Προς το περιεχόμενο

PlayStation 4 Topic v1 [PS4]

aslanG7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καιρός ήταν, άντε να χαρείς και κανένα game και ας είναι 30αρι. Στο pc περνάμε μαύρες μέρες gaming μετά τα τελευταία.. που μάλλον δεν θα είναι τελευταία αλλά μόνο η αρχή.(έτσι όπως το πάνε)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω μια απορια με τα DLC, πως ακριβως λειτουργουν?

Πχ. Παρω το Alien Isolation Nostormo Edition οπου εχει μονο 1 DLC, και βαλω τον κωδικο..μετα πεταω το χαρτακι ή θα το χρειαστω ξανα?

Για παραδειγμα ισως αν διαγραψω το game απο την κονσολα και το ξανα αποθηκευσω, αν ειναι προεγκαταστημενο το DLC ή θα πρεπει να ξανα γραψω τον κωδικο??θα λειτουργει ή θα πρεπει να παρω αλλο?

Πχ. Παω το game(disc) σε ενα φιλαρακι μου, και βαλω το game στην κονσολα του, θα εχουμε διαθεσιμο το DLC?και ας μην ειναι κονσολα φιλου ρε φιλε, ισως ειναι δικια σου διοτι για καποιο λογο εχεις δυο.

ΥΓ:Ειναι αληθεια οτι δεν μπορει να δανισεις τα xbox One games(retail) games σου?

Το DLC περνάει στο λογαριασμό σου όταν κάνεις redeem τον κωδικό*. Από όπου και να μπεις μετά με το λογαριασμό σου θα έχεις πρόσβαση στο DLC, δεν πάει με την κονσόλα. Η μόνη διαφοροποίηση αφορά το αν είναι primary η κονσόλα στο λογαριασμό σου ή όχι. Αν είναι primary έχουν πρόσβαση (να το παίξουν, όχι να μπουν να το κατεβάσουν αν δεν υπάρχει κατεβασμένο) όλα τα προφίλ που μπορεί να υπάρχουν στην κονσόλα. Σε μη primary κονσόλα το παίζεις μόνο εσύ. Βασικά, ό,τι ισχύει με τα ψηφιακά παιχνίδια σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει και για τα DLC συνήθως.

Αυτό για το Χ1 δεν ισχύει, και ούτε ίσχυσε ποτέ. Αυτό ήταν το αρχικό σχέδιο, πριν κυκλοφορήσει η κονσόλα, αλλά δεν έγινε.

*Εχε υπόψη σου ότι αν σβήσεις το παιχνίδι θα σβηστεί και το DLC, το οποίο θα πρέπει να ξανακατεβάσεις απλώς όταν εγκαταστήσεις ξανά το παιχνίδι. Οχι να το αγοράσεις ξανά, θα είναι διαθέσιμο επειδή το έχεις ήδη. 

• Like 1

Ωραίος, άντε με γεια :D

Παιχνίδια για αγορά imo:

Bloodborne (άμα σου αρέσουν τα souls), TLOU:R, Resogun, Driveclub (αν σου αρέσει η PS+ έκδοση που μπορείς να δοκιμάσεις με το 14 day PS+ trial), Helldivers

Παιχνίδια για ενοικίαση: Infamous Second Son + First Light, Killzone: Shadowfall, The Order 1886

Τώρα που το σκέφτομαι που ακριβώς είναι η Ps4 έκδοση του Journey; Είμαι από τους λίγους που δεν το έπαιξαν στο Ps3 και θα ήθελα να το κάνω στο Ps4 αλλα δεν έχουμε ακούσει τίποτα τελευταία...

• Like 2

Καιρός ήταν, άντε να χαρείς και κανένα game και ας είναι 30αρι. Στο pc περνάμε μαύρες μέρες gaming μετά τα τελευταία.. που μάλλον δεν θα είναι τελευταία αλλά μόνο η αρχή.(έτσι όπως το πάνε)

Kαι εγω γι αυτο τον λογο θα κανω αγορα ps4.

Ειναι πραγματικα κριμα και ειρωνια να εχεις σκασει τοσα λεφτα (μιλαω μονο για ultimate gaming pc)

και να πας να παιξεις καποια παιχνιδια και να εχεις θεμματα να πρεπει να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να ψαχνεις για fixes στο ιντερνετ και να κανεις χιλιες δυο αλλαγες και στο τελος ακομα να εχει θεμματα το παιχνιδι!ενω κατω απο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να παιζεις τα παντα αψεγαδιαστα.

Απο την αλλη οσα optimized παιχνιδια εχω παιξει στο pc ειναι αριστουργηματα αλλα θεωρω οτι ειναι μετρημενα συγκριτικα με τους τοσους πολλους τιτλους που εχει το pc.

Γι αυτο ps4 με πολυ λιγοτερα χρημματα και τουλαχιστον αυτες οι λιγες ωρες που απομενουν μετα την δουλεια να περνανε ευχαριστα

στο κατω κατω ψυχαγωγια και διασκεδαση ειναι το gaming οχι σπασιμο νευρων!

• Like 1

Τώρα που το σκέφτομαι που ακριβώς είναι η Ps4 έκδοση του Journey; Είμαι από τους λίγους που δεν το έπαιξαν στο Ps3 και θα ήθελα να το κάνω στο Ps4 αλλα δεν έχουμε ακούσει τίποτα τελευταία...

Μέσα στο καλοκαίρι υποτίθεται ότι θα έβγαινε. Μπορεί να το κρατάνε για κάνα Plus, γι' αυτό να υπάρχει τόση ησυχία. 

Come to think of it, βγαίνουν κι άλλα δύο "μικρά" μες στο καλοκαίρι που ανυπομονώ να δω (πέρα από το Journey, που θα παίξω για πολλοστή φορά!), Witness και Everybody's Gone to Rapture. 

• Like 1

Επισκέπτης

Plug and play η κονσολιτσα οπως με το Lords of the fallen και το Unity???plug and play οπως μερικα παιχνιδια που εχουν θεματακια με frame drops,loading times κλπ.

ΕΠισης το ''θες αναβαθμιση με καθε νεο παιχνιδι'' δειχνει ποσο αγνοια υπαρχει περι υπολογιστων,απαιτησεων και τι γινεται στην πραξη.

Θες να παρεις μονο κονσολα γιατι ετσι το γουσταρεις οκ μαζι σου ειμαι,αλλα τουλαχιστον μην γραφουμε πραγματα που δεν ισχυουν και παραπληροφορουμε και τον κοσμο :)

Mη ξεχνας οτι το 90% των παιχνιδιων που επαιζες μεχρι τωρα στο pc ηταν cross gen.

Προσωπικα ειχα θεσει το ερωτημα στον gkalas του τι θα γινει οταν αρχισουν τα καθαρα next gen(με οτι αυτο συνεπαγεται δλδ πιο βαρια παιχνιδια αλλα και κοσμος στα pc που θα εχει τη δυνατοτητα να τα παιξει να ειναι ακομα λκγοτερος) παιχνιδια στο pc. Απλα ρωτησα χωρις να ειμαι σιγουρος για το τι θα γινει.

Ερχονται ομως οι πρωτες ''απαντησεις'' που περιμενα.

Ποια next-gen ; Κοροϊδεύουν τον κόσμο με downgrades και unoptimized ports. Δεν ξέρω αν με το DX12 αλλάξει κάτι. Γενικά πάντως οι developers βαριούνται, πολλά remakes στις κονσόλες και στο PC ανύπαρκτο optimization.

• Like 1

Επισκέπτης

Ποια next-gen ; Κοροϊδεύουν τον κόσμο με downgrades και unoptimized ports. Δεν ξέρω αν με το DX12 αλλάξει κάτι.

Εννοω παιχνιδια που γινονται με βαση τις νεες κονσολες και οχι τα ps360.

Το the last of us το κρατανε γενικα ψηλα εδω και πολυ καιρο. Ακομα και για ps3 εκανε πολυ καιρο να πεσει.

Αλλα ολο και κατι θα βρεις στα 15-25.

Οι κονσόλες έχουν βγει από το 2013, και ακόμα δεν υπάρχουν πολλά exclusives..Τι περιμένουν ; Να βγουν οι επόμενες και να έχουμε τα τωρινά remastered για Ps5 ; ....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...