προβληματα παιχνιδι οπως εκαναν επι εποχη ps2 βγαζουν πολλα μισοτελειωμένα παιχνιδια και τα τελειωνουν με patches μετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις